Χάσαμε τὸ …«σώσιμο»!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ, επειδή το μήνυμα μου δεν το έχουν καταλάβει πολλοί (όπως διαπιστώνω από τα μηνύματα) το επαναλαμβάνω με επεξηγήσεις.

Πρόκειται για ένα Απόρρητο Έγγραφο του  Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (European Financial Stability Facility – EFSF). 

Το έγγραφο (είναι Επιστολή του ETΧΣ-EFSF) έχει ημερομηνία 4 Οκτ. 2012 και έχει σταλεί στο ΥΠΟΙΚ και στην ΤτΕ και με ΘΕΜΑ Ειδοποίηση πληρωμής Κύριας Συμβάσεως Χρηματοδοτικής Διευκολύνσεως της Ελλάδας (Master Financial Assistance Facility of Greece ή Master FAFA 3ο ΠΑΚΕΤΟ Σχετικά με την Ανακεφαλαίωση των ΤΡΑΠΕΖΩΝ (που πληρώνουν με αίμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ τα κλεμμένα των Τραπεζών σε συνεργασία με τους Πολιτικούς κα., Οι Ελληνες παρ’ ό,τι δεν χρωστούν πληρώνουν εκβιαστικά τρομοκρατώντας τους. Πληρώνουν χωρίς να τους ανήκει κάτι, με κίνδυνο να χάσουν τα νοικοκυριά τους στο τέλος, διότι όλα τα άλλα τα έχασαν, κυριότερα την ελευθερία τους την οποία έχουν απολέσει προ πολλού.

Εξαπάτηση, ΚΛΟΠΗ και Π Ρ Ο Δ Ο ΣΙ Α.

ΣΗΜ.: Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητος (European Financial Stability Facility – EFSF) είναι ένα όργανο ειδικού σκοπού (special purpose vehicle – φορέας ειδικού σκοπού) που συμφωνήθηκε από τα 27 κράτη μέλη [1] της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στις 9 Μαΐου 2010 με στόχο την διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας στην Ευρώπη με την παροχή οικονομικής ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς τα κράτη της ευρωζώνης σε οικονομική δυσκολία.

Τώρα με γνώμονα τον χαρακτήρα υπάρξεώς του του  Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητος (European Financial Stability Facility – EFSF)., και την λέξη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, στο περιεχόμενο της επιστολής θα διαπιστώσουν άπαντες ότι μόνο για βοήθεια δεν πρόκειται, περισσότερο για τοκογλυφία φέρνει.

Με επιτόκια και κόστη ετησίων υπηρεσιών εξυπηρετήσεως οικονομικής ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς την χώρα μας, ακόμα και για αυτά των Εγγυήσεων λογαριασμού χρηματοδοτήσεως, σε τέτοια επίπεδα στο ΕΥΡΩ, εγώ όλο αυτό το πακέτο το ονομάζω τοκογλυφία και ακόμα και εγώ θα μπορούσα τα διαπραγματευθώ πολύ καλύτερα, ίσως και η «Σιερίτισα» η Μάμμη μου η συγχωρεμένη θα τα έκανε πολύ καλύτερα.

Όσο για τους «δικούς» μας που τα συμφώνησαν, και τα αποδέχθηκαν όλα αυτά και άλλα πολλά σε βάρος των Ελλήνων, δεν χρειάζεται να σας πω εγώ τι είναι η πράξη τους αυτή, και πώς ονομάζεται.

Αυτό που μπορώ να σας γράψω, μετά βεβαιότητος μάλιστα, είναι ότι μας έχουν για ΚΟΡΟΙΔΑ.

ΑΥΤΑ εννοούσα όταν έγγραφα…. «Με αυτό τον τρόπο μας λήστεψαν οι προηγούμενοι, με τον ίδιο μας ληστεύουν και οι τωρινοί.

Πληρώνουμε χωρίς να χρωστάμε, ξεχρεώνουμε κλεμμένα, και μας ορίζουν επιτακτικά στο πως θα λειτουργεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης, απαλλάσσοντας τους ΚΛΕΦΤΕΣ.

Μας έκλεψαν δεν μας έσωσαν.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Μανώλης Χατζησάββας

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply