Ἐντοπίσθηκε ὁ Ἀρτέμης Σῶῥῥας στὴν Γερμανία κι ἀναμένεται ἡ σύλληψίς του!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Σώρρας εντοπίσθηκε στο σπίτι μέλους της Ε.ΣΥ στην πόλη Backnang, που ευρίσκεται σε απόσταση 30 περ. χιλιομέτρων από την Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Να σημειωθεί ότι στην πόλη αυτήν δραστηριοποιείται γραφείο της «Ελλήνων Συνέλευσις». Πάντως, η σύζυγος του τρισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα, Βάϊα Ρουγκλίου, δεν ευρίσκεται στην Γερμανία.

Η σύλληψή του Αρτέμη Σώρρα από την Γερμανική Αστυνομία είναι θέμα ωρών οπότε και θα εκδοθεί στην Ελλάδα για να εκτίσει την ποινή της 8ετούς φυλακίσεως, που του επέβαλε Δικαστήριο της Πάτρας στις 17 Μαρτίου, για την πράξη της κακουργηματικής υπεξαιρέσεως, ενώ θα κληθεί συγχρόνως να απολογηθεί και για την κατηγορία που του προσάπτει η Ελληνική Δικαιοσύνη περί συστάσεως εγκληματικής οργανώσεως.

Μετά από αυτό ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις για τον Αρτέμη Σώρρα, των συνεργατών του και του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ἰωσὴδ Παπαδόπουλος.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply