Ζῆσε γιὰ νὰ πληρώνῃς!!!

Φημολογείται πως με την καταβολή τελών κυκλοφορίας, δόσεως του ΕΝΦΙΑ ή προκαταβολής φόρου εισοδήματος, η τρομο-Κράτος Ε.Π.Ε., υπο την αιγίδα του υπερ-ταμείου των εταίρων της, θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ με οδηγίες προς φορολογουμένους για τις νέες τους υποχρεώσεις, ανά φορολογική ημέρα του έτους 2017.

Με τίτλο «Keep Calm & ζήσε για να μας πληρώνεις» το ημερολόγιο εξυμνεί στην στήλη «Για το καλό σου» όλες τις αυξήσεις στους εμμέσους φόρους (καύσιμα, τσιγάρα, καφέδες, διαδίκτυο, τηλεφωνία και άλλες «ρυπαρές» συνήθειες) ενώ… στον ένθετο Καζαμία, η στήλη «ΠροσφυΓΕΙΑ ΣΟΥ» συμβουλεύει τους Έλληνες για τρόπους εξαναγκαστικής μεταναστεύσεως προς επιβίωση στο εξωτερικό κι εξηγεί πως η αντικατάσταση πληθυσμού απο λαθροεισβολείς και οι συνθήκες εργασιακής γαλέρας θα φέρουν την ανάπτυξη, προσελκύοντας ξένα καιροσκοπικά κοράκια.

Ο ονειροκρίτης χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα προφητικός, κάνοντας λόγο για συνέχεια του €υρ(αι)ωπαϊκού οράματος απο νέα πολυσυλλεκτική συγκυβέρνηση, με υπουργοποιημένο γνωστό τηλεαστέρα. Πρόσωπο κλειδί των εξελίξεων η πολυβραβευμένη Μαριάννα για το φιλανθρωπικό της έργο: «πως να μετατρέπεις τους ανθρώπους επάνω στους οποίους παρασιτείς σε ευγνώμονες ζητιάνους».

Το ημερολόγιο περιλαμβάνει επίσης αναλυτικό οργανόγραμμα με προθεσμίες καταβολής δόσεων και χαρατσιών, συμπεριλαμβανομένου απειλών προστίμων κι επιτοκίων υπερημερία, για τυχόν εκπρόθεσμες καταβολές καθώς και τους νομίμους εκβιασμούς περι κατασχέσεων και ποινικών διώξεων επι των σκλαβωμένων γηγενών.

Απ’το φοροεισπρακτικό οργανόγραμμα της τρομο-Κράτος Ε.Π.Ε. εξαιρούνται τυχόν έκτακτοι φόροι, εισφορές ή νέα μέτρα που πρόκειται να επιβληθούν ανά φάσεις της σελήνης του Νέου Έτους, ανάλογα με τις ορέξεις των εταίρων της δανειστών του πολιτεύματος.

Τέλος το ημερολόγιο Τιμής Ένεκεν θα φέρει ιδιόχειρο σημείωμα του Προέδρου της Ελλαδικής Δημοπρασίας με ευχές για το Νέο φορολογικό Έτος, κάνοντας μνεία στην αναγκαιότητα διατηρήσεως του πόλου σταθερότητας και στην ασφάλεια των συνόρων της €υρ(αι)ώπης.

Χρόνια… Πουλάν !

Ῥῆγος Νικόλαος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply