Χρήσιμοι ἠλίθιοι ποὺ κάνουν τὴν διαφορά…

Ή αλλάζουμε ή… ξαναβελάζουμε…

Κι όμως, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, λυσσασμένο και κακό!
Ο επαναπατρισμός των «πράσινων προσφύγων» προκαλεί πλέον τεράστια ανησυχία στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η κινούμενη μάζα των χρησίμων για το καθεστώς ηλιθίων…

Στην ψευτοδημοκρατία των μαγισσών, τα ανθελληνικά μορφώματα του ξενόδουλου αστικού κηφηναριού, ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους στο καθεστώς του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ.

Ξέρω.. κάποιους τους πονάει, είναι όμως η πικρή Αλήθεια που δήθεν όλοι αναζητούν, μα κανείς δεν τολμά να αντικρύσει. Η πατριδοκάπηλη διεθνιστική Δεξιά με το κλεφτο-Πασόκ έχουν χαράξει στο DNA του ραγιαδοκατσίβελου…

Πρίν εξοργισθείς, θυμήσου τα χρόνια της πλασματικής ευμάρειας, όταν «σφάζονταν» οικογένειες στην ποδιά των πάλαι ποτέ κραταιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ… Μετέπειτα βέβαια που ο «περιούσιος» ρουσφετοραγιάς έπαψε να γλείφει κοκκαλάκια (απ’τα κλεμμένα που συνήθισε να του πετούν) ένοιωσε εξαπατημένος απ’τους κοινοβο(υ)λευτικούς του εκπροσώπους και ξαφνικά δηλώνει απολιτίκ και κοσμοπολίτης.

Έτσι είναι… στην ΔΗΜΙΟ-κρατία του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ οι χρήσιμοι ηλίθιοι κάνουν την διαφορά. Δεν έχει τόσο σημασία ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που τελικά κυβερνούν… όσο ποιοί είναι αυτοί που με την ψήφο ή την αποχή τους, τους ανεβάζουν τα ποσοστά και τους νομιμοποιούν να κυβερνούν.

Κι όμως έτσι είναι… ή αλλάζουμε, ή… ξαναβελάζουμε!

Άδωνις και Α και ΟΥ… ΜΑΖΟΟ AND THE ZOO!

Στερηθείτε να στείλετε τα τέκνα σας να σπουδάσουν αστική «δημοκρατία»…τα έχει ανάγκηΚαι Α και ΟΥ… ΜΑΖΟΟ AND THE ZOO !!!

Ῥῆγος Νικόλαος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply