Γιατί πρέπει νὰ πέσῃ ἡ προδοτικὴ κυβέρνησις

ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

Οι προδότες της πατρίδος μας είχαν και έχουν όνομα, και μας πολεμούνε με τους εχθρούς μας χρόνια τώρα.

Ο σημερινός Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του ειδησεογραφικού πορτάλ EURACTIV το οποίο χρηματοδοτούν ΤΟΥΡΚΟΙ μας «έσκαβε τον λάκκο» και την προδοσία της Μακεδονικής Ιστορίας μας εδώ και χρόνια.

Σήμερα, σαν λυσσαλέα σκυλιά προσπαθούν με κάθε τρόπο να το υλοποιήσουν.  Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τα προδοτικά τους σχέδια.

Πρέπει να τους τελειώσουμε, εδώ και τώρα.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ – ΜΕΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ  

Χατζησάββας Μανώλης

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Γιατί πρέπει νὰ πέσῃ ἡ προδοτικὴ κυβέρνησις

  1. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

    Συναντήσεις Τσίπρα με ελληνοαμερικανικές και αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις.ο πρωθυπουργός συνάντησε τα στελέχη των ελληνοαμερικανικών οργανώσεων ΑΗΙ και ΑΗΕΡΑ και των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων B’nai B’rith και Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations.
    Οι εκπρόσωποι των ελληνοαμερικανικών και αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων προσφέρθηκαν να συνδράμουν σε προώθηση θεμάτων ελληνικού ενδιαφέροντος, όπου αυτό είναι εφικτό.
    HuffPost Greece 15-1-2018

Leave a Reply