Γνώριζαν κι ἀπέκρυπταν οἱ κυβερνῶντες τὸ ξεπούλημα τῆς Μακεδονίας!!!

Προσβολή να λεγόμαστε Έλληνες εφόσον τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν την Μακεδονία.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Πληροφοριοδότης μου, όσο δρούσα ως πράκτορας για την ΕΥΠ στην Τουρκία, για τα εθνικά μας συμφέροντα, μου είχε δώσει στοιχεία και πληροφορίες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από συγκεκριμένους πολιτικούς των Ελληνικών Κυβερνήσεις, σχέδιο για το οποίο μου είχε πει ότι έρχεται από δρόμο. Οι Διοικήσεις της ΕΥΠ τόσο της κυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όσο και της ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ πλήρως ενημερωμένες από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα για τα σχέδια των Τούρκων, των Αμερικανών και των Ευρωπαίων για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ονόματος, και της Μακεδονικής ιστορίας μας σε συνεργασία και σχέδιο με «Έλληνες».

Μάλιστα, μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα ο ΤΟΥΡΚΟΣ Πληροφοριοδότης μου υπερηφανευόταν λέγοντας μου ότι ο Ερντογάν θα προστάζει και τα γιουσουφάκια της χώρας σου θα χορεύουν, όχι μόνο στην Αττάλεια και αλλού.                                              

                    

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ Μας προδώσαν ξεπουλώντας την ιστορία μας τα κυβερνητικά πολιτικά καθάρματα των μπολσεβίκων και των ψευδοπατριωτών, άτιμων απατεώνων τύπου Καμμένου.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ – ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ- ΟΤΙ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

Χατζησάββας Μανώλης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply