Γιά …«ξήλωμα» πάει ὁ Ῥάμα;

Ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ἰσχυρίζομαι πὼς ὁ πρεζέμπορος ὁ Ῥάμα (καὶ σύμμαχος τοῦ Ἐρντογᾶν), εἶναι στὸ στόχαστρο τῆς Δύσεως καί, εἰδικῶς τῶν Η.Π.Α..
(Μὴ μασσᾶτε λοιπὸν ἀπὸ τὶς κούφιες ἀπειλὲς καὶ τὰ ψευδογρυλίσματά του στὴν Χιμάρα. Ἴσως νὰ εἶναι καὶ ἡ ἀναγκαία ἀφορμὴ ποὺ περιμένουν οἱ μυστικὲς ὑπηρεσίες γιὰ νὰ ξεκινήσῃ τὸ χάος καὶ τὸ ξήλωμά του, μέσῳ ἐπεισοδίων μὲ τοὺς Βορειοηπειρῶτες!)

Η Πέμπτη έχει μετατραπεί στη χειρότερη του ημέρα. Έχει μετατραπεί πλέον σε ακίνητο στόχο, που βάλεται με πυροβολικό που έχει εισαχθεί απ’ την Δύση. Η εθνικιστική ένδυση δεν τον σώζει εύκολα.

πηγὴ

Πρὸ μερικῶν ἡμερῶν συνέβη (γιὰ πλάκα) αὐτό…:

πηγὴ

..ἄ, καὶ ποῦ εἶσθε ἀκόμη…  Καθῆστε νὰ ξεκινήσῃ κάποιος ξεσηκωμὸς τῶν Βορειοηπειρωτῶν (ὅπως ἐπιθυμοῦν καὶ οἱ μυστικὲς ὑπηρεσίες τῶν Η.Π.Α. καὶ τῆς Μεγάλης Βρεταννίας), μὲ ἀφορμὴ τίς, ἐὰν κι ὅποτε τολμήσῃ ὁ πρεζέμπορας, κατεδαφίσεις…
…καὶ θὰ δῆς μετά…
Αὐτὸ ἦταν ἕνα …«ἤπιο» μηνυματάκι…)

Μετὰ εἴδαμε αὐτό:

πηγὴ

Καὶ τώρα αὐτό:

Προϊδεάζουν τήν πτώση (καὶ σύλληψη πιθανόν) τοῦ Ῥάμα οἱ Ἀμερικανοί;Καὶ τώρα

Αμερικανός πρέσβης στα Τίρανα: Στις αρχές του 2018 θα πιάσουμε το μεγάλο ψάρι (των ναρκωτικών)

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου, δήλωσε σήμερα ότι στις αρχές του 2018, το «μεγάλο ψάρι» θα συλληφθεί στην Αλβανία.

Η δήλωση έγινε κατά την διάρκεια της παρουσιάσεως της επιχειρήσεως «Δύναμη του Νόμου», όπου με την βοήθεια πρακτόρων του FBI που ήλθαν για αυτόν τον σκοπό από τις ΗΠΑ, ο Λου έδειξε βεβαιότητα ότι ήλθε η σειρά του μεγάλου ψαριού.

Ο Αμερικανός πρέσβης επέκρινε δριμύτατα την αλβανική πολιτική που δεν συμπεριφέρεται ορθά όταν έχει να αντιμετωπίσει εγκληματίες (πολιτικούς).

«Θα μιλήσουν τα έργα όχι τα λόγια. Το FBI είναι εδώ για να ασχοληθεί με την καταπολέμηση του εγκλήματος. Με την βοήθειά μας θα δημιουργηθούν δύο νέα ιδρύματα για τον σκοπό αυτόν. Ένας πράκτοράς μας, του FBI, θα εργασθεί για αρκετούς μήνες στα Τίρανα. Μιλάμε για πράξεις, όχι λόγια», είπε τονίζοντας ότι «αυτό το κυβερνητικό σχέδιο θα τελειώσει με την σύλληψη ορισμένων μεγάλων ψαριών στις αρχές του επομένου έτους και θα συνεχισθεί όλο το 2018».

Δεσμοί εγκληματιών με την πολιτική

Ο Ντοναλντ Λου μίλησε με αυστηρό τόνο και κατηγόρησε τους Αλβανούς πολιτικούς ότι είναι πολύ ελαστικοί με την εγκληματικότητα στην Αλβανία.

«Ο αλβανικός λαός αναζητά αυτό που του αξίζει. Έχετε μια έκφραση: Η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί. Το έγκλημα στην Αλβανία αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Οι φορείς δικαιοσύνης έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής. Η Αλβανία έχει πρόβλημα μεγάλο και αυτό είναι οι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ των εγκληματιών και της πολιτικής», είπε ο Λου.

Βαλκανικὸ Περισκόπιο

Ἔρχονται μεγάλες ἐξελίξεις στὴν Ἀλβανία.
Τὰ ἀδέλφια μας οἱ Βορειοηπειρῶτες νὰ εἶναι ἕτοιμοι!
Θὰ εἴμαστε ἐκεῖ μόλις χρειασθῇ!

Ἀ.Ἑ.

Υ.Γ. Ὑπομονὴ ἀδέλφια… Ὑπομονή… Πολὺ πολὺ σύντομα ἡ Βόρειος Ἤπειρος θὰ ξαναγίνη καὶ πάλι στὸ 100 % Ἑλληνική!!! Λίγη ὑπομονὴ κι ἔρχεται…

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply