Ψευδόμαγκες ὑπουργοί πού βρέπουν τά Ἴμια ἀπό …μακρυά;

Ψεύτης και δειλός ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος. Δεν πήγε ποτέ στα ΙΜΙΑ, τα είδε μόνο από μακριά, όπως πάντα. Ιδού οι Αποδείξεις.

Το Στεφάνι βρήκε από μόνο του τα ιερά νερά των αθανάτων στα Ίμια, που πρόδωσαν οι κυβερνώντες δοσίλογοι, και καλύπτουν οι σημερινοί.

Αφήστε τον πλοίαρχο Γιώργο Σωκρ. Λαϊάκη της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ να μιλήσει, που ως γνωστόν δεν μασάει από Τούρκους, εάν έλαβε εντολή να πιάσει ΙΜΙΑ.

Καμμία προσέγγιση της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στα Ίμια, οι Τούρκοι είχαν και έχουν μέχρι και αυτήν την ώρα αποκλεισμένη την θαλάσσια περιοχή των Ιμίων

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του στίγματος των Τουρκικών Πλοίων από το απόγευμα 27 Ιανουαρίου 2018 περιπολούν και δεν αφήνουν να πλησιάσει κάποιος μέχρι αυτή, την στιγμή, δεν έχουν φύγει από τα Ιμια και είναι τα ίδια πλοία που δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε τα Ελληνικά μας νησιά.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ως αισχρός πατριδοκάπηλος εκμεταλλεύθηκε με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, κάνοντας χρήση ελικόπτερα και σκάφη για να κάνει θέατρο εκμεταλλευόμενος την μαύρη επέτειο των ηρώων των Ιμίων, με την παρουσία του στην Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ παίρνοντας του την δόξα, που ως γνωστόν, πρόσφατα ενεπλάκη σε επεισόδιο με τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής, το οποίο έστειλε σε «ταρσανά» για βάψιμο… και έμαθαν όλοι για το πλοίο και τον καπετάνιο του.

Όλα αυτά τα εκμεταλλεύθηκε ο Καμμένος για να «χρωματίσει» το μουτζουρωμένο και κατεστραμμένο του «πατριωτικό» προσωπείο που εδώ και χρόνια φοράει, κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας όλους εμάς του Έλληνες, και τον οποίο προκαλώ για ακόμα μία φορά.

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ

Είσαι άτιμος, ψεύτης, συκοφάντης, απατεώνας χρήστης πλαστών εγγράφων, που ξεπλένεις μαύρα χρήματα, έχοντας μεγαλώσει με τα κλεμμένα από τον Παναμά, που όταν δεν κλέβεις τον ΕΝΦΙΑ από κτίρια που έχουν την έδρα τους κυπριακές εταιρείες ιδιοκτησίας σας επί της Συγγρού, εξαπατάς τους Ευρωπαίους με κόλπα τσεπώνοντας παράνομα Ευρωπαϊκά κονδύλιά, για να κτίζεις οικογενειακές βίλες δηλώνοντάς τα ως ξενοδοχεία σε νησιά του Αιγαίου που τα επισκέπτεσθε με τα αδήλωτα σκάφη σας τα οποία αποκρύπτεις από την Εφορία στο νησί του Μάν, και άλλα σκάφη τα οποία παρουσιάζεις με μαϊμού στοιχεία στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΣ σου, με εταιρείες της μία λίρας στην Αγγλία σε κάτι γραφεία «ράφια» σε αποθήκες, όλα αυτά παριστάνοντας τον AMIN DADA κυκλοφορώντας δήθεν με αυτοκίνητο του, παρότι ευρίσκεται σε υπαίθριο μουσείο στην Αφρική, και χαρτοπαίζεις στα καζίνο ανά την Ευρώπη, με κάτασπρη μύτη από το «χιόνι»… κατηγορώντας με ψέμματα άλλους για όλα!!!

Και ενώ όλα γνωστά, οι Εισαγγελείς και Δικαστές κάνουν εργολαβίες μαζί του, όπως λέει ο ίδιος ότι τους έχει στην τσέπη του.

Στο ΣΔΟΕ δεν τα «βλέπουν» όλα αυτά διότι επιφορτισμένοι με τον ΚΑΣΤΑΝΑ από την Θεσσαλονίκη που τον έχουν τσακίσει.

 

Καιρός όμως πιά να πάρουν και οι Τούρκοι ένα καλό μήνυμα, όπως έλαβαν πρόσφατα από την Θεσσαλονίκη ο ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ και η συμμορία τους….διότι έχουν ξεκωλωθεί στις προκλήσεις με τα γιουσουφάκια τύπου Πάνου Καμμένου, τις χορευταρούδες τύπου Νίκο Κοτζιά, που βρήκαν και χαριεντίζουν.

2 ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ στην Θαλάσσια περιοχή μεταξύ ΡΟΔΟΥ-ΜΕΓΙΣΤΗΣ (Καστελλορίζου)-ΚΥΠΡΟΥ υπό τους κωδικούς ναυτικών ειδοποιήσεων NAVTEX 0117/18 (ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ στον χάρτη) από τις 240600Z ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 έως 262059Z ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και 0118/18 (ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ στον χάρτη) από τις 210600Z ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 TO 242059Z ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 για υποβρύχιες έρευνες-δραστηριότατες.

Ζούμε ιστορικές στιγμές  «μεγάλων ανδρών»  
Πάνος Καμμένος 28 Ιαν. 2018 δεν τόλμησε να πατήσει πόδι στα ΙΜΙΑ παρότι Ελληνικά.

Τουρκική παρεμπόδιση του υπουργού άμυνας της χώρας μας Πάνο Καμμένο να πατήσει το πόδι του στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΙΜΙΑ 28 ΙΑΝ 2018 για να αποθέσει φόρο τιμή στους πεσόντες ήρωες της πατρίδος μας αθάνατους Παναγιώτης Βλαχάκος, ο Χριστόδουλος Καραθανάσης και ο Έκτορας Γιαλοψός που πρόδωσαν οι προκάτοχοι του και ντροπιάζει ο ίδιος.

Ο αποκλεισμός της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» του ΠΝ μας έγινε από σκάφη των Λιμεναρχείων Αλικαρνασσού-Μούγλων. Ο αποκλεισμός έλαβε χώρα παρουσία του ΑΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ που δεν έχει ακόμα παραιτηθεί… και του καραγκιόζη ΥΕΘΑ Καμμένου που συνόδευε.

Ο Πάνος Καμμένος τα κατάπιε όλα ωμά…ως μία νέα Αννα Γούλα..

 

 

ο οποίος έφυγε σαν κλέφτης από την Κάλυμνο

 

Όχι μόνο τον εμπόδισαν οι Τούρκοι, να μεταβεί στα Ελληνικά νησιά μας όπως αναμφισβήτητα είναι τα ΙΜΙΑ, για την εναπόθεση στεφανιού στην μνήμη των ηρώων μας που προδώσαν όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες, παρα μόνο οι Τούρκοι εξαγγείλανε και νέα άσκηση χθες των ΕΔ τους, στο Αιγαίο για τις 5 Φεβρουαρίου 2018.

Με βάση την Τουρκική οδηγία T N/W 0157/2018- ΑΙΓΑΙΟ στις 5 Φεβρουαρίου 2018 από 0700Z έως 1500Z R.10 NM οι Τούρκοι δέσμευσαν το Αιγαίο μας για άσκηση του ΠΝ τους και σε ακτίνα 10ν.μ. με κέντρο το γεωγραφικό σημείο 38 57.00 N, 025 31.00 Ε. 

Ο πατριδοκάπηλος άτιμος Πάνος Καμμένος και προδότης των Ελλήνων και οι συμμορίτες του, μας το  κρύβουν και αυτό.

 

Ο άτιμος Πάνος Καμμένος, σαν τον κλέφτη πήγε και έφυγε από την Κάλυμνο μετά τον αποκλεισμό του από τους άναυτους Μογγόλους στα ΙΜΙΑ χθές 28 Ιαν. 2018 στην μαύρη επέτειο των πεσόντων Ελλήνων Ηρώων αποτέλεσμα προδοσίας «ελλήνων» κυβερνητικών δοσίλογων. Βίντεο προσφορά του Μιχάλη από την Κάλυμνο. Ο χοντρός δεν θα μπορεί ούτε τουαλέτα να πάει, χωρίς να το γνωρίζουμε, σύντομα και τα χαστούκια, όλα στην ώρα τους χοντρέ συκοφάντη, πατριδοκάπηλε λαμόγιο, προδότη της πατρίδος μας, των Ελλήνων.

ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ 

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα στο Πολεμικό Ναυτικό μας Πλοίαρχοι με 10 κιλά @ρχίδια διότι με τα @ρχίδια τους πολιτικούς, και υπουργούς τύπου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που έχουμε μπλέξει, μας έχουν για κλωτσιές ακόμα και οι μουνουχισμένοι. Σκοπιανοί που θέλουν να γίνουν Μακεδόνες.

Χατζησάββας Μανώλης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply