Διαῤῥέουν στοιχεία ἀπό τήν ΕΥΠ πρός τό Documento;

Η εφημερίδα «DOCUMENTO», είτε δημοσιεύει ανυπόστατες ειδήσεις (που δεν το νομίζω…) αναφορικά με την υπόθεση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, πως δήθεν ερευνούν οι εισαγγελείς ξανά…. τα στοιχεία της «μαγειρεμένης» λίστας Λαγκάρντ, (ενώ θα έπρεπε να τον ερευνούν για πολλά περισσότερα εγκλήματα αυτών και πολλούς άλλους).

Αλλιώς, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και η εφημερίδα του «DOCUMENTO» ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Και αυτό διότι, τα όσα «αποκαλύπτει» ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην εφημερίδα του «Documento» δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τα αληθινά-πραγματικά στοιχεία του ΠΑΝΑΜΑ.
(στοιχεία στην κατοχή μου, τα οποία γνωστοποίησα δημοσίως και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, χάθηκαν μέχρι και οι εισαγγελείς…!!!)

Άλλα τα στοιχεία και είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του ΠΑΝΑΜΑ που δήθεν περιγράφει.

Πρόκειται για απόρρητα στοιχεία, που κατέχει ο Κώστας Βαξεβάνης, και τα χρησιμοποιούν ale’ carte πολιτικοί σε συνεργασία με δικαστές, ως κοινοί τρομοκράτες, εκβιάζοντας κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις, δίνοντας τα σε εφημερίδες όπως το “Document” του Κώστα Βαξεβάνη κάθε φορά που νιώθουν την δυσφορία των Ελλήνων και τρέμουν τις κλωτσιές και τις πέτρες, για να δημιουργούνε αποπροσανατολισμό στο κοπάδι.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply