Δημοσιοκαφρικὲς …παραπληροφορίες!!!

Ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο Ρόδου» φέρεται να καταζητείται και ως πράκτορας της MIT!!

Και νέα διάσταση, που προκάλεσε νέο κύκλο δημοσιεύσεων στο διαδίκτυο, προσέλαβε η δράση του εμφανιζομένου ως πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, Ροδίτη πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο ΑΕ» κ. Μ. Χατζησάββα.
Ο κ. Χατζησάββας, που καταζητείται δυνάμει διεθνών ενταλμάτων συλλήψεως της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου για οικονομικά εγκλήματα συσχετιζόμενα με την λειτουργία της ως άνω εταιρείας στην Ρόδο, εμφανίζεται πλέον σε δημοσίευμα της Αθηναϊκής εφημερίδας «Η δημοκρατία» ως καταζητούμενος από την Ιnterpol πράκτορας της ΜΙΤ!
Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ της Αθηναϊκής εφημερίδας, δεν έμεινε αναπάντητη από τον ίδιο, ο οποίος με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο όχι μόνο την διαψεύδει εξαπολύοντας επίθεση στον εκδότη της εφημερίδας αλλά και προβαίνει σε δημοσιοποίηση χιλιάδων ονομάτων Ελλήνων που περιλαμβάνονται στα Panama Papers…
Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο κ. Χατζησάββας ξεκίνησε μέσω του δικτύου scribd υπογράφοντας ως «ΑΝΤΙ300» δημοσίευση εγγράφων, τα οποία όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης, πρόκειται για απόρρητα και εμπιστευτικά έγγραφα, , για θέματα της εθνικής οικονομίας και των συμφωνιών της χώρας με τους εταίρους στο πλαίσιο της διευθέτησης του δημόσιου χρέους ως και σε θέματα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.
Σε ανάρτησή του ο «ΑΝΤΙ300», απεκάλυψε ότι το ψευδώνυμο ανήκει στον ίδιο τον κ. Χατζησάββα, ο οποίος συστήνεται ως μυστικός πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, με διεθνή μάλιστα δράση.
Ο «ΑΝΤΙ300», που αρθρογραφούσε σε διάφορα blogs και ενημερωτικά site στο παρελθόν, με την νέα του ανάρτηση ως «Μανώλης Χατζησάββας», υποστηρίζει ότι από τη δράση του ως μυστικός πράκτορας συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών, που ωφέλησαν ποικιλοτρόπως την χώρα, ενώ καταγγέλλει διαφθορά κυβερνήσεων και προδοσία τους.
Ο «ΑΝΤΙ300» αναφερόταν στις επιστολές του σε θέματα Εθνικής Ασφαλείας, που αφορούν τη διαχείριση της Schengen Visa από Ελληνικά Προξενεία ως και σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
Είχε υποστηρίξει επιπλέον ότι υφίσταται κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.
Οι αναρτήσεις του είχαν φτάσει μέχρι και την Βουλή των Ελλήνων την 12η Ιουλίου 2016, με ερώτηση που είχαν υποβάλει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Ιωάννης Σαχινίδης (Πέλλας) και Χρήστος Χατζησάββας (Κιλκίς), στους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Αμυνας.
Την 26η Φεβρουαρίου 2017 η εφημερίδα «δημοκρατία», δημοσίευσε ότι έχει εκδοθεί από την Interpol διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ), εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», στοχοποιώντας πρόσωπα που ενοχλούν με τη δράση τους την Άγκυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», το ένταλμα αφορά στον κ Χατζησάββα (δημοσιοποιήθηκαν μόνο τα αρχικά του), και αναφέρεται ότι  «έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜIT».
«O άνθρωπος αυτός, που είχε αρχικά ως «έδρα» τη Ρόδο, ενεπλάκη σε απάτη-μαμούθ ύψος 8.000.000 (για την οποία έχει καταδικαστεί), δραπέτευσε έπειτα από αυτό από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο ύστερα από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία.
Εκεί στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με άγνωστα ανταλλάγματα, μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαίων.
Έκτοτε δραστηριοποιείται για λογαριασμό της ΜΙΤ, κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών.
Οι ελληνικές υπηρεσίες ακολούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτυώσεως και εντόπισαν τα σημεία στα οποία δραστηριοποιείται, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να ξεσκεπασθεί ο ρόλος που παίζει σε βάρος της χώρας ένας άνθρωπος που κατά καιρούς μάλιστα εμφανιζόταν ως πράκτορας της ΕΥΠ (κάτι, βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά).
Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς εκτός από τον πόλεμο προπαγάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την τουρκική υπηρεσία, δημοσιοποιεί και στοιχεία από διαβαθμισμένα έγγραφα που είτε έχουν πέσει στα χέρια του είτε του έχουν δοθεί από ανθρώπους της Άγκυρας» αναφέρεται στο άρθρο, που ανηπαρήγαγαν άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.
Ο ίδιος σε απάντηση που έδωσε κάνει λόγο για προσπάθεια να σπιλωθεί η κατασκοπευτική ιδιότητα και δράση που προσέφερε προς όφελος της χώρας!
Τονίζει επίσης ότι έδρασε με αυτοθυσία και υπό άκρα μυστική απόρρητη δράση σε βάρος της Τουρκίας μέσα στην Τουρκία και αλλού ως πράκτορας της ΕΥΠ.

Επιστολή-Πρόταση στον πρόεδρο της βουλής:

 

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ.

 

Με δώρο PANAMA FILES A-B-C-D [REG. 0-7.393]
Περιέχει 175 ΣΕΛΙΔΕΣ Αρχείο, από τον ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο, και δεν τους φοβάμαι, όλα στην ΦΟΡΑ.

 

Δικαιοσύνη

ΕΥΠ

Σε 45 Χρόνια Φυλακή ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ

ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ,  συνέταιροι του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ με τα «μαύρα» 1.500.000 Ευρώ.

ΣΗΜ: Την Υπόθεση με τα «ΜΑΥΡΑ» ΕΥΡΩ στον Δήμο Ρόδου «προστατεύουν» Εισαγγελείς της χώρας.

Ο Ιωάννης Αβραντίνης του Διαμαντή και ο Μιλτιάδης – Μιχαήλ Βάγγερ του Αντωνίου πρόεδρος της εταιρείας, Μιλτιάδης – Μιχαήλ Βάγγερ, και ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΛ, Ιωάννης Αβραντίνης, την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2016, καταδικάστηκαν πρωτοδίκως, σε ποινές φυλακίσεως 540 μηνών για εγκατάλειψη πληρώματος.

Παρότι, «βαρειά» ποινή των 45 ΧΡΟΝΙΑ φυλακίσεως, και ενώ πρόκειται για άτομα με ιδιαίτερα μεγάλο και μαύρο «παρελθόν», καθότι εμπλεκόμενοι σε απάτες, υπεξαιρέσεις, εκβιασμούς, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πλαστογραφίες κα., βρέθηκαν «πρόθυμοι» Έλληνες ΔΙΚΑΣΤΕΣ του Πρωτοδικείου Πειραιά που έκριναν η καταδικαστική απόφαση των 45 Χρόνων Φυλακής να είναι με τριετή αναστολή…!!!

Τα ίδια αυτά άτομα, ο Ιωάννης Αβραντίνης και ο Μιλτιάδης Βάγγερ έγιναν «γνωστά» στο πανελλήνιο με το «φάγωμα» των μικρομετόχων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου ΝΕΛ 

Α’ Μέρος:

Β’ Μέρος:

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply