Ξερογλειφώμενοι γύρω ἀπὸ τοὺς Rothschild…

Εκεί στην Νέα Δημοπρασία κατα την εισαγωγή στον Μπογδανισμό…… κάποιος να εξηγήσει του €υρω-τρομολάγνου προβοκάτορος και υποψηφίου του Κούλη πως τα εγκώμια περισσεύουν στο γενεαλογικό δέντρο της οικογενείας Ρότσιλντ … όλοι καταλάβαμε!

Δεν χρειάζεται να μας τους παρουσιάζει και ως ευεργέτες… Η Εβραϊκή φατρία Ρότσιλντ παρασιτεί επί της Ελλάδος και θησαυρίζει απο την εποχή της Ελληνικής Επαναστάσεως για να μην αναφερθώ και στην περίφημη υπόθεση Δαυίδ Πατσίφικο με την απαγόρευση του καψίματος του Ιούδα.

Με οργισμένη αστική θηλυπρέπεια, σύσσωμη η πολιτική ελίτ της Ελλαδικής Δημοπρασίας παρακολουθεί συγκλονισμένη τις κρυφο-ντίλιες του Τσίπρα στου Επιτίμου Δημότου Κασσωπαίων Κερκύρας Ρότσιλντ (Rothschild).

Οδυρμός στην ΝΔ, τα τηλέφωνα στο Κ.Ι.Σ. έχουν σπάσει… ο Πάκης δαγκώνει τα σαρκώδη χείλη του και τραβάει τα λευκά του μαλλιά… και ντάξει η L’Oreal… αλλά όχι και στου Ρότσιλντ ! Mόνο στα κάγκελα δεν έχει βγεί ο Άδωνις να φωνάξει: «Στ’αφεντικού ρε μπολσεβίκε; που τόσα χρόνια του’ χουμε τον Δένδια στην δούλεψή του ; …εε δεν θ’αρπάξεις και το ψωμί μας απ’το στόμα, τρισάθλιε Κο(νο)μισάριε!»

Ῥῆγος Νικόλαος

ΥΓ: Κατάλαβες τώρα €υρωσκαπανέα, γιατί μαλλιοτραβιούνται οι εταίρες της Ελλαδικής Δημοπρασίας ;

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply