Χώρα γεμάτη ἀπὸ …τρωκτικά!!!

Βασιλάκη, πληρωθήκαμε…

Οι «άνθρωποι» της Τραπεζικής Μαφίας κρατούν τα «κλειδιά» της χώρας.
Έλληνες τα θύματα της  μεγάλης ληστείας.

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «εχθές» ελάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβερνήσεως.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι εχθές μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η χώρα μας δεν έχει φόβο για κάποιον αλλοδαπό εχθρό!
Οι Ελληνες ήταν και είναι ένα σώμα όταν είναι να αντιμετωπίσουν κάθε λογής αλλοδαπό και αλλόθρησκο εχθρό, αυτό το γνωρίζουν όλοι, το μελετούν όλοι, και ψάχνουν να βρούν το μυστικό «κλειδί» στο DNA μας, αυτό που όταν «κλειδώσει» ο Έλληνας γίνεται Λεωνίδας, Μέγας Αλέξανδρος, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, εξού και η μεγάλη προσπάθεια καθολικού εκφυλισμού μας.

Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Σήμερα, η Ιστορία μας το επαναλαμβάνει, και εμείς δεν νοούμε, να το καταλάβουμε. Αυτήν την κακιά «μοίρα» του ελληνισμού να υπάρχουν πάντοτε Εφιάλτες είναι που πρέπει να απαλλαγούμε, να εξαλείψουμε, για να σωθούμε.

ΟΧΙ – ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,

εκτός και εάν σας λένε «ΠΑΓΚΑΛΟ», κλπ, Πολιτικούς Εφιάλτες της πατρίδος μας, του από ιδρύσεως κράτους μας, έως μέχρι σήμερα, το πάνθεον να ολοκληρώνεται με την συμμορία του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και του ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που μας εξαπάτησαν, μας πρόδωσαν.

«Εάλωωω! Η Πόλις εάλωωωω»

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ, ξυπνάτε ωρεεεεεε…Ελληνες.

Ο «Vassilis» 2009-2012 εργάσθηκε ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στον ΟΔΔΗΧ… ως ένας εκ των Golden Boys, άνθρωπος του Στουρνάρα.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply