Ἰδεολογικὰ …βολεμένοι!!!

Τι έγινε ρε Μπάμπη ακόμα να παραιτηθείς;

4o MNHMONIO

Οι «αντιμνημονιακοί» ΑΝΕΛ, ο άτιμος αρχηγός τους ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και η συνέχιση της Προδοσίας

Από αντιμνημονιακοί bloggers και πολιτευτές των ΑΝΕΛ άτομα σαν αυτόν εδώ, τον Χαράλαμπο «ΜΠΑΜΠΗ» Παπασπύρο, που μας προέκυψε «αξιοκρατικά» ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σε ΔΕΚΟ, δεν λένε να παραιτηθούν όσα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και να έρθουν, δεν φωνάζουν πιά για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ούτε ντρέπονται, πληρώνονται αδρά…!!!

Το «αξιοκρατικά» ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ είναι με στοιχεία μιας και η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. μας προέκυψε με ΕΝΤΟΛΗ του άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, μάλιστα όλες αυτές οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ έγιναν προχρονολογημένα – προκαταβολικά…!!!

ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ο ΜΠΛΟΚΕΡ και οι Έλληνες ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Αυτός είναι ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ στα 4ΡΑ που ψηφίζει τα Μνημόνια και με τα δύο χέρια, χωρίς να τα έχει διαβάσει, διακομοδόντας την κατάντια των Ελλήνων, τους δείχνει και τα κωλοδάκτυλα …!

Ευτυχώς που στην Κολομβία των Βαλκανίων υπάρχει εισαγγελέας «διαφθοράς»… με πόθεν αίσχος…!!!

Ήταν μία διεφθαρμένη συμφωνία και υπόσχεση του άτιμου και βρώμικου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που έγινε για να εξαργυρώσει τις υπηρεσίες «βρωμίσματος» των πολιτικών αντιπάλων του ΚΑΜΜΕΝΟΥ προεκλογικά, τις οποίες είχε αναλάβει εργολαβικά ο κάθε «ΜΠΑΜΠΗΣ» του ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. (ΕΑΒ) και άλλοι όμοιοι του άτομα (Βλ. http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/https://olympia.gr/  –  https://hellasforce.com/ – κα.) σήμερα βολεμένοι, έπαψαν να ασχολούνται με ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Οι “Greece is not for sale” ξεπουλάνε, προδίδοντας όποιον μιλάει Ελληνικά. Μόνο την Μάνα τους που τους μεγάλωσαν με τα κλεμμένα του Παναμά, δεν πούλησαν ακόμα.

Κάτι ήξερε ο συγχωρεμένος ο Πάππους μου για τους πολιτικούς αυτής της ριμάδας χώρας όταν έλεγε:

«Είναι όλοι τους σκατά, από διαφορετικούς κώλους»

Χατζησάββας Μανώλης

Υ.Γ. Την ίδια ώρα…

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ.

Τι έχουν να μας πούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας Ρουμπάτης –Τσίπρας – Καμμένος για την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ με αληθινά πυρά σε απόσταση αναπνοής από την ΡΟΔΟ μας, στις 20 Μαΐου 2017 από 0600z έως 1830z και 21-23 Μαΐου 2017 από 0001z έως 1700z στην περιοχή που συμπεριλαμβάνουν τα γεωγραφικά σημεία – συντεταγμένες 36 47.00 N – 028 23.00 E – 36 23.00 N – 028 23.00 E – 36 05.77 N – 029 20.50 E – 36 14.40 N – 029 20.50 E

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply