Χρησιμοποίησαν πλαστά ἔγγραφα στήν βουλή γιά τά ὅπλα τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας;

Εκαναν χρήση πλαστού εγγράφου  στην Βουλή για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στην Σ. Αραβία και γελούσαν και από επάνω.

Προφανώς γελούσαν με εσάς όλους.

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – KAMMENOS GATE ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΣ Γ@Μ@ΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ  

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ;;; ΕΣΥ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ;;;;;;

 

 

πηγὴ

Εισαγγελεύ Αρείου Πάγου. ΠΛΑΣΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ. Κατέθεσε στην Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. 

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου θα πρέπει άμεσα να διατάξει την σύλληψη του Πάνου Καμμένου.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «εχθές» ελάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ, άρα ΠΛΑΣΤΟ το ΕΓΓΡΑΦΟ που παρουσίασε στην Βουλή ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, για την σκανδαλώδη υπόθεση: Πώληση αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία με την διαμεσολάβηση του κ. Βασίλειου Παπαδόπουλου της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. (OLYMPIC INDUSTRIES SA). 

Και αυτό διότι,

Το όνομα και τα στοιχεία της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» (OLYMPIC INDUSTRIES SA) στο έγγραφο που παρουσίασε στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Αμύνης  Πάνος Καμμένος δεν υπάρχουν στα αραβικά, έχουν προστεθεί μόνο στο μεταφρασμένο κείμενο στην Αγγλική.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα αραβικά γράφονται και διαβάζονται από τα δεξιά προς τα αριστερά, ενώ οι αραβικοί αριθμοί γράφονται και διαβάζονται από αριστερά προς τα δεξιά, ακριβώς όπως στα αγγλικά, και τις περισσότερες φορές για συντομία δεν γράφονται ολογράφως.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που παρουσίασε στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Αμύνης  Πάνος Καμμένος ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ και αυτό αποδεικνύεται από τα εξής:

  1. Δεν υπάρχουν στα αραβικά, το όνομα και τα στοιχεία της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» (OLYMPIC INDUSTRIES SA), έχουν προστεθεί, μόνο στο μεταφρασμένο κείμενο στην Αγγλική.
  2. Στην μεταφρασμένη ένδειξη βάρους των βομβών MK82 στην Αγγλική ο «μεταφραστής» δεν κατάλαβε ότι δεν είναι μία αλλά 500 οι λίμπρες, άρα πληθυντικός και το σωστό θα ήταν pounds αντί των 500 pound όπως λάθος έγραψε.

Τα τσιμέντα του Πενταγώνου πρέπει να έχουν σκίσει από το γέλιο, διότι θα έπρεπε να γνωρίζουν τόσο ο «μεταφραστής» όσο και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος ότι η κανονική ένδειξη βάρους των βομβών MK82 στην Αγγλική είναι LBS και όχι “pound” και λανθασμένα όπως έγραψαν…!!!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ MK82

  1. Ενώ στα Αραβικά ως αναγραφομένη αξία του αμυντικού υλικού προς πώληση, είναι κενό και δεν αναγράφεται, στην Αγγλική μετάφραση έχει προστεθεί το N/A που σημαίνει Not applicable, not available, δηλαδή Δεν ισχύει, δεν είναι διαθέσιμο.
  2. Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου υπάρχει επανάληψη της φράσεως «της Κυβερνήσεως»
  3. Η μετάφραση δε και σύνταξη της προτάσεως θυμίζει την κινηματογραφική ταινία ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
  4. Η τελευταία παράγραφος είναι γραμμένη στην Αγγλική με διαφορετική γραμματοσειρά, κάτι που εγείρει υποψίες για μεγάλη προχειρότητα από πλευράς των «συντακτών» μεταφραστών του Εγγράφου που παρουσιάσθηκε στην Βουλή των Ελλήνων δια χειρός ΥΕΑΘ Πάνου Καμμένου.
  5. Στα αραβικά της τελευταίας παραγράφου είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν έχει μεταφρασθεί επακριβώς !!!
  6. Ένα ακόμα πολύ σοβαρό σημείο που προξενεί πάρα πολλά ερωτηματικά, είναι σύνταξη του Εγγράφου και η «εμπορική γλώσσα» που χρησιμοποιεί ο «συντάκτης» και «μεταφραστής». Στο έγγραφο με το οποίο εμφανίζουν ως «μεσάζοντα» τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» (OLYMPIC INDUSTRIES SA) επιλέγουν έναν ανύπαρκτο εμπορικό όρο στην ΑΓΓΛΙΚΗ αυτόν εδώ: EXPORTING ENTITY δηλ. ΕΞΑΓΩΓΗΣΙΜΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ενώ ο σωστός εμπορικός όρος είναι EXPORTER δηλ. ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ

(Να επαναλάβουμε ότι στα Αραβικά δεν υπάρχει, όπως έγραψα παραπάνω, και έχει προστεθεί όλη η παράγραφος με τα στοιχεία του μεσάζοντος).

  1. Τέλος να θυμίσουμε ότι αφορά σε διαφορετικό τύπο αμυντικού (πολεμικού υλικού) από αυτόν που διαπραγματευόταν η Αθήνα με τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, καθώς αναφέρεται σε πώληση 4.000 αεροπορικών βομβών Mk-82 500LBS κι όχι σε βλήματα πυροβολικού 105mm των οποίων μέχρι σήμερα παραμένει αδιευκρινίστου αριθμού-τεμαχίων προς πώληση, καθότι άλλα λέει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος άλλα τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στην Βουλή των Ελλήνων με αποτέλεσμα να υπάρχει μία μικρή διαφορά… μόλις 200.000 βομβών.

Θυμάστε το έγγραφο του ΔΝΤ που έχει «διαρρεύσει», και πως ήταν γραμμένο το όνομα της Βελκουλέσκου «Velkouleskou«, ενώ στην πραγματικότητα το όνομά της γράφεται «Velculescu« έτσι και χειρότερα τα έκανε ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Διότι ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που παρουσίασε στην ΒΟΥΛΗ είναι παραποιημένο και μάλιστα ερασιτεχνικά, όπως αρμόζει στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ο οποίος σε ερώτηση μου στις 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 «Τι ώρα να σου τηλεφωνήσω; μου είπε το εξής παλαβό: 

Τηλεφώνησε μου στις 24:40

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου θα πρέπει άμεσα να διατάξει την σύλληψη του Πάνου Καμμένου.

 

View more on edocr

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ….ΕΛΑΒΕΝ ΤΕΛΟΣ

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply