Λεπτομέρειες ποὺ …δὲν εἰπώθησαν γιὰ τὰ «Paradise Papers»

Περί PARADISE PAPERS…          

για τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ που έμαθαν στις αστακομακαρονάδες, τους άτιμους και προδότες ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καμμένου με τα κλεμμένα του ΠΑΝΑΜΑ και τα κλεφτρόνια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΠΑΣΟΚ.

Βρήκαμε τα φιλαράκια σας στον «Παράδεισο» με το μαύρο χρήμα… η Goldman Sachs έχει 905 Εταιρείες και 619 εταιρείες η Morgan Stanley και μην τολμήσει να πει κανένα λαμόγιο ότι δεν ξέρει γιατί θα φωνάξω τον Βαρουφάκη…!!!

Αντί να ψάχνετε τα Paradise Papers στο εξωτερικό ξεκινήστε από τους Δικηγόρους Ελλάδος.

Ρωτήστε π.χ. τον δικηγόρο Γουλιέλμο Δημήτριος Σ. του  Δ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Δικηγορικού Γραφείου, Σκουφά 38, Αθήνα – Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ να σας πει, και εάν ξέρει κατά που βρίσκονται τα Ceyman Islands, διότι ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ξέρει πολύ καλά ότι ο ΠΑΝΑΜΑΣ είναι λίγο βορειότερα της Βενεζουέλας

 

 

Τα καλόπαιδα του ΣΔΟΕ σαν αυτά που έπιασαν τον ΚΑΣΤΑΝΑ έχω μάθει ότι πίνουν Crystal στην Μύκονο, και δεν βρίσκουν χρόνο για να ελέγξουν τον κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ με τα κλεμμένα του ΠΑΝΑΜΑ, της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, των Εξοπλιστικών των νοσοκομειακών προμηθειών, των Τραπεζιτών που καταφέραν να μετακυλήσουν το χρέος τους στον ΕΛΛΗΝΑ κορόιδο με την συνεργασία των δοσίλογων πολιτικών της Χώρας μας και άλλα πολλά ωραία των οποίων οι αποδείξεις μαζί μου. Εφόσον κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που δεν αρέσκεται στις Crystal ενδιαφερθεί για τις ληστείες σε βάρος των Ελλήνων, δεν έχει παρά να με καλέσει να του τα πω «χαρτί και καλαμάρι» μαζί να πάρει και τις επιδείξεις. 

Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 206 times, 1 visits today)
Leave a Reply