Βίκυ μὴ φεύγῃς!!!

Βίκυ μου, 

μα τι ακούω να εκστομίζει ο κοντορεβυθούλης;  


Έπεσα από τα σύννεφα.  Εσύ μαύρο μανιφέστο; Άσε τον Βασίλη.  Αυτός ένας κοιμισμένος μ@λ@κ@ς είναι. Όμως μαύρο μανιφέστο εσύ η μεγάλη Βίκυ μου;  Η Βίκυ με τα τρελλά πάρτυ στον Ναό της Αγροτέρας Αρτέμιδος;  Η Βίκυ με τα τολμηρά sexting με το πρωτοπαλλήκαρο του Μάκη, τον Μπαλαντίνα;  Να του εμπιστεύεσαι του Χρήστου τις βαθύτερές σου σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις; Και ξαφνικά από το μπιμπελό της END σε μαύρο μανιφέστο;

Εκτός εάν ο ομιλητής στο βίντεο δεν είναι ο Μάκης. Ο Μάκης που ξέρω εγώ φωνάζει και τρίζουν τα ντουβάρια. Άσε που γελούν και τα τσιμέντα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εδώ σιγοψιθυρίζει ο Ρομά τσιγγάνος το οποίο σημαίνει ότι ακόμη βρίσκεται στην Ελλάδα ο κοντός, μάλλον σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, και φοβάται μην τον ακούσουν στο διπλανό διαμέρισμα και τον αναγνωρίσουν.  Η απόλυτη κατσαρίδα.

Το να αποκαλούσε μαύρο μανιφέστο τον Μανώλη θα το καταλάβαινα. Ούτως η άλλως ο πρεζέμπορος εδώ και χρόνια χάνει λάδια.  Και τώρα που τα βρήκε ο Μανωλιός με τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης;  Συνεργάτης του συστήματος;  Ο Λαμπράκης και αν είναι μαύρο μανιφέστο. Ακόμη και ο Καλογερόπουλος. Σπασμένος και αποτυχημένος ο φτωχομπινές. Τι μαύρα χάλια, τι μαύρο μανιφέστο;  Όμως όχι εσύ Βίκυ μου. 

Βίκυ μου πρέπει να μιλήσουμε.  Πρέπει να φέρουμε την END στις παλιές της δόξες.

-Ο Τζώρτζ, γιου νόου χου, ο Πόντιος

Γιῶργος Γιαλτουρίδης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply