Ὑπάρχουν …κρυφά ἑκατομμύρια στίς τσέπες πολιτικῶν ἀρχηγῶν;

Κοίταξε να δείς αγαπητέ…
Επειδή, δια της μεθόδου της «εις άτοπον απαγωγής», αποκλείεται ο πολιτικός αρχηγός που βρέθηκε στην Λίστα «Μπόγιαρνς» με 38 εκατομμύρια ευρώ μπαζωμένα στην Ελβετία, να είναι ο Τσίπρας (καθότι φτωχομπινές), ο Λεβέντης (διότι χρωστά της Μιχαλούς), ο Μιχαλολιάκος ( που του ἐκλεισαν για χρέη το ξενοδοχείο-γ@μηστρώνα που είχε), η Φώφη καθότι συνταξιούχος και ο Σταυρογκρίλος, που όσα κονόμησε τάφαγε στην …απεξάρτηση οικείων του προσώπων, μένουν μόνον δύο.

Για εξηγήσου καλύτερα…

Απλά είναι τα πράγματα αγαπητέ.
Μόνον ο Καμμένος, που μπορεί να εισπράτει, κανονικά και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, μίζες για τα εξοπλιστικά σε λογαριασμούς του εξωτερικού και ο Κούλης, που μπορεί να έχει άνετα μπαζώσει τίποτα από ΜίζεςΖήμενς, είναι αυτοί που δεν αποκλείεται να βρίσκονται σ’ αυτή την λίστα.

Άρα;

Τι άρα βρε μ@λάκα…
Άμα γουστάρουν οι Αμερικανοί να ρίξουν τους αριστεροχριστιανιστές θα βγάλουν κάτοχο του λογαριασμού τον Καμμένο, άμα δεν γουστάρουν (που το βλέπω ολίγον χλωμό) θα βγάλουν κάτοχο τον …Κούλη.

…και τι δουλειά έχουνε οι Αμερικανοί με την Ελβετία;

Γιατί ρε τρόμπα έχουνε οι Έλληνες ή υπέβαλαν κάποιαν επίσημη αίτηση δικαστικής συνδρομής στους Ελβετούς, για να πάρουν την λίστα;

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Ξαμολύσου γελ@ίε Κώστα Βαξεβάνη…
Για την παπαροφυλάδα της Κυριακής ρε.

Ήταν ο Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς, που ευρίσκετο πολύ κοντα με την πρωταγωνίστρια εταιρεία στα Paradise Papers.

Δες και το βίντεο τρομπαρόμπουλε…
Δεν λέει τίποτα για Μαρέβα ο άνθρωπος, για αρχηγους πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα λέει.

Αποκάλυψη για ParadisePapers: H Appleby κοντά σε κόμματα στην Ελλάδα!

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα για την Ελλάδα, προέβη την Τρίτη, κατά την διάρκεια συνεδριάσεως της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα Panama και Paradise Papers, ένας εκ των συντελεστών των πρόσφατων αποκαλύψεων για τον χορό των offshores, που είχαν στήσει γνωστοί και μη εξαιρετέοι σε 17 χώρες-μέλη της ΕΕ, για φοροαποφυγή, φοροαπαλλαγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

 Αναφερόμενος στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την Ελλάδα, ο Βέλγος δημοσιογράφος Γιάν Στρόζτσερ απεκάλυψε, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της Ευρωβουλής ότι, η αμερικανική εταιρεία Appleby, μία εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου με τα Paradise Papers, «ήταν πολύ κοντά σε ηγέτες πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα» με δράσεις, για τον έλεγχο των οποίων δεν είχαν τηρηθεί οι κανόνες δέουσας επιμέλειας.

Ο ίδιος απεκάλυψε ότι, η ίδια πολυεθνική εταιρεία, είχε ενισχύσει με τον τρόπο της και τον τομέα της ελληνικής ναυτιλίας μ’ αποτέλεσμα, ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες που ήταν υπό δικαστική έρευνα, να καταφέρουν να δημιουργήσουν νέες offshores σε φορολογικούς παραδείσους.

Κάποιες offshore από τα νησιά Καϊμάν, έδωσαν δάνεια σε ελληνική τράπεζα και τίθεται θέμα, ποιοι ήταν αυτοί που πήραν αυτά τα δάνεια, για ποιον λόγο τα πήραν και πως τα χρησιμοποίησαν, κατέληξε ο Βέλγος δημοσιογράφος.

Εννοείται ότι, μετά απ’ αυτές τις δημόσιες καταγγελίες στην καθ’ ύλην αρμόδια Επιτροπή της Ευρωβουλής, θα υπάρξουν οι δέουσες διαβεβαιώσεις από ΟΛΟΥΣ τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα, ότι δεν γνώριζαν και δεν ήξεραν το «πόσο κοντά τους» ήταν η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου των Paradise Papers και για ποιον λόγο.

Εννοείται, ακόμη, ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ευρωβουλευτές θα ζητήσουν εξηγήσεις και διευκρινίσεις για την καταγγελθείσα εμπλοκή των αρχηγών πολιτικών κομμάτων σε offshores φορολογικών παραδείσων και θα απαιτήσουν να λάβουν στα χέρια τους τα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της εμπλοκής, για να συμβάλουν στην γενικότερη προσπάθεια καθάρσεως του τόπου από την διαφθορά, την φοροαποφυγή και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, εκτός κι αν κάνουν άπαντες την …κορόϊδα!

Αξίζει πραγματικά να δείτε το βίντεο από την συνεδρίαση της Επιτροπής και ιδιαίτερα τα όσα είπε ο Βέλγος δημοσιογράφος Γιάν Στρόζτσερ από το 6ο λεπτό του βίντεο και για τα επόμενα δέκα λεπτά. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ (μπορείτε να επιλέξετε και μετάφραση στα ελληνικά)

http://web.ep.streamovations.be/index.php/event/stream/171128-1500-committee-pana

http://web.ep.streamovations.be/index.php/event/stream/171128-1500-committee-pana

Νίκος Ρούσσης-Στρασβούργο

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply