Ῥοδίτικο ξέπλυμα χρήματος

Η Ρόδος έχει γίνει «πλυντήριο» μαύρου χρήματος, δεν είναι μόνο ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ.
Τώρα και Τρομοκράτες; «σπρώχνουν» μαύρο χρήμα στην αγορά της.

Μέρος Α΄

Συνωστίζονταν οι πρόθυμοι. Σε απόλυτη συνεργασία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πρόθυμοι οι τοπικοί «άρχοντες». Οι Εισαγγελείς ενώ βλέπουν και ακούν, σιωπούν.

Ο Διοικητής της ΕΥΠ δημοσιογράφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ μετά την απόφαση του για υποβάθμιση των αξιόλογων στελεχών της ΕΥΠ στην Ρόδο και αλλού, την αλλαγή του δόγματος της ΕΥΠ με την παύση  ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων μας, και προδοσία πολλών, σήμερα «ψάχνετε» το πουλάκι μας να βρει την άκρη του νήματος, της υποθέσεως που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, σε βάρος της χώρας μας, με την δράση «Γκιουλενιστών» στην Ρόδο, και όχι μόνο.

Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες ο Ρουμπάτης και ο δικός του «συνταξιούχος»  ΕΥΠ στην Ρόδο ψάχνουνε και έναν «Γκιουλενιστή» που μπαινοβγαίνει από την χώρα μας «κύριος» με σκάφος από τα ανατολικά Τουρκικά παράλια,  ανεξέλεγκτος, σαν αυτούς που αφήνουν ελεύθερους κάτι υπερευαίσθητοι Εισαγγελείς στην Ρόδο , παρότι παραβάτες και μάλιστα οπλισμένοι!!!

Ο συγκεκριμένος Τούρκος που ψάχνουν στην Ρόδο ως «Γκιουλενιστή» Τρομοκράτη ο Ρουμπάτης, την μία έρχεται στην χώρα ως «Γάλλος» και την άλλη ως «Τούρκος με Ελληνική Visa» ενώ αυτός πίνει μπύρες στην Σόφια της Βουλγαρίας… Γιαννάκη… κάνει και τον τραγουδιστή… άμα λάχει, σου στέλνει και χαμπέρια…!!!

Όμως δεν θέλω να μου έχεις παράπονο σου τον βρήκα τον Τούρκο, και μάλιστα ανέξοδα, “bereket”.

Κατά τα άλλα να κοιμάστε όλοι ήσυχοι…μέχρι να ακούσετε το πρώτο μπαμ!!!  

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ «ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ» ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ

  1. Ξεπλένουν μαύρο χρήμα οι διωκόμενοι και μη ΤΟΥΡΚΟΙ «επιχειρηματίες» στην Ρόδο.
  2. Είναι η κάλυψη Τούρκων «ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ» Τρομοκρατών που επενδύουν τα μαύρα χρήματα που διέφυγαν από την Τουρκία στην Ρόδο.
  3. Η απόλυτη κάλυψη ανθρώπων της ΜΙΤ επενδύοντας στην ΡΟΔΟ μαύρο χρήμα εκμεταλλευόμενοι την διψασμένη αγορά, τους προθύμους και τις ιστορίες φαντασίας περι «Γκιουλενιστών».

Όπως και να έχει αυτή η υπόθεση μόνο για τα Ελληνικά συμφέροντα δεν είναι, πλην ορισμένων… και οι λόγοι πολλοί.

Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζει κάτι για όλα αυτά ο Νεκτάριος Σαντορινιός ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ;

Μήπως ο υφυπουργός ξέρει κάτι για ραντεβού στο Υπουργείο… παρεμβάσεις για να εξυπηρετηθούν οι «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, ίσως οι πράκτορες της ΜΙΤ, αλλιώς οι «επενδυτές» με το μαύρο χρήμα; Μήπως για όλα αυτά, και ίσως κάτι παραπάνω… γνωρίζει να μας πει η Συριζαία Δήμαρχος της ΤΗΛΟΥ Μαρία Καμμά;

Μήπως ρε έχετε κάνει καμμιά λοβιτούρα με τίποτα Καταμαράν που φέρουν το όνομα «SEA STAR» του ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ υφυπουργέ Νεκτάριε Σαντορινιέ και Δήμαρχε Μαρία Καμμά και έχουν περιέλθει σε χέρια «Γκιουλενιστών» Τρομοκρατών που ξεπλένουν το μαύρο χρήμα της Τουρκίας; 


Μέρος B΄ – ΡΟΔΟΣ «πλυντήριο» μαύρου χρήματος,  δεν είναι μόνο ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ.
Τώρα και «Τρομοκράτες» «Γκιουλενιστές» Τούρκοι επιχειρηματίες με μαύρο χρήμα στην αγορά της.

και η συνέχεια μεγάλη…!!!

Αδιαφανείς μεθοδεύσεις Στελεχών της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην απόκτηση ΠΛΟΙΟΥ δημοτικής επιχειρήσεως ιδιοκτησίας μέσω Ναυτικής Εταιρείας από ΤΟΥΡΚΟΥΣ επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, με μαύρο χρήμα, στην χώρα μας.

Με βάση τις πληροφορίες… η «επιτυχία» της αδιαφανούς μεθοδεύσεως στην «απόκτηση» του ΠΛΟΙΟΥ από ΤΟΥΡΚΟΥΣ επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, με μαύρο χρήμα ανήκει αποκλειστικά στον Νεκτάριο Σαντορινιό ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ και παράγοντες της Κυβερνήσεως,

Και στην Συριζαία Δήμαρχο της ΤΗΛΟΥ Μαρία Καμμά.

Το ΠΛΟΙΟ ανήκει στον Δωδεκανησιακό ΔΗΜΟ της ΤΗΛΟΥ κατά πλειοψηφικό πακέτο >80% και ονομάζεται SEA STAR και αυτό είναι που οι Τούρκοι «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, με το μαύρο χρήμα έχουν αποκτήσει παράνομα, έχουν βάση την πόλη της Ρόδου.

Το αξιοπερίεργο, πέρα από τα μαύρα χρήματα, και τους «τρομοκράτες» Γκιουλενιστές που εμπλέκονται στην ΥΠΟΘΕΣΗ είναι το γεγονός ότι η εταιρεία στην οποία ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ είχε ιδρύσει για την απόκτηση και εκμετάλλευση του πλοίου SEA STAR την Ναυτική Εταιρεία «ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ» ήταν ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ λόγω χρεών.  Εκκαθαριστής είχε ορισθεί το γραφείο του κ. Παπούλια Τηλ. +30 210 4123737 Κινητό +30 6932468650 E-Mail. [email protected]

Τα χρέη της Ναυτικής Εταιρείας με μέτοχο τον ΔΗΜΟ ΤΗΛΟΥ «ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ», κατά τις πληροφορίες τα χρέη υπολογίζονταν ότι προς τρίτους προμηθευτές ΝΑΤ κλπ. ξεπερνούν τα 1,000,000.00 Ευρώ.

ΣΗΜ.: Η Εταιρεία «ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ» είχε εμπλακεί και σε ακόμα ένα σκάνδαλο με Θαλασσοδάνεια ύψους περίπου 2,000,000.00 Ευρώ με συμβαλλόμενο τον ΔΗΜΟ ΤΗΛΟΥ. Το δάνεια εδόθη από την Τράπεζα Πειραιώς και χρησιμοποίησαν παράνομα για την εξόφληση χρεών της εταιρείας. Παράλληλα είχε εισπράξει και ένα κάρο ευρώ από ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα, επιδοτήσεων. Αυτά όλα «απέκτησαν» μαζί με το ΠΛΟΙΟ της δημοτικής επιχειρήσεως οι ΤΟΥΡΚΟΙ «επιχειρηματίες», «Γκιουλενιστές» και «Τρομοκράτες», με μαύρο χρήμα.

Τα ίδια ΤΟΥΡΚΙΚΑ συμφέροντα έχουν αποκτήσει και παραλιακό ξενοδοχείο στην Ρόδο, με εικονικά μισθωτήρια, κατά τις πληροφορίες πολύ κοντά στην απόκτηση ακόμα ενός ξενοδοχείου στην πόλη Ρόδου.

Οι Εισαγγελείς Ρόδου, Δωδεκανήσου και Αιγαίου, ενώ βλέπουν το μαύρο χρήμα που ρέει σε αφθονία και χωρίς πόθεν έσχες Τούρκων και μπροστινών Ελλήνων-Ρόδιων επ/τιων, σιωπούν…!!!

Σιωπούν οι Εισαγγελείς, ευελπιστώντας να μην τους ξεχάσουν… ακριβώς όπως στην περίπτωση του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ με τα μαύρα εκατομμύρια που έχει «πάρει» ο άνεμος… και Δημάρχοι ΡΟΔΟΥ…!!!

Λεφτὰ ποὺ παίρνει ὁ …ἄνεμος στὴν Ῥόδο!!!

Μεγάλο μέρος από τα μαύρα χρήματα έχουν εισέλθει στην χώρα μας με χρήση συγκεκριμένου σκάφους (γνωστό στην ΕΥΠ), τα οποία πέρασαν «βαλιτσάτα» από την Τουρκία στην χώρα μας μέσω Ρόδου, ακριβώς όπως πέρασαν και οι τσάμπα ΜΙΖΕΣ της Socar…!!!

Σε άλλες υποθέσεις, σε βάρος Ελλήνων οι ίδιοι Εισαγγελείς, εκτέλεσαν ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ εξοντώσεως, κατόπιν εντολών βρώμικων και διαρθρωμένων υπουργών δικαιοσύνης και πολιτικών που έχουν κατακλέψει την χώρα μας, με πλάτες δικηγόρων και συνεταίρων τραπεζιτών και κολαούζων του «Αγίου» Όρους με τα εκατομμύρια ευρώ στα παντελόνια κάτω από τα ράσα,  εφαρμόζοντας δικούς τους κανόνες αποδόσεως δικαιοσύνης. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

Τα επιχειρηματικά συμφέροντα των ΤΟΥΡΚΩΝ «Γκιουλενιστών» και «Τρομοκρατών»,  όπως οι ίδιοι Τούρκοι αφήνουν να διαρρεύσει στην αγορά… (παρ΄ ό,τι οι ενδείξεις από τα στοιχεία και την πληροφόρηση από Τουρκία και Ελλάδα συγκεχυμένα, για την αλήθεια), ξαφνικά έχουν βρεθεί ιδιοκτήτες σε πλοίο του ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ το SEA STAR στα μουλωχτά. Έτσι οι ΤΟΥΡΚΟΙ «επιχειρηματίες», «Γκιουλενιστές» και «Τρομοκράτες», με το μαύρο χρήμα, βρέθηκαν καραβοκύρηδες στην χώρα μας με πλάτες της κυβερνήσεως! Αλήθεια, η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ιδιοκτησίας του πλοίου SEA STAR πως έγινε;  Μήπως με τον ίδιο τρόπο που εσείς εκεί στην Ρόδο η «παρεούλα» Δημάρχων-Εισαγγελέων ως «άρχοντες» του τόπου έχετε «μεταβιβάσει» την εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ εικονικά, σε από κοινού ΑΠΑΤΗ με τον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ;


 συνεχίζεται… 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply