Φιμώσεις καί διώξεις στούς …διαφωνοῦντες;

Άμα σας μιλάει ο Νικολάκης, ν’ ακούτε ρε κορόιδα.

Έχουν «σχέδιο» οι ταλιμπάν, να ελέγξουν το διαδίκτυο και θέλουν έναν «νεκρό». Έναν καταδικασμένο, δηλαδή, για ανάρμοστη συμπεριφορά μέσω του φέισμπουκ και του διαδικτύου.
Γι’ αυτό και σήμερα δήλωσε ο ….Δαντών:

«Ο σεβασμός προς τους άλλους ψηφιακούς χρήστες, η δημιουργική ενασχόληση και η ορθή συμπεριφορά στο διαδίκτυο, όπως και η καταπολέμηση του «ψηφιακού αναλφαβητισμού» των ενηλίκων δεν βρίσκονται μονάχα στο επίκεντρο του εορτασμού της χώρας μας, αλλά και στο επίκεντρο της πολιτικής που σχεδιάζει και υλοποιεί το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημερώσεως. Σε συνεργασία με τους συναρμοδίους φορείς,το Υπουργείο εφαρμόζει στην πράξη -κινητοποιώντας το σύνολο της κοινωνίας- το σύνθημα: «Γίνετε η αλλαγή. Ενωθείτε για ένα καλλίτερο Διαδίκτυο».

Καταλάβατε τώρα λοβοτομημένοι ή να βάλω τις φωνές;

Θά φωνάζουμε σέ λίγο «λευτεριά στόν Νῖκο Ῥούσση»;

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

…και τώρα το «ζουμί» του κατηγορητηρίου που σας έλεγα:

«Την 31.10.2015, με πρόθεση, προκάλεσε και παρότρυνε με οποιονδήποτε τρόπο, κάποιον να διαπράξει το πλημμέλημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως.
Συγκεκριμένα, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο, μέσω της ιστοσελίδας του στον διαδικτυακό χώροο, με τον διακριτικό τίτλο FACEBOOK, παρότρυνε λεκτικά τους χρήστες του διαδικτύου και αυτούς που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα του, να κοινοποιήσουν την συκοφαντική για τους εγκαλούντες , στον ως άνω διαδικτυακό τόπο».

Αν δεν πήρατε ακόμη χαμπάρι, σε λίγο και αν καταδικασθώ, οι κοινοποιήσεις που θα θέλετε νακάνετε θα περνάνε από λογοκρισία και σείς θα μηνύεστε, για προτροπή εις αλλοτρίαν ακολασίαν.!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply