Ἀστυνομικός, ᾡρκισμένος στὸν Σῶῤῥα, κυκλοφορεῖ ὁπλισμένος στὰ γραφεῖα τῆς ὀργανώσεως

Σχόλιον καὶ εἰκόνες:

Γιατί φωνάζω καί συνδέω τόν πσῶῤῤα μέ τόν πsoros;;
Γιὰ πολλά, ἀλλὰ ἀρχῆς γενομένης ἀπὸ αὐτό:

Εἶναι δυνατόν νά μήν εἶναι μία ἔκφρασις αὐτοῦ;

Βιάζονται πολύ οἱ δημοσιοκάφροι νά …ξεφορτωθοῦν τόν πσῶῤῤα;

Δυστυχῶς, θέλουμε δὲν θέλουμε, μᾶς ἀρέσει δὲν μᾶς ἀρέσει, τὸ ἀντέχουμε δὲν τὸ ἀντέχουμε, τὴν χώρα λυμαίνεται μία συμμορία ποὺ ἐκπροσωπεῖ τὰ συμφέροντα τῶν τοκογλύφων καὶ μόνον. Τοῦτον σημαίνει πὼς καὶ τὰ μέσα μαζικῆς ἐξαπατήσεως, ἀλλὰ καὶ ἡ «ἀνεξάρτητος δικαιοσύνη», καθὼς φυσικὰ κι ὅλος ὁ κρατικὸς μηχανισμὸς (δημόσιοι ὑπάλληλοι, στρατός, ἀστυνομία κλπ κλπ κλπ…)  ὑπάρχουν γιὰ νὰ ἐξυπηρετοῦν αὐτὴν τὴν μία καὶ μόνον ἀρχή. Πῶς θά μποροῦσε λοιπόν κάποιο ἄτομον σάν τόν πSo(ρ)ra νά κυκλοροφῇ ἀνενόχλητο σέ ἕνα περιβάλλον, ἀπολύτως στεγανό, ἀπολύτως ἀσφαλές γιά τούς τοκογλύφους καί τούς μηχανισμούς τους καί, καταληκτικῶς, πλήρως ἐλεγχόμενον;  Ἔ; Πῶς;
Πᾶμε λοιπὸν ἄλλην μία φορά.
Γιά τό καλό μας ἀφήνουν τόν πSoρrα (τοῦ πSoros) νά ἁλωνίζῃ; Ἔ;;;

Φιλονόη

Αστυνομικός ορκίσθηκε πίστη στον Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης!

Στις αρχές Ιανουαρίου 2017, ο Θέμης Σοφός, ο δικηγόρος της οικογενείας της αδικοχαμένης Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, δήλωσε πως η οργάνωση Σώρρα ενδεχομένως λειτουργεί και ως εγκληματική οργάνωση. Προσωπικά διαφωνώ με τον ικανό νομικό και το δήλωσα δημόσια εδώ και αρκετό καιρό, ξενίζοντας αρκετούς που στην αρχή δεν γνώριζαν καλά την δράση της ομάδος αυτής. Για εμένα δεν υπάρχει καν ο περιορισμός του «ενδεχομένως», που σωστά κατά την νομική επιστήμη χρησιμοποίησε ο κ. Σοφός. Η δημοσιογραφική μου άποψη είναι πως η οργάνωση Σώρρα είναι εγκληματική και με την καθημερινή δράση της το αποδεικνύει.

Εικόνα 1. Τα αδέρφια της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου και ο δικηγόρος της οικογενείας Θέμης Σοφός.

Αμέτρητες απειλές και εξυβρίσεις, γκεμπελικές τακτικές κατά όσων διαφωνούν μαζί τους, διακίνηση πλαστών εγγράφων, μαζική εξαπάτηση πολιτών, απόπειρα απάτης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και ένας φόνος συνθέτουν το παζλ αυτής της ιστορίας. Για τους περισσοτέρους, ο Αρτέμης Σώρρας είναι στο κέντρο. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η πλύση εγκεφάλου της ναζιστικής προπαγάνδας έχει οπλίσει τα μέλη της οργανώσεως, πολλοί από τους οποίους έχουν μετατραπεί σε πολύ μικρό διάστημα από πατριώτες σε νεοναζί «ζόμπι». Αυτά τα μέλη είναι το πραγματικό πρόβλημα και από αυτά κινδυνεύει πλέον κόσμος σε πολλές γειτονιές της Ελλάδας. Αρκεί κάποιος να διαφωνήσει δημόσια με την απάτη, για να στοχοποιηθεί, να υβριστεί και να γίνει στόχος επιθέσεων από το «πεζικό» της εγκληματικής οργανώσεως, που το αποτελούν οι φανατικοί «πιστοί».

Εικόνα 2. Οι απειλές από το αριστερό χέρι του Σώρρα, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, είναι στο καθημερινό «μενού»


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να υπηρετούσε στην ομάδα Δίας. Πρόκειται περί ενεργού, αστυνομικού οργάνου που έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους Νόμους αυτής της χώρας και όμως θεωρείται ένα από τα πρωτοπαλλήκαρα της εγκληματικής οργανώσεως στον Βύρωνα. Τα στοιχεία του αστυνομικού ευρίσκονται στην διάθεση μου και από το ρεπορτάζ γνωρίζω πως έχουν κοινοποιηθεί τόσο στον δικηγόρο της οικογενείας της Θωμαΐδος Κουμπούρα, όσο και στις εισαγγελικές αρχές.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός μάλιστα, όπως έχει καταγγελθεί ήδη, φέρεται να οπλοφορεί συνεχώς και να έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο δεν επιθυμεί να αποχωρίζεται ποτέ, ακόμη και εκτός υπηρεσίας. Η πραγματικότητα είναι ότι φέρει το υπηρεσιακό του περίστροφο ακόμη και όταν ευρίσκεται στα γραφεία του Σώρρα. Κατά συνέπεια, υπάρχει κατατεθειμένη καταγγελία πως στα γραφεία του Σώρρα στον Βύρωνα υπάρχει ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς, ο οποίος οπλοφορεί και είναι εν ενεργεία αστυνομικός, ενώ ο ίδιος άνθρωπος επισκέπτεται και άλλα γραφεία στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στην Αττική,

Εικόνα 3. Δημοσίευμα του αστυνομικού που λειτουργεί ως πρωτοπαλλήκαρο του Σώρρα, με το οποίο στοχοποιεί μάρτυρα που κατέθεσε κατά της εγκληματικής οργανώσεως.

Με δημοσίευμά του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, ο εν λόγω στυνομικός «αστειεύεται» εναντίον μάρτυρος που πριν λίγες μόνον ημέρες κατέθεσε στην Εισαγγελέα Αθηνών κυρία Αυλίδου για την εγκληματική οργάνωση. Ο μάρτυρας, που θεωρείται «κλειδί» από τις ανακριτικές αρχές, στοχοποιείται μαζί με την σύζυγό του από τον αστυνομικό, ο οποίος αναφέρει τον «Φώσκολο» και τον «Γιάγκο Δράκο» στο κείμενο που ανέβασε.

Στο σημείο αυτό πρέπει να θυμίσω πως ο δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου έβλεπε «δράκους», ενώ από πρώην μέλη της οργανώσεως έχει εξηγηθεί η χρήση λέξεων – κλειδιών που λειτουργούν ως εσωτερικός κώδικας ανάμεσα στα μέλη. Μάλιστα, στην λέξη «Δράκος» που χρησιμοποίησε τόσο ο δολοφόνος, όσο και ο συγκεκριμένος αστυνομικός, έχει αποδοθεί η έννοια του υπερτάτου εχθρού της οργανώσεως, ο οποίος πρέπει να θανατωθεί.

Εκτός από τον όρκο του προς την υπηρεσία του, ο αστυνομικός έχει λάβει επιπλέον τον «Όρκο του Πολεμιστή» σύμφωνα με τον οποίο τάσσεται και αφοσιώνεται στους σκοπούς της εγκληματικής οργανώσεως και στις προσταγές του αρχηγού αυτής, ενώ συμφωνεί πως αν παραβεί τον όρκο του ο κυτταρικός του ιστός θα διαλυθεί, δηλαδή θα χάσει την ζωή του.

Ο όρκος στον οποίο υποχρεωτικά υποβάλλονται τα μέλη της οργανώσεως Σώρρα εάν πρόκειται να ανοίξουν γραφείο με το πρόσωπο του άφραγκου «επεδνυτή» στην πινακίδα, αποτελεί απόδειξη του γεγονότος ότι πρόκειται περί μιας επικίνδυνης οργανώσεως με παραθρησκευτικό χαρακτήρα, στην οποία παγιδεύονται απλοί άνθρωποι, που στόχο έχουν μόνο να ξεφύγουν από την οικονομική κρίση. Με το «τυράκι» της παροχής οικονομικής βοήθειας, ο Σώρρας και οι κατά τόπους συνεργάτες του, εξαπατούν τους πολίτες, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, υφαρπάζουν τα χρήματά τους και ασκούν έντονο προσηλυτισμό, με στόχο την μετατροπή φιλησύχων πολιτών σε οπλισμένους πολεμιστές.

Εικόνα 4. Ο εν ενεργεία αστυνομικός που φέρεται να είναι από τα πρωτοπαλλήκαρα της οργανώσεως Σώρρα.

Επιπρόσθετα, το άρθρο 13 του Συντάγματος περί της Θρησκευτικής Ελευθερίας ξεκαθαρίζει πως «ο προσηλυτισμός απαγορεύεται», ενώ ταυτόχρονα στο εδάφιο 5 αναφέρεται πως «κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του». Κατά συνέπεια, ο όρκος στον οποίο αναγκάζονται να συμμετάσχουν τα μέλη της οργανώσεως είναι παράνομος, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα της χώρας μας και για αυτό θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αροδίου εισαγγελέως.

Σε αυτόν τον παράνομο όρκο λοιπόν έχει ορκισθεί και ο αστυνομικός. Ας ελπίσουμε, αν ποτέ αποδειχθεί η ενοχή του Σώρρα και των μελών της υπόλοιπης εγκληματικής οργανώσεως, και ζητηθεί η σύλληψή τους, ο αστυνομικός που έχει ορκισθεί τον «όρκο του πολεμιστή» και σήμερα προστατεύει τον «πολέμαρχο», να μην τραβήξει το όπλο του για να επιβεβαιώσει την πίστη του στον αρχηγό της οργανώσεως. Τότε θα είναι αργά για όλους μας σαν κοινωνία!

Παράλληλα, διαταγή της ηγεσίας της οργανώσεως είναι η χρήση και διακίνηση πλαστών εγγράφων, ανάμεσα στα οποία ευρίσκεται ανυπόστατος ισολογισμός που αποδίδεται στην Παγκόσμια Τράπεζα και φέρει εκατοντάδες πλαστογραφημένες υπογραφές, ανάμεσα στις οποίες τις πλαστές υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Αλογοσκούφη και του Πρέσβεω Αδαμαντίου Βασιλάκη (βλέπε: Τὰ μέλη τῆς ἐγκληματικῆς ὀργανώσεως Σῶῤῤα συμμετέχουν στὴν ἀπάτη). Ο αστυνομικός στον οποίο αναφέρομαι έχει πρόσβαση σε αυτά τα άρθρα, είναι υψηλά ιστάμενος στην τοπική οργάνωση και χρησιμοποιεί τα πλαστά έγγραφα!

Φυσικά, δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση ανάμεσα στο συγκεκριμένο αστυνομικό, και στους υπολοίπους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που με αυταπάρνηση και καθημερινές θυσίες προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο. Η παρουσία όμως ενός ενστόλου αστυνομικού στα γραφεία του Σώρρα, οι απειλές του δίκην αστεϊσμού προς τρίτους και ειδικά προς μάρτυρες που πρόσφατα κατέθεσαν κατά της εγκληματικής οργανώσεως, αλλά και η εκτός υπηρεσίας περιφορά του υπηρεσιακού του όπλου θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα από την προϊσταμένη αρχή του.

Διαφορετικά, για μιαν ακόμη φορά κινδυνεύουμε να έχουμε θύματα, όπως και στην περίπτωση της αδικοχαμένης Παιδοψυχιάτρου Θωμαΐδος Κουμπούρα και μετά τον επόμενο φόνο θα μαζευτούμε όλοι μαζί τηλεοπτικά να συζητήσουμε τι πήγε στραβά και θρηνούμε το επόμενο θύμα. Θεωρώ πως έχει τελειώσει ο χρόνος της έρευνας, του ρεπορτάζ και της προανακρίσεως και έχει φθάσει επιτακτικά η στιγμή που η επίσημη πολιτεία πρέπει να δείξει τα αντανακλαστικά της. Αλλιώς είναι θέμα χρόνου το πότε θα έχουμε τον επόμενο νεκρό, λόγω μιας ηλίθιας απάτης που ταιριάζει μόνο σε μερικά αφρικανικά κράτη.

Εικόνα 5. Ο Σώρρας (αριστερά) έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με τον Χρήστο Μπαλαντίνα (στο κέντρο), τον φερόμενο ως δολοφόνο της Παιδοψυχιάτρου, που αποτελεί το δεξί του χέρι και μέχρι σήμερα δεν έχει διαγραφεί από μέλος της οργανώσεως.

Θα πρέπει να σημειώσω τέλος πως η δολοφονία της Παιδοψυχιάτρου Θωμαΐδος Κουμπούρα δεν έχει απασχολήσει όσο θα έπρεπε τα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως μέχρι σήμερα. Οι «πιστοί» λόγω της πλύσεως εγκεφάλου που έχουν υποστεί συμπεριφέρονται σαν να μην έγινε ποτέ ο φόνος. Εκτός από μερικά κροκοδείλια δάκρυα, η ηγεσία της οργανώσεως δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό της και έχει φροντίσει να πάρει αποστάσεις, κατηγορώντας την αδικοχαμένη Ιατρό επιπλέον για διάφορες φανταστικές σαχλαμάρες.

Αυτή η προσπάθεια απαξιώσεως του προσώπου της δολοφονημένης Θωμαΐδος από τον Αρτέμη Σώρρα και τους στενούς συνεργάτες του θα πρέπει να συνεκτιμηθεί από τις αρχές, αφού φανερώνει ένα ιδιαίτερα κακό κλίμα ως προς τις σχέσεις τους μαζί της, σε αντίθεση με όσα δηλώνουν ότι το θύμα ήταν ταγμένο να τους βοηθήσει ανοίγοντας γραφείο στην πόλη της.

Ῥῆνος Ἐλευθέριος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἀστυνομικός, ᾡρκισμένος στὸν Σῶῤῥα, κυκλοφορεῖ ὁπλισμένος στὰ γραφεῖα τῆς ὀργανώσεως

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΧΩΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ…ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΣΕΙ…ΑΛΛΑ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΕΙΣ ΚΑΝ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΙΞΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ…ΒΑΡΑ…ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ…ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ…

    • Λάσπη; Χολή; Λάθος… Ἔρευνα… ἐὰν δὲν τὴν ἀντέχετε, πρόβλημά σας.
      Ἀλλὰ γιὰ στάσου…
      Μᾶς ἀπειλεῖς; Πάλι; Μέσα ἀπό ἐδῶ; Γιά ποιά ζυγαριά μιλᾶς; Θά ζυγίση ποιός; Τί; Μήπως ἡ πσῶῤῥας μέ τίς ἐντολές του γιά ἐκκαθαρίσεις; Ἤ μήπως λάθος κατάλαβα;

      Μπορεῖς νὰ πιστεύῃς ὅπου θέλεις… Νὰ γελοιοποιεῖσαι ὅσο ἀρέσκεσαι… Νὰ ὑποβιβάζῃς τοὺς ἑλληνοφώνους (τοὺς πραγματικοὺς Ἕλληνες δὲν τοὺς ἐγγίζετε… !!!), διότι ἐσεῖς πλέον ξεπεράσατε καὶ τὶς μαϊμοῦδες…
      Ὡς ἑλληνόφωνος μπορεῖς ἐπίσης νὰ θεωρῇς πὼς βρῆκες τὸν ἡγέτη σου… Πὼς βρῆκες τὸ φῶς τῆς ζωῆς σου… Μπορεῖς ἀκόμη καὶ νὰ ἀπειλήσῃς ἀνοικτά, ἐφ΄ ὅσον μόνον αὐτὸ ἀντιλαμβάνεσαι. Ὁ Ἕλλην Λόγος ὅμως εἶναι κάτι ποὺ ὁδηγεῖ, ἐκ τῶν πραγμάτων, στὴν Ἀλήθεια κι ἐσεῖς ζεῖτε στὴν κοσμάρα σας, ποὺ ἐπὶ προσθέτως, σᾶς δίνει τὴν δυναμικὴ τῆς …αὐτοεπιβεβαιώσεως. Μίαν δυναμικὴ πού, ἀπὸ ἀρχαιοτάτων ἐτῶν, διέθεταν οἱ ὄχλοι καὶ ποὺ ἀποδεικνύει ἐπὶ πλέον πὼς οἱ ἠλίθιοι, ἐκτὸς ἀπὸ πολλοί, ἕλκονται καὶ μεταξύ τους.
      Ἀπόλαυσε λοιπὸν τὴν νιρβάνα σου, γιὰ ὅσο κρατήσῃ. Μὴν σκούζῃς δυνατὰ ὅμως ὅταν θὰ σωριασθῆς. Ἐν τάξει;

Leave a Reply