Ὑπηρεσίες βελτιώσεως …ἑλληνο-ἀμερικανικῶν σχέσεων;

Τι ξέρει το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολλάρια.

Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την «ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της»

Από το Κολωνάκι στην Αμερική πετούν τα εκατοντάδες χιλιάδες Δολάρια…

Πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control;

Μέρος Α 

Τι ξέρει το  Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα για την εταιρεία  «Ντορελίτα», γνωρίζει κάτι η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη;

Ποιος ξέρεις να μας πει, γιατί και για ποιους η Εταιρεία  «Ντορελίτα» πληρώνει 500,000.00 ΔΟΛΑΡΙΑ ετησίως τους Αμερικανούς της εταιρείας McKeon Group ως μεσάζοντες για να συνδράμουν  στην ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο και Αξιωματούχους της, κάνοντας απλά και μόνο τηλεφωνήματα…;

Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» υπογράφει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, και δηλώνει ως διεύθυνση Αθηνών την Οδό Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι,

ΣΗΜ.: Κατά τις ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ο «γνωστός» Ηρακλής Φιδετζής είναι δηλωμένος ως Διευθυντής της εταιρείας «Ντορελίτα».   

Στην ίδια διεύθυνση, δηλ. Οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι, που ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» δηλώνει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, στεγάζεται η Δικηγορική εταιρεία ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ν.Κ. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” γνωστή από την πολύκροτη υπόθεση αναθέσεως των υποθέσεων των Δήμων Λαυρεωτικής και Αρταίων, που εμπλέκετο ο Γιώργος Κατρούγκαλος με την τότε επωνυμία αυτής «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες»

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την επισήμανση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Έγγραφο-Συμφωνία «τράβηξε» την προσοχή …μου κάπου εκεί στην Αμερική….!!!

Ευτυχώς που στην Βενεζουέλα των Κολομβιανών των Βαλκανίων υπάρχουν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που κάνουν καλά την δουλειά τους…!!!

Υπόθεση «Ντορελίτα» ΜΕΡΟΣ Β

το  Μαξίμου «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ»  την «Ντορελίτα»

το άλλο με τον ΤΟΤΟ είναι καλλίτερο…

Άκρως σκοτεινές και επικίνδυνες καταστάσεις με τα όσα δεν «γνωρίζει» το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα»  και τα 500,000.00 Δολάρια, τα οποία είναι πολύ περισσότερα, επιβεβαιωμένα «πετούν» υπό την συγκάλυψη πολλών προς την Αμερική για την Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την «ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της…»

Το πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control, κακώς αναρωτιόμαστε, αρκεί να δει κάποιοςς τις φωτογραφίες και να διαβάσει το περιεχόμενο των στοιχείων των αποκαλύψεων για να καταλάβει.

Η δράση της «Ντορελίτα» έχει βάση το Κολωνάκι, με πρωταγωνιστές γνωρίμους χαρακτήρες όπως είναι ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής του Τηλεμάχου, κάτοικος Αθηνών, Σπύρου Μερκούρη 35, κάτοχος του Α.Δ.Τ. Χ ΧΧΧΧΧ/24.12.2004 Τ.Α. Παγκρατίου, «ανθρώπου» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής του Τηλεμάχου, είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε ακόμα δύο υποθέσεις με ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ «ΠΛΑΤΕΣ» – ΜΑΞΙΜΟΥ, με αρκετό άρωμα μυστικών υπηρεσιών, παρακράτους, διεφθαρμένων εμπορικών συναλλαγών, με εκατομμύρια δολάρια δωροδοκιών, και πολλά άλλα σχετικά, που ωφέλησαν πολλούς… για τα οποία σήμερα πληρώνουν με αίμα οι Έλληνες.

ΕΔΩ: 

ΕΔΩ:

ΕΔΩ:


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ εδώ και πολύ καιρό στις Εισαγγελικές Αρχές της χώρας που φρόντισαν να τα «παραβλέψουν» πολλά άλλα να τα καταστρέψουν, όπως έκαναν και σε πολλές άλλες υποθέσεις, με στοιχεία, και το Γιατί; Έχει μόνο μία απάντηση και είναι πολύ απλή, «ξεματιάστηκαν στο να διαβάζουν «βιβλία» των «Βιβλιοθηκών» τύπου Βγενόπουλου… οι Εισαγγελικές Αρχές της Κολομβίας των Βενεζουέλων των Βαλκανίων!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… οι υπηρεσίες του πρωταγωνιστή και «γνωστού» δικηγόρου Ηρακλή Φιδετζή του Τηλεμάχου, και «ανθρώπου» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ που «δεν γνωρίζει» το ΜΑΞΙΜΟΥ…!!!

Ο Ηρακλής Φιδετζής ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ!!!

Συγκεκριμένα για αυτούς που συναντιέται το ΜΑΞΙΜΟΥ

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply