Δήμαρχοι ἑλληνόφωνοι σὲ …συναδελφικὲς συναντήσεις!!!

Οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων κάνουν σχέδια…

28 Ιουλίου 2017 στο Δημαρχείο Ρόδου συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και του ομολόγου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Καμαρώστε τους Γερμανοτσολιάδες…των Τούρκων

Και οι δύο αυτοί Δημάρχοι της χώρας μας είναι «άνθρωποι» των Γερμανών και των Τούρκων, έχουν για μέντορες τους ΦΟΥΧΤΕΛ.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που τους έμαθαν τις «μεγάλες μπίζνες» μεταξύ αυτών και την μπίζνα με σκουπίδια σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαν στην Γερμανία.
Εκεί έκλεισαν τις συμφωνίες…!!!

Είναι οι «Έλληνες» δήμαρχοι που επιλέγουν τις γερμανικές τράπεζες για να κρύψουν τα χρήματά τους όταν τους «ψάχνει το ΣΔΟΕ.
Στην λίστα των «105» του ΣΔΟΕ των περιπτώσεων της αυτοδιοικήσεως… που περιλαμβάνονται και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό, στα ονόματα (μεταξύ πολλών άλλων) είναι και του «κυρίου» ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΦΩΤΙΟΥ, αντιπεριφερειάρχου Νοτίου Αιγαίου (ν. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ)

Φασούλας, Σπυρίδων, Τσαβαρής, στην λίστα των «105» της αυτοδιοικήσεως…

Είναι οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων που με την πρώτη ευκαιρία, για να δείξουν την υποτακτικότητά τους σε Γερμανούς και Τούρκους δεν διστάζουν να τους γλείψουν ακόμα και τα @ρχίδι@ κάνοντας μας σκυλορέζιλο στους Τούρκους. 

Μετά τα γλειψίματα των τουρκικών @ρχιδι@ν οι ίδιοι Δημάρχοι πηγαίνουν στην Γερμανία και μας βρίζουν όλους εμάς τους Έλληνες και την ίδια τους την πατρίδα, αποκαλώντας μας βρώμικους και διεφθαρμένους.

Χάθηκε και το Λαμόγιο ο Γιάννης Φιλιππάκης ο εκ-δότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Είναι οι ίδιοι «Έλληνες» Δήμαρχοι που τους δίνουν συγχαρητήρια οι Τούρκοι για τις υπηρεσίες τους…!!!

Πρόκειται για τους ίδιους Δημάρχους που διαχειρίζονται ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ στα ταμεία τους, και κλεμμένες μετοχές, ενώ παριστάνουν τα παγώνια, με τις πληρωμένες «πλάτες» των Εισαγγελικών Αρχών της Κολομβίας των Βαλκανίων, της Ρόδου κα.

ΑΥΤΟΥΣ …να τους χαίρεστε, μαζί και τον Πρωθυπουργό σας που έχει χάσει το μέτρημα των Μνημονίων, αυτόν που υπογράφει ότι του δώσουν, ακόμα και λευκές σελίδες χαζοχαμογελώντας παρέα με τα ΛΑΜΟΓΙΑ.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply