Χρέος καὶ λοιπὲς …προπαγάνδες ἀποδεικνύουν προμελετημένο δόλο!!!

Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέγεθος της κλοπής και της προδοσίας. 

Έλληνες, με αφορμή το αποικιοκρατικό σχέδιο ξένων δυνάμεων σε συνεργασία με «έλληνες» Γερμανοτσολιάδες και φίλους και κουμπάρους-γιουσουφάκια, στην υλοποίηση του 4ου «Μνημονίου» που υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλλουν δια της βίας στην χώρα μας οι συμμορίτες Τσίπρας και Καμμένος.

Τον ευτελισμό του ΕΛΛΗΝΑ, προδίδοντάς τον με τον πιο αισχρό τρόπο, με την συνέχιση του προδοτικού «ΕΡΓΟΥ» όλων τους, «παλαιών και νέων» προδοτών, που αντικατέστησαν οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες-Βενιζέλοι και τους κολαούζους ημεδαπούς και αλλοδαπούς συνεργάτες τους.

Θα σας παρουσιάσω μία σειρά από ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που θα αποκαλύψω να τα κρατήσετε, όταν θα έρθει η ώρα που θα δικάζονται ΛΑϊΚΑ στις πλατείες όλοι τους, να τους τα τρίψετε στην μούρη, πριν τις κρεμάλες.

Μαζί με όλους αυτούς θα δικασθούν και οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ που φέρουν το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό των ΕΛΛΗΝΩΝ, έχουν απολέσει προπολού την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και όπως κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω με στοιχεία είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, και όσοι δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους έχουν γίνει ένα με τα σκατά.                                                           

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια – Φιλιππινέζες στα «αφεντικά» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πιά εξαίρεση, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι σάτυροι της δημόσιας ζωής, εγκληματίες-τρομοκράτες καταφέρονται κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, εφαρμόζοντας a΄le carte το Νόμο του Κράτους, παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να πει ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε την δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσο αφορά τους σημερινούς κυβερνήτες της χώρας μας, αυτοί που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργεια τους είναι παράνομη διότι η κατοχή της εξουσίας τους ήταν προϊόν ΑΠΑΤΗΣ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ.

Οι δε Δικαστές και Εισαγγελείς έχουν γίνει τρομοκράτες, προσβάλλουν σφόδρα το λειτούργημα και το Συνταγματικό τους καθήκον, τα παραδείγματα αμέτρητα, όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εξυπηρετούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος σε βάρος όλων των Ελλήνων και της πατρίδος μας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», το οποίο ως ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι μας έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν.

ΣΗΜ.: Όσοι, έως σήμερα έχουν συμμετάσχει ενεργώς στις λεηλασίες των Οικογενειών μας, θα έχουν μέλλον μαζί μας, θα είναι δυσοίωνο.

Έχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσον εναντίον τους. Φυσικά αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό όλων εμάς των Ελλήνων, κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

Ακολουθούν τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν το μπάχαλο, και την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ και της χώρας μας, που ονόμασαν οι κλέφτες διαχειριστική «τάξη» παρό,τι ιδιόχειρες καταστάσεις στην Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών από το «μαγαζί γωνία» την Τράπεζα της Ελλάδος όπου 10 και πλέον χρόνια μετά δεν γνώριζαν την τύφλα τους, ποιος είχε, τι, πού.

Ακριβώς όπως και σημερινό ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ της «τάξεως» που έβαλαν οι κλέφτες με την νέα αύξηση του (και ας μας λένε ότι είναι μόνο 326.500.000.000 ΕΥΡΩ σήμερα). Μας κοροϊδεύουνε, λένε ψέμματα για ακόμα μία φορά, και αυτό διότι ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν ποιο είναι το δημόσιο χρέος μας.

ΣΗΜ.: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ SWAP της BPB Baribas πληρώθηκαν; πώς πληρώθηκαν; Πότε πληρώθηκαν και με τι χρήματα; 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply