Γιὰ ἕνα ταξείδι εἰς τοὺς Παρισίους (στὰ μουλωχτά!!!)

Δημοσιογράφοι δεν λέτε ότι είστε ρε κωλ@χανεία, που αναπαραγάγετε την διαμάχη Μαξίμου-Νέας Δημοκρατίας για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι;
Κάντε ρεπορτάζ ρε μουνόχαυλοι…

Πάρτε τηλέφωνο στο Σάρλ Ντε Γκώλ και στο Ορλύ να δείτε πού και πότε προσγειώθηκε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
Ποιά ήταν η«λίστα των επιβατών» και ποιός τους υποδέχθηκε.
Αν τους υποδέχθηκε αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι, πάρτε τον πρέσβη και γ@μήστε τον να σας πεί πού τους πήγε.
Και κάντε κι’ ένα τηλέφωνο στους επικεφαλής των εταιρειών που λέει ότι πήγε ο βλαμμένος για επενδύσεις και ρωτήστε τους: Ρε παιδιά ήλθε από δώ ένας έτσι κι’ έτσι και κλείσατε συμφωνία να επενδύσετε στην Ελλάδα;

Θα το έκανα εγώ, αλλά τα τηλέφωνα κοστίζουν και είμαι λιγάκι δύσκολος οικονομικά.

κι’ αν δεν κάνω λάθος το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει την Ολυμπία Τσίπηρα ανταποκρίτρια στο Παρίσι. Γιατί αυτή δεν διερεύνησε το θέμα και δεν έστειλε κάποια ανταπόκριση, παρά ο «ανειδίκευτος εργάτης δημοσιογραφίας» κάνει πρώτο θέμα στο ιδιόκτητο πρακτορείο του ένα «τηλεγράφημα» του λακέ της Αυγής, που βασίζεται στο νον πέϊπερ του Μαξίμου, για να πείσει τα κοροϊδα ότι ο Τσίπρας πήγε για ..επενδύσεις στο Παρίσι.
Ρε σεις, στην πουτάνα πουτανιές δεν περνούν ρε…..

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, μ’ αυτό το μυστικό ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι.
Οι Κούληδες, ως εν δυνάμει μαλάκες, αυνανίζονται λέγοντας ότι αυτό το ταξίδι έγινε για αναψυχή και προβάλλοντας την λαϊκίστικη εκδοχή «μεγάλη ζωή για τον Τσίπρα, πολύ σκληρή για τους Ελληνες».

Θα μπορούσαν να πάρουν ένα τηλέφωνο τον Έλληνα πρέσβη στο Παρίσι και να τον στριμώξουν για να μάθουν τον ακριβή λόγο της επισκέψεως του βλαμένου στην πρωτεύσουσα το φωτός.

Εξίσου μαλάκες είναι, βέβαια, και οι κυβερνητικοί που, κουκουλώνοντας όπως η γάτα τα σκατά τους, προβάλλουν το παραμύθι ότι ο Τσίπρας πήγε εκει για επαφές και επενδύσεις, λες και είναι εμπορικός αντιπρόσωπος.

Εγώ δύο τηλέφωνα έκανα στο Παρίσι και μπορώ να εμπιστευθώ, μία αδιασταύρωτη, ακόμη πληροφορία.
Το άτομο, συνοδευόμενο από την κυρία του, επισκέφθηκε διακεκριμμένο Γάλλο ψυχίατρο, για να τον βάλει σε μία θεραπεία και να μην έχει πάλι τρεχάματα στην Ελλάδα, στην «Παναγία την Γρηγορούσα».
Μόλις διασταυρώσω την πληροφορία, δεν θα την δημοσιεύσω, θα την «πουλήσω» στους γ@μημένους τους Συριζαίους ακριβά, για να τακτοποιηθώ οικονομικώς, όπως έκανε και ο Θέμος μ’ εκείνο το ερωτικό ντι βι ντι του Ζαχόπουλου με την Τσέκου.
Οχι παίζουμε….

Ηθικόν Δίδαγμα…
«Η κυρά Μπέτυ, μπορεί να μην γουστάρει τις αμερικανιές, αλλά κάνει …κρά για κάνα ταξιδάκι στην ζούλα και μ’ όλα πλερωμένα, στο Παρισάκι»

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply