Ἀπόπειρα ἐξαπατήσεως ὑπουργοῦ ἀπό τόν Δῆμο Ῥόδου;

Απόπειρα εξαπατήσεως του Υπ. Εσωτερικών Σκουρλέτη από αυτούς εδώ

Με «ΜΑΙΜΟΥ» αποτίμηση της αξίας των μετοχών που κατέχει ο Δήμος Ρόδου στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, ο Δήμαρχος Ρόδου και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Αυτή είναι η «ΜΑΙΜΟΥ» αποτίμηση που έδωσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκου στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, για τις μετοχών που κατέχει (με παρανόμους τρόπους) ο Δήμος Ρόδου στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε. που ως γνωστό είναι μέρος δικτύου εταιρειών που ξεπλένουν μαύρα χρήματα, δραστηριότητα Εγκληματικής Οργανώσεως.

Οι απατεώνες, αντί να πούν την αλήθεια, για λόγους που γνωρίζουν μόνοι οι ίδιοι προσπάθησαν να την αποκρύψουν, παρουσιάζοντας ψέμματα. Ο Υπουργός στην συνέχεια εξαπατημένος πιάστηκε να καταθέτει στην Βουλή των Ελλήνων την Επιστολή του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου η οποία είναι ένα ΨΕΜΜΑ και απόπειρα ΑΠΑΤΗΣ.  Η πραγματική αξία των μετοχών που κατέχει ο Δήμος Ρόδου στην ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι  αγνώστου αξίας, για πολλούς λόγους που έχουν να κάνουν με  αξιόποινες κακουργηματικές πράξεις κατά τον ΠΚ. Διότι με εικονικές πράξεις στον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ, μαϊμού συμμετοχές, αγνώστους σκοπούς και υπερδανεισμού της εταιρείας. Η ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ έλαβε Δάνειο 24.500.000 ΕΥΡΩ χωρίς λόγο ούτε σκοπό, παρότι παράνομη, και με άγνωστες συμμετοχές >15.000.000 ΕΥΡΩ σε άλλες εταιρείες. Μόνο ξέπλυμα δείχνουν τέτοιες δραστηριότητες, στις οποίες συμμετέχει ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ. Επακριβώς μπορεί να προσδιοριστεί μόνο η αξία της ονομαστικής αξίας των μετοχών που κατέχει ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ και δεν είναι 80.700,03 Ευρώ όπως δήλωσε ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, αλλά 468.501,12 ΕΥΡΩ με βάση τις επίσημες Οικ. Καταστάσεις της Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που θα δικαστούν για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ στο κακουργιοδικείο Πειραιά:

 

 

ΣΗΜ.: Πριν από την μείωση κεφαλαίου (2014) η αξία των μετοχών του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ήταν περισσότερα από 900.000,00 ΕΥΡΩ και εσκεμμένα «παρέλειψε» να ενημερώσει, τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη ο Φώτης Χατζηδιάκος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ σε μία προσπάθεια εξαπατήσεως.

 

 

Μανώλης Χατζησάββας

Σημείωσις

Ἀπὸ 21 Νοεμβρίου μήνυμα πρὸς ΑΑΔΕ

ΑΑΔΕ – Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και ΣΔΟΕ Θα να κάνετε την δουλειά σας, ή θα σας βρούμε και εσάς στον ΠΑΝΑΜΑ;

Εχθές 20/11/2017 λάβατε ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και το ερώτημα είναι κατά πόσο ως Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και η Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) προτίθεστε να κάνετε την δουλειά σας… ή θα μας επιβεβαιώσετε ότι αρέσκεστε να βαράτε μόνο κάτι ταλαιπωρημένους Καστανάδες;                                                                                                    

Σε αναμονή, εδώ και τώρα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, και ελπίζω να μην σας βρω και εσάς σε κανένα Παναμά.

Παρότι σας βρίσκω με «τραυματισμένα» τα αντανακλαστικά κ.κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), εφόσον πάρετε απόφαση, με βάση το Ν. 3691/2008 (Φ.Ε.Κ. Α’ 166/5-8-2008) «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλες διατάξεις.» και θελήσετε να κάνετε την δουλειά σας, σχετικά με τις εταιρείες/υποθέσεις νομιμοποιήσεως εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ενδεικτικά κάποιες ΕΔΩ:

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ σχετικά με τις Γερμανικές εταιρείες,

ΑΒΒ AG, ABB Calor Emag Schaltanlagen AG, ABB Unterstutzung-stenrichtung Gmbh, ΑΒΒ NEW VENTURES Gmbh

(Σημ. Οι Γερμανικές Εταιρείες δεν διαθέτουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ., παρότι έχουν προβεί σε εργασίες και συναλλαγές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα, μεταβιβάσεις ονομαστικών μετοχών Α.Ε. κ.α.).

Το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – νομιμοποιήσεως εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες Ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Σχετικό Οργανόγραμμα “modus operandi” ΕΔΩ:

 

 

Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα με τις «επενδύσεις» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ παρότι δηλωμένοι άλλοι ως υπάλληλοι, οικιακά και άνεργοι, όπως: ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ, Σύζυγος Αβραντίνη ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΡ κα.

Οι εμπλεκόμενες εταιρείες ΝΕΛ ΑΕ, Τράπεζα Πειραιώς Iweco Μεγάλη Βρύση ΑΕΒΕ κα.

Τον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ και τα εικονικά οικονομικά του.

Στην διάθεση σας για εξειδικευμένες υπηρεσίες και στοιχεία για την Ληστεία και κοροϊδία των ΕΛΛΗΝΩΝ.   

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply