Χαρίζουν τὴν Μακεδονία γιατὶ πάλι εἶναι …πολλὰ τὰ λεφτά!!!

Αρχίσαν να τους δίνουν και οι δικοί τους.

Στ’ αχνάρια του  Τούρκου Egemen Bağış ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας και η συμμορία του, που βλέπουν παντού «ευκαιρίες» προδοσίας, στην καπήλευση της Μακεδονικής ιστορίας μας, των απανταχού Ελλήνων.

Μαζί, σε ρόλο  ο ψεύτης, άτιμος πολιτικός απατεώνας, αισχρός συκοφάντης, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μεγαλωμένος με κλεμμένα στον Παναμά, χρήστης πλαστών εγγράφων, που ξεπλένει μαύρο χρήμα ποικιλοτρόπως, όταν δεν κοροϊδεύει τους Έλληνες με μαϊμού αυτοκίνητα του AMIN DADA, βλέπει και αυτός «ευκαιρίες» μαζί με την «χορευταρού» της Αττάλειας, υπουργό εξωτερικών της χώρας Νίκο Κοτζιά, σε ακόμα μια προδοτική πράξη σε βάρος των Ελλήνων, της πατρίδος μας, ξεπουλώντας το όνομα της Μακεδονίας, μαζί και την ιστορία μας.

ο πληροφοριοδότης, κάποτε μου είχε εκμυστηρευθεί …

Η καπήλευση του ονόματος «Μακεδονία»  από τους Σκοπιανούς, ήταν σχέδιο τουρκικής προελεύσεως με αμερικανική υποστήριξη, (όταν ακόμα αγαπιόντουσαν όλοι αυτοί, και οι σχέσεις τους αδιάβλητες), σήμερα προς τιμήν του ΝΑΤΟ.

 Απλά οι πολιτικοί της χώρας μας επετέλεσαν το έργο της προδοσίας, με το αζημίωτο κατά τον Kissinger πάντα, με τους σημερινούς συμμορίτες και ψευδοπατριώτες να κάνουν μεγάλες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τους ξένους, προδίδοντας τους Έλληνες μαζί και την ιστορία μας, για να τύχουν της αμέριστης υποστηρίξεως των ξένων μεταξύ αυτών και των Τούρκων, παραμένοντας στις καρέκλες των εξουσιών, ενώ η θέση τους είναι στην Φυλακή.

Μια ζωή στην ΜΙΖΑ ήσασταν όλοι οι πολιτικοί κοπρίτες, και ουδέποτε αλλάξατε! ΠΡΟΔΟΤΕΣ μία ζωή

Κίσσινγκερ: Οι Τούρκοι είναι ευχαριστημένοι. Και οι Έλληνες επίσης, αλλά ήθελαν τα χρήματα κάτω από το τραπέζι.

Δεν έχουν Θεό, έχουν όμως σχέδιο, θα τα ξεπουλήσουν όλα προδίδοντας όλους μας, δεν θα μας αφήσουν τίποτα Ελληνικό για να βρούν οι επόμενες γενεές, Όσο τους ανεχόμαστε, τόσο αυτοί και τα τσιράκια τους θα πλουτίζουν ξεπουλώντας και προδίδοντας μας και εμείς θα αφανιζόμαστε, αντί να τους έχουμε πετάξει προ πολλού στην θάλασσα. Κατά τα άλλα ο Χατζησάββας «άνθρωπος των Τούρκων» ε; ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ είσαστε οι «πατριώτες» μόνο που στο τέλος το Τιμολόγιο σας και εσείς οι ίδιοι μαζί εξοφλήστε σε τουρκικές λίρες…!!!

 

Μανώλης Χατζησάββας

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply