Χρέη κι ἄλλα χρέη ἀκόμη καὶ σὲ …Τούρκους!!!

Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Α  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
Φορτώνουν με δάνεια τους Έλληνες. 
Ανοίγουν Σαμπάνιες οι απατεώνες πολιτικοί της χώρας για τα χρέη.

Ήταν που θα βγαίναμε στις Αγορές…
Ούτε στις Λαϊκές Αγορές δεν θα μπορούν να βγούν υπό τον φόβο των κλωτσοπατινάδων οι  απατεώνες-πολιτικοί τύπου Αλέξη και Πάνου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τώρα που θα τα ξεπουλήσετε όλα, μαζί και τον Παρθενώνα, μην ξεχάσετε τα ΔΑΝΕΙΑ να τα φορτώσετε στους ΕΛΛΗΝΕΣ, για να τα ξεχρεώσουνε καταβάλλοντας τον ατιμωτικό κεφαλικό φόρο σε τουρκικούς τραπεζικούς λογαριασμούς… κατ’ εντολή των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ τους.

Όποιος από τα ΛΑΜΟΓΙΑ μπορεί και έχει να μας πει κάτι διαφορετικό, ότι δηλαδή δεν έχουν την εντολή να εξοφλούν και σε ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ, επαναλαμβάνω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»

ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ἐκαναν με τα δάνεια της αμαρτωλής ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ οι «παλαιοί» κλέφτες, τους οποίους καλύπτετε εσείς οι «νέοι» σήμερα, ειδικότερα αυτά που είναι και σε Ελβετικά Φράγκα με τα «χαμηλότοκα» επιτόκια, όπως έχουν οι πιστωτικές κάρτες…!!!

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- -.-.-.-

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Χατζησάββας Μανώλης

ΥΓ : Εφεξής, όποτε θα νοιώθουν φόβο θα προκύπτουν… «Παπαδήμοι» μέχρι να βγει ο Στρατός στους δρόμους!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply