Ὥρα …αὐτοκτονίας τΣΥΡΙΖΑίων ψηφοφόρων!!!

Να σοβαρευθούμε λίγο ρε πανηλίθιοι…
Γιατί εδώ χάνονται ζωές, καταστρέφονται άνθρωποι και περιουσίες, το πόπολο αυνανίζεται κι’ αυτοί είναι ακόμη στην κυβέρνηση.

  • Κουκούλωσαν το φονικό της Αίγινας, όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και μία έμεινε ανάπηρη, για να μην αποκαλυφθεί ότι γ@μιόταν η γυναίκα υπουργού με τον θετό γιό άλλου, στο πηδάλιο του ταχύπλοου.
  • Κουκούλωσαν την ιστορία με το ναυάγιο του πετρελαιοφόρου στα αβαθή του Σαρωνικού, γέμισε μαζούτ όλη η περιοχή, ακούγατε την πασοκογκαβέγλω τον Κουρουμπλή να λέει κολυμπήστε και τώρα δεν μπορείτε με ασφάλεια, να φάτε ούτε σαρδέλλα.
  • Έκαναν γαργάρα τις φονικές και καταστροφικές πυρκαϊές του καλοκαιριού στην μισή Ελλάδα, δεν έκαναν κάτι γι’ αυτό και παραμυθιαστήκατε με τον ανεπάγγελτο μπαμπακόκωλο, που έκανε βόλτα επάνω από τα καμμένα με το ελικόπτερο και βιντεοσκοπήθηκε, να ευχαριστεί τα γλειφρόνια από τους πυροσβέστες.
  • Τώρα, με την καταιγίδα, βούλιαξαν ολόκληρες περιοχές της Αττικής, θρηνούμε ήδη 19 νεκρούς, με την Δούρου να ξύνει το μ@υνί της και τον Τσίπρα τα παπάρια του και να κηρύσει εθνικό πένθος.

Εγώ δεν τους αντέχω άλλο ρε…
Είναι άχρηστοι, ανύπαρκτοι, γ@μημένοι και μεταλλαγμένοι πουστ@ράδες, κατέστρεψαν μίαν ολόκληρη κοινωνία, την φτωχοποίησαν και εσείς ψωμόλυσες, περιμένετε να πάρετε το κοινωνικό μέρισμα.

Αυτοκτονείστε ρε, να πέσει η εκλογική βάση, μπας και δούμε σωτηρία.

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Τώρα είναι που ουδέποτε πρόκειται ν’ αποκαλυφθεί ποιοί ήταν οι υπαίτιοι για το φονικό της Αίγινας.
Το κωλοβάραγαν, περιμένοντας να πεθάνει ο βασικός κατηγορούμενος της υποθέσεως.
Σιγουράκι το είχαν…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply