Ὑποσυνείδητος γνῶσις; (γήπεδα)

Knowing (football και ασυνείδητο)

– Ο Ναός του Θερμίου Απόλλωνος και το κέντρο του γηπέδου της κωμοπόλεως του Θέρμου, έδρα της ομάδας ποδοσφαίρου «Θέρμιος Απόλλων», ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, στις 21 μοίρες, 40 πρώτα και 5 δεύτερα. Ο Ναός του Θερμίου Απόλλωνος δείχνει το κέντρο του γηπέδου ποδοσφαίρου της κωμοπόλεως του Θέρμου.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  όλα τα γήπεδα της κωμοπόλεως του Θέρμου. Κορυφή του ισοσκελούς τριγώνου είναι το γήπεδο της καλαθοσφαιρίσεως (μπάσκετ) στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζεται το Γυμνάσιο και το Λύκειο, ενώ τα ίσα σκέλη του τριγώνου εκτείνονται έως το γήπεδο ποδοσφαίρου «Θέρμιος Απόλλων» και το γηπεδάκι football στο κέντρο της κωμοπόλεως.

Οι άνθρωποι κατασκευάζουν τα γήπεδά τους, ασυναίσθητα, έτσι που τα κέντρα τους δημιουργούν τέλειες γεωδαιτικές διατάξεις ισοσκελών τριγώνων. Επίσης, τα κέντρα τους ευρίσκονται σε τέλειες γεωδαιτικές ευθείες δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιομέτρων.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Θέρμο, Αγρίνιο και Ναύπακτο.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Ίσθμια, Λουτράκι και Ξυλοκέριζα.

– Γήπεδα σε, Ίσθμια, Νεμέα και Βυτίνα,  ευρίσκονται σε ευθεία γεωδαιτική διάταξη.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Βυτίνα, Λουτράκι και Ίσθμια.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Θήβα, Στυλίδα και Λαύριο.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Κάτω Δολιανά, Ναύπλιο και Νέα Κίο.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν τα γήπεδα σε, Νέα Επίδαυρο, Λουτράκι (δημοτικό στάδιο) και Club Hotel Casino Loutraki (ιδιωτικό γήπεδο).

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Ξυλοκέριζα, αρχαία Κόρινθο και Κόρινθο.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Νίκαια (Αθήνα), Ναύπακτο και Ρίο.

– Ισοσκελές γεωδαιτικό τρίγωνο σχηματίζουν  γήπεδα σε, Τζερμιάδο (Κρήτη), Νάξο και Πάρο.

Είναι 11 – από τα χιλιάδες – γήπεδα που σχηματίζουν γεωδαιτικές διατάξεις ισοσκελών τριγώνων και ευθείων γραμμών.

Η κατασκευή των γηπέδων ανά την ελληνική επικράτεια, έτσι που δένονται γεωδαιτικά με τελείους δεσμούς μεταξύ τους, είναι αδιαμφισβήτητα πράξη ασυνείδητη. Οι ταπεινές κατασκευές των γηπέδων ανά την ελληνική επικράτεια, είναι εντελώς α σ ή μ α ν τ ε ς δομικές κατασκευές του πολιτισμού μας (με λογική μεταξύ τους σύνδεση και ομοιογένεια) που ενώ τα σημεία στα οποία οικοδομήθηκαν δεν θα μπορούσε ποτέ να επιλεγούν συνειδητά βάσει σχεδίου γεωδαιτικού μεταξύ τους δεσμού ευθείας ή ισοσκελούς τριγώνου, εντούτοις, δένονται μεταξύ τους με τέλειες γεωδαιτικές διατάξεις ευθείας ή ισοσκελούς τριγώνου. (προηγήθηκαν οι ταπεινές κατασκευές των χριστιανικών ναών στην κωμόπολη του Θέρμου Τριχωνίδος: Ὑποσυνείδητος γνῶσις; (χριστιανικοὶ ναοὶ στὸ Θέρμο)).

– Παρόμοια συμπεριφορά με τους ανθρώπους επιδεικνύουν και ορισμένα είδη πτηνών και εντόμων. Το σχήμα που τα αποδημητικά πουλιά πετούν δεν ομοιάζει με το V του λατινικού αλφάβητου μόνον, αλλά και με το ισοσκελές τρίγωνο της θεωρίας του Κανόνος Αρμονίας που διέπει την μορφολογία του γηΐνου αναγλύφου: Ὁ σχηματισμὸς V ποὺ πετοῦν τὰ πουλιά. Πανομοιότυπη είναι και η συμπεριφορά που παρουσιάζουν ορισμένα είδη μυρμηγκιών, τα οποία κινούνται σε ευθείες γραμμές.

[Η ύπαρξη Γεωδαιτικού Κανόνος Αρμονίας της Γης πιθανολογείται από τα ευρήματα που υποδεικνύουν οι ιεροί –για την επιστήμη και την ανθρωπότητα – Ναοί του Απόλλωνος, σύμφωνα με τα οποία, γεωδαιτικά ισοσκελή τρίγωνα σχηματίζουν, α) οι πηγές και οι εκβολές διαφορετικών ποταμών: Γεωδαιτικὸς κανὼν ἁρμονίας (πηγές, ῥοὲς κι ἐκβολὲς ποταμῶν), β) τα άκρα διαφορετικών νησιών goo.gl/fVWybE&nbsp και, γ) τα άκρα διαφορετικών λιμνών Γεωδαιτικὸς κανὼν ἁρμονίας γηΐνου ἀναγλύφου. Ομοίως και η σεισμική δραστηριότητα, η οποία διέπεται από τον ίδιο  Κανόνα Αρμονίας τού γηΐνου αναγλύφου, ήτοι τον Κανόνα τού Ισοσκελούς Τριγώνου, αφού γεωδαιτικά ισοσκελή τρίγωνα σχηματίζονται μεταξύ διαφορετικών επικέντρων σεισμών Διαφορετικά ἐπίκεντρα σεισμῶν τείνουν νά σχηματίσουν διαφορετικά γεωδαιτικά τρίγωνα;, https://goo.gl/xTggdh.
Αναφορικά με τον ως άνω Κανόνα Αρμονίας του γηΐνου αναγλύφου, τις εκβολές και πηγές των ποταμών έδειξε ο ναός του Απόλλωνος Δειραδιώτη στο Άργος Γεωδαιτικὸς κανὼν ἁρμονίας (πηγές, ῥοὲς κι ἐκβολὲς ποταμῶν), τα άκρα των νησιών έδειξε ο ναός του Επικουρείου Απόλλωνος στις Βάσσες της Φιγαλείας https://goo.gl/KuQUBg και τα άκρα των λιμνών, ο ναός του Απόλλωνος στην αρχαία Κόρινθο https://goo.gl/j2TNzj, ο ναός και το μαντείο Απόλλωνος Πτώου στο Ακραίφνιο Βοιωτίας goo.gl/8GJrYA  και ο ναός του θερμίου Απόλλωνος στο Θέρμο Τριχωνίδος:Ὑποσυνείδητος γνῶσις; (χριστιανικοὶ ναοὶ στὸ Θέρμο).

Η υποψία ότι με το πέταγμα σε σχήμα V ή με την κίνηση σε ευθεία γραμμή, κάποια είδη αποδημητικών πτηνών και κάποια είδη εντόμων  ακολουθούν ασυναίσθητα τον Κανόνα  του Ισοσκελούς Τριγώνου ή της Ευθείας γραμμής, δηλαδή τον ίδιο  Κανόνα Αρμονίας που διέπει το γήινο ανάγλυφο, ενισχύεται από το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς (ασυναίσθητη) συμπεριφορά επιδεικνύουν και οι άνθρωποι. Και τούτο, διότι οι εντελώς α σ ή μ α ν τ ε ς δομικές κατασκευές του πολιτισμού μας όπως τα γήπεδα ανά την ελληνική επικράτεια και οι χριστιανικοί ναοί στο Θέρμο Τριχωνίδος, που ενώ τα σημεία στα οποία οικοδομήθηκαν δεν θα μπορούσε ποτέ να επιλεγούν συνειδητά  βάσει ενός σχεδίου γεωδαιτικού μεταξύ τους δεσμού, εντούτοις, δένονται μεταξύ τους με τέλεια ισοσκελή γεωδαιτικά τρίγωνα ή/και ευθείες γεωδαιτικές διατάξεις. Τις δομικές α σ ή μ α ν τ ε ς παραπάνω κατασκευές  υποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ένας Ναός του Απόλλωνος • ο Ναός του Θερμίου Απόλλωνα.

Πιθανόν η Γη να επιβάλλεται στα είδη που φιλοξενεί κατά τρόπο εξουσιαστικό, μέσω μηχανισμού που παραμένει στην ανθρώπινη επιστήμη άγνωστος • η Γη είναι κάτι περισσότερο από αυτό που εμείς πιστεύουμε, και εμείς κάτι λιγότερο.

Κρίσιμο για την πιθανολόγηση της εν λόγω θεωρίας, είναι τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από το πείραμα που μελετά την συμπεριφορά των 800 μυρμηγκιών του είδους Tetramorium caespitum  που η NASA έστειλε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS 800, προκειμένου να μελετηθεί διεξοδικά αν το περιβάλλον μικροβαρύτητος θα μεταβάλλει την συμπεριφορά τους goo.gl/nf5Qup . Αν από τις  κινήσεις και την συμπεριφορά των μυρμηγκιών, που παρακολουθούνται και καταγράφονται συνεχώς σε συνθήκες μικροβαρύτητας, διαπιστωθεί ότι η έλλειψη βαρύτητος  μεταβάλλει τις συνήθειες και τις συμπεριφορές τους, και ιδίως αν σε  περιβάλλον ελλείψεως βαρύτητος δεν  σχηματίζουν ομάδες που κινούνται σε ευθεία γραμμή όπως συμβαίνει στην Γη, αυτό  θα αποτελούσε εύρημα που θα ενίσχυε την υποψία ότι η Γη  επιβάλλεται στα είδη που φιλοξενεί κατά τρόπο εξουσιαστικό, μέσω μηχανισμού που παραμένει στην ανθρώπινη επιστήμη άγνωστος. Τα συμπεράσματα θα αποτελούσαν ισχυρή ένδειξη για το αν ο μηχανισμός του ασυνειδήτου που υπακούει στον Γήινο Κανόνα Αρμονίας (της ευθείας και του ισοσκελούς τριγώνου) είναι επίκτητος , ως αποτέλεσμα της επιδράσεως της βαρύτητος στο  ασυνείδητο των ειδών που ενδημούν στην  Γη, ή αν ο Κανόνας που θέλει το ασυνείδητο να  υπακούει στον Γήινο Κανόνα Αρμονίας (της  ευθείας και του ισοσκελούς τριγώνου) κληροδοτήται στο DNA των ειδών που η Γη φιλοξενεί. Τέλος, από την επανάληψη του πειράματος, όχι στο διάστημα, αλλά σε συνθήκες μικροβαρύτητος στην Γη,  θα μπορούσαν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα,  αν είναι η έλλειψη βαρύτητος ή  είναι η εγγύτητα στην Μητέρα Γη που τυχόν ευθύνονται για την επίκτητη ή έμφυτη υπακοή του ασυνειδήτου στον Κανόνα Αρμονίας της ευθείας και του ισοσκελούς τριγώνου.

Ἀλαμπάσης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply