Θὰ μᾶς τὰ πάρουν ὅλα γιὰ νὰ τὰ χαρίσουν στοὺς …τραπεζίτες!!!

Ἔτσι κάνουν business τὰ ἀριστερὰ τσογλάνια.
Τὸ σύνθημα «κανένα σπίτι στὰ χέρια τραπεζίτη» ἔγινε: «θὰ σᾶς τὰ πάρουμε ὅλα με ἑταιρεῖες τῆς μίας λίρας, μὲ ἕδρα τὴν Ἀγγλία καὶ τὴν ὑπογραφὴ Στουρνάρα…».

Οἱ κρεμάλες ἔρχονται καὶ τὰ ἐλικόπτερα πετοῦν…

Λελιάτσος Πᾶνος

ἐπιμέλεια κειμένου Φιλονόη καὶ Φίλοι

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Θὰ μᾶς τὰ πάρουν ὅλα γιὰ νὰ τὰ χαρίσουν στοὺς …τραπεζίτες!!!

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
     ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ
     ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ (και με ΑΝΑΚΟΠΕΣ σε περίπτωση εκδόσεως Διαταγών Πληρωμής σε βάρος σας) γιατί τα δάνεια ΔΕΝ ακυρώνονται αφ΄εαυτών –από μόνα τους
    ΑΚΥΡΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗS AΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ PQH
    1) Ο διορισμός της PQH ως ειδικής εκκαθαριστρίας της Αγροτικής Τράπεζας
    2) οι οχλήσεις και καταγγελίες δανείων απο την Αγροτική προς τους οφειλέτες
    3) oι εκχωρήσεις των δανείων απο την PQH προς τρίτους (κοράκια),
    Ολες οι παραπάνω νομικές πράξεις, ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ και απαιτείται να ακυρωθούν, κατά προτίμηση με αγωγή. Ομως, άν δεν έχουν προλάβει οι οφειλέτες καθώς και οι εγγυητές να ασκήσουν αγωγή κατά της PQH, προτού αυτή προλάβει να επιτύχει έκδοση διαταγής πληρωμής σε βάρος τους δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν εκκρεμοδικία και έτσι να «φρενάρουν» την έκδοση διαταγής πληρωμής σε βάρος τους από την PQH ή όποιo άλλο κοράκι.
    Aν τυχόν η PQH ή όποιο άλλο κοράκι πρόλαβαν και εξέδοσαν διαταγή πληρωμής σε βάρος των οφειλετών/εγγυητών τις εν λόγω ΑΚΥΡΟΤΗΤΕΣ μπορούν να τις επικαλεστούν οι οφειλέτες/εγγυητές με ΑΝΑΚΟΠΗ κατά της διαταγής πληρωμής και των πράξεων της αναγκαστικής εκτέλεσης ώστε να αποφύγουν τις οδυνηρότατες συνέπειες.
    Γεώργιος Θ. Κωσταρέλλος
    Δικηγόρος
    Γ. Σεφέρη 9, 172 34 Δάφνη
    Φορητό : 6936428888
    Email : [email protected]

Leave a Reply