Ὑποχωρώντας συστηματικὰ σὲ κάθε τουρκικὸ βῆμα

Συμβαίνουν ἀπίστευτα πράγματα!!!
@###@#@@#@@@……

Ἡ Τουρκία παίζει σκληρότατο πόκερ καὶ κερδίζει διαρκῶς καί, μάλιστα, στὴν πράξη…
Κι ἐμεῖς περὶ ἄλλων τυρβάζουμε…
(Πανηγυρικὲς κορῶνες καὶ δεκάρικοι τοῦ κώλου-δηλώσεις/λόγια… λόγια… λόγια…)

Γκρρρρ καὶ ὠιμέ…!!!

32

πηγὴ

Ντροπὴ καὶ ξανὰ προδοσία…

Νέος προδότης «Μακάριος» ὁ Ἀναστασιάδης (καὶ ἡ γ@μημένη ἑλληνικὴ κυβέρνησις… Καὶ ὁ Κοτζιᾶς φυσικά…!!!)

«Όσοι νεκρανάστησαν την συνθήκη Εγγυήσεων σε Λευκωσία και Αθήνα, να αναλογισθούν τι έπραξαν – Η Τουρκία είναι στην κυπριακή ΑΟΖ ως εγγυήτρια δύναμη!!! Στο όνομα των εγγυήσεων η Τουρκία στην ΑΟΖ – Κάτω από την ομπρέλα των εγγυήσεων και της προστασίας των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων τοποθετεί η Τουρκία της ενέργειές της πέριξ της Κύπρου.»

@@#@@#@

πηγὴ

Στὴν Ἑλλάδα ἡ σοβιετικὴ προπαγάνδα κάνει τὸν ψόφιο κοριό…
Μάλιστα, ἐπὶ πλέον, προπαγανδίζει πανηγυρίζοντας…

Ὠιμέ….

Ο λεγόμενος Υπουργός Ενεργείας του ψευδοκράτους υποστήριξε ότι θα κατασκευασθεί αγωγός που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Ισραήλ στην Τουρκία, μέσω κατεχομένων, και ακολούθως στην Ευρώπη. «Οι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν λόγο για αυτήν την συνεργασία. Ξεκινώντας ξανά γεώτρηση στην Μεσόγειο, αγνόησαν τα δικαιώματά μας. Δεν θα επιτρέψουμε να μας αγνοήσουν. Ως Τουρκοκύπριοι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε διεθνή ρόλο» ανέφερε ο Σουνάτ Ατούν.

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

Ανοικτά της Πάφου με κατεύθυνση προς τα οικόπεδα 5 και 6.
Η Τουρκία εχει εκφράσει απ’ ευθείας αμφισβήτηση για τα Οικόπεδα 5 και 6 της Κυπριακής ΑΟΖ, θεωρώντας με βάση την παντελώς αυθαίρετη ερμηνεία του Διεθνούς Δίκαιου ότι ανήκουν στην τουρκική υφαλοκρηπίδα.

πηγὴ

Ἀ.Ἑ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply