Χαμένοι σέ μίαν …ὁρκωμοσία ὑπουργοί;

Μην εκτίθεστε ρε δημοσιογράφοι του κώλου και γράφετε ότι αυτή η φραγκόκοττα θα κτίσει «γέφυρα» μεταξύ Τσίπρα και Τράμπ.
Ούτε πρόσκληση για τον ορκωμοσία του πλανητάρχη δεν έχει ρε ο μπουχέσας.

Το «κράξιμο» από το ομογενειακό Kalami.net :

«Τουριστικές περιπλανήσεις» δύο ασοβάρευτων Ελλήνων υπουργών

Βαρυσήμαντη δήλωση Τραμπ: «Δεν ορκίζομαι αν δεν έρθουν στην Ουάσιγκτον Π. Καμμένος και Ν. Παππάς»

Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ (ορκίζεται μεσημέρι 20 Ιανουαρίου 2017) θεωρεί ότι η τελετή ορκωμοσίας του, δεν θα έχει την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια, αν δεν είναι στην Ουάσιγκτον και ‘Ελληνες υπουργοί. Γι’ αυτό θα ευρίσκονται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, ταξιδεύοντας με το «προεδρικό αεροσκάφος» και την συνοδεία τους («λεφτά υπάρχουν» πάντα γιά ‘Ελληνες πολιτικούς), οι υπουργοί Π. Καμμένος και Ν. Παππάς.

Οι δύο ‘Ελληνες υπουργοί, μπορεί να μην είναι στην τελετή ορκωμοσίας, να μην έχουν συναντήσεις με υπουργούς του Nτόναλντ Τραμπ, αλλά θα έχουν συναντήσεις με βοηθούς των βοηθών του, σε κάποια μικροεκδήλωση με ελληνοαμερικανικό χρώμα στην Ουάσιγκτον (μαζί και ο γραφικός αρχιεπίσκοπος Δημήτριος), που θα τις παρουσιάσουν στον «σοφό λαό» της Ελλάδας, ως «πολύ σημαντικές και καθοριστικές επαφές».

Δηλαδή, θα δουν τους ίδιους, που συνάντησε ήδη ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στις 6 Ιανουαρίου ’17, στην Νέα Υόρκη.

Η ΟΥΣΙΑ – TO EΡΩΤΗΜΑ:
Παρά τις «μπούρδες» που λένε στην Ελλάδα γιά εντυπωσιασμό αφελών οι δύο υπουργοί, έχουν ή δεν έχουν πρόσκληση γιά την ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ του 45ου πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ;;;»

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

Για να μην βρεθείτε σήμερα προ εκπλήξεως σας ενημερώνω ότι, το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ θα δημοσιεύσει, αμετάφραστο, τηλεγράφημα των αμερικανικών αρχών, στο οποίο θα αναφέρεται ότι:

«Ένας ευτραφής και κουραδόφατσας κι’ ένας μικροκαμωμένος και συμφοριασμένος, μεταμφιεσμένοι με περούκες σε τραβεστί, επιχείρησαν να μπούν στην εκδήλωση για την ορκωμοσία του νέου Πλανητάρχη Ντόναλντ Τράμπ.

Κατόπιν ελέγχου διεπιστώθη ότι επρόκειτο για τον υπουργό Αμύνης της Ελλάδας Πάνο Καμένο και τον υπουργό Ψηφιακής και κάτι τέτοιο Νίκο Παππά που, κλαίγοντας γοερά και πεσμένοι στα τέσσερα, ικέτευαν τους φρουρούς να τους αφήσουν να μπούν στην τελετή της ορκωμοσίας, κρατώντας στα χέρια τους τα …υλικά για να κτίσουν γέφυρες του Τσίπρα με τον νέο Πλανητάρχη.

Ως όφειλαν οι αρχές τους διαολόστειλαν, αφού πρώτα τους ξευτίλισαν, βγάζοντας τους τις περούκες και αφήνοντάς τους με τα σώβρακα, και τους υποχρέωσαν να πάνε αλλού, να κάνουν το κομμάτι τους….»

Την ευθύνη του τηλεγραφήματος θ’ αναλάβει, ως είθισται, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ Μιχάλης Ψύλος, περισσότερο γνωστός και ως «ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας».

Για να δούμε, σήμερα, λοιπόν, οι από κάτω εικονιζόμενοι δημοσιογράφοι-ανταποκριτές στις ΗΠΑ Δημάδης-Σουλτογιάννης…

…έχουν τ’ αρχίδι@ να βρούν που λημεριάζουν οι Παππάς-Καμμένος, να τους φωτογραφίσουν και μ’ ένα ρεπορτάζ, να τους ξευτιλίσουν.


Η είναι απλώς …αρχίδι@ κι’ αυτοί.;.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply