Ὑψηλοῦ ἐπιπέδου συναντήσεις

Ο γιός του ταχυδρόμου, ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος, διέψευσε δημοσίευμα του Βηματοδότη, που τον εμφάνιζε να τρώει στην «Κουκουβάγια», μαζί με Αντώναρο, Βαξεβάνη και Ματζουράνη, σε μία προσπάθεια να μην αμαυρωθεί η επιστροφή του στην πολιτική.

Ωστόσο, εγώ θυμάμαι, πως όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, με είχε διαβεβαιώσει προσωπικά ότι, στην πολιτική μπήκε ελέω Κωστάκη Καραμανλή και ότι αν αποχωρήσει ο Καραμανλής, θα χαθεί κι’ αυτός από την πολιτική σκηνή.
Με είχε αφήσει δε να καταλάβω ότι δεν τολμούσε νά έλθει σε κόντρα με την Ντόρα, που τότε ήταν υπουργός εξωτερικών.
…και τώρα βλέπω αυτόν να επανέρχεται μόνος του, ανευ του Κωστάκη και μίαν ημέρα μετά το γεύμα, ο πάλαι ποτέ Κοσκωτάθρωπος Γιάννης Ματζουράνης, να υποβάλει αίτημα εξετάσεως των Κούλη-Ντόρας στην δίκη για την Ζήμενς.
Αναζητείται ο …«δράκος» και σ’ αυτό το παραμύθι!

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ.1. Σχόλιο του φίλου Δημήτρη Αράπογλου:

Ο γιος του ταχυδρόμου έχει έπαυλη-εξοχικό στην Πάρο. Πριν γίνει γνωστή η ληστεία με το Βατοπέδι κυκλοφορούσε και εμφανιζόταν στα γνωστά στέκια των διασήμων.
Έπειτα εξαφανίσθηκε ως διά μαγείας από το νησί και ξαναεμφανίσθηκε μετά την απαλλαγή του, λόγω παρελεύσεως του χρόνου που θα μπορούσε κάποιο δικαστήριο να τον βάλει φυλακή (ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ), περιχαρής και με διαφόρους φίλους σε κεντρικη καφετέρια της Νάουσας.
Τα γέλια και τα κεράσματα ακοόμη ηχούν στην ψυχη μου, καθώς η χλέβη, η ειρωνία καθως κι ο θρίαμβος ήταν καταφανή και απροκάλυπτα.

Υ.Γ.2. Μεγάλες αποκαλύψεις στο Documento της Κυριακής.
Δύο μήνες έχει να πληρωθεί ο Βαξεβάνης από την ΕΥΠ και τα πήρε στο κρανίο.
Αποκαλύπτουμε, λέει στο τρόλλερ του, την offshore του Καμμένου και την offshore, που είναι μέτοχος της Αυγής.
Ακόμη…
Γιατί ο Παπαδημούλης΄και άλλοι Έλληνες ευρωβουλευτές και βουλευτές έχουν μπαζώσει τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες.
Πώς και γιατί «ξέχασε» ο Σταθάκης εκείνο το ένα εκατομμύριο ευρώ!
«Η αλήθεια όπως πρέπει να είναι, η δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι», από τον μέγιστο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply