Ψάχνοντας (στὶς …σκιὲς) γιὰ τὸ ἀριστερὸ «ἠθικὸ πλεονέκτημα»!

Ναι ρε εκδικητικά και κομπλεξικά «π@υστράκια», αυτής της γ@μημένης και μεταλλαγμένης συριζορουφιανοκωλόφαρας έχω, εκτός από ιδεολογικό, και προσωπικό πρόβλημα μαζί σας.
Ιδεολογικό γιατί δεν είστε αριστεροι ρε, υπάλληλοι των αμερικανοσιωνιστών είστε και δεχθήκατε να παίξετε το βρώμικο παιχνίδι, της εκτονώσεως των όποιων λαϊκών αντιδράσεων θα εκδηλώνονταν εναντίον των Σαμαροβενιζέλων και τον κατάπτυστο ρόλο του εξευτελισμού κάθε έννοιας της αριστεράς.
Προσωπικό διότι, όταν από εδώ μέσα, απεκάλυψα το όνομα αυτού που έβαζε, ον κάμερα, καρότα στον κώλο του, σ’ ένα βίντεο που τόχε «κρεμασμένο» έναν μήνα ο Τριανταφυλλόπουλος για να σας τα πάρει, κάνατε τις πάπιες.

Κινητοποιήσατε όλον τον διαδικτυακό μηχανισμό των χαφιέδων σας, για να με διαγράψουν φίλοι, δεκάδες άλλοι να με προπηλακίσουν και να με απειλήσουν (ακόμη και το παιδί μου μπήκε στο στόχαστρο της νεοναζιστικής αυτής θηριωδίας), μου κατεβάσατε επανειλημμένα το προφίλ μου από το φβ και κάνατε ότι μπορούσατε για να με σβήσετε από τον ιντερνετικό χάρτη.

Στηρίξατε αυτή την «ανώμαλη π@ύστρα» (όπως τον έχει χαρακτηρίσει ένας πρώην φίλος μου εδώ μέσα), όταν βγήκε και έλεγε ότι, αυτή η αποκάλυψη ήταν μία μεγάλη σκευωρία κατά της Αριστεράς, όπως εσείς την εννοείτε.

Κι’ όμως, τρείς από τους τότε βουλευτές είχαν δεί το βίντεο στο σπίτι του Τριανταφυλλόπουλου και ξέρασαν στους καναπέδες του…

Φθάσατε όμως και στο έσχατο σημείο της ρουφιανάς και της π@ύστικιας εκδικητικότητας.
Με εντολή του καροτάκια, που τον είχατε αναβαθμίσει σε κυβερνητικό απρόσωπο, ένα κατάπτυστο @ρχίδι που βάλατε να διαφεντεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με πήρε τηλέφωνο και με απέλυσε, έτσι χωρίς λόγο και αιτία, από ανταποκριτή του στο Στρασβούργο, αποστερώντας μου τα 800 ευρώ που έπαιρνα τον μήνα και πλήρωνα το νοίκι μου.
Δημουργώντας μου σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και κάνοντας οδυνηρές τις συνθήκες διαβιώσεώς μου σε μία ξένη χώρα.
…και σ’ αυτήν την απόλυση συναίνεσαν όλα τα μ@υνόπανα που απαρτίζουν το ΔΣ αυτού του Πρακτορείου, χωρίς κανείς από τα συνδικαλιστικά μας όργανα να εκφράσει μία έστω διαμαρτυρία.

Σήμερα, που ο εκλεκτός σας παντρεύθηκε τον εκλεκτό του στο Νιού Γιόρκ, αποκρύπτετε την είδηση όπως η γάτα τα σκατά της.
Όχι για τίποτα άλλο αλλά δεν θέλετε να προκαλέσετε την οργή των …χριστιανών που σας ψηφίζουν και των ακροδεξιών-ομοφοβικών που στηρίζουν τον Καμμένο, τον συνεταίρο σας στην εξουσία.

Γι’ αυτό σας λέω αριστεροχριστιανιστές, γι’ αυτό σας λέω υποκριτές, γι’ αυτό σας λέω ότι γ@μιέστε πατόκορφα.

Εν κατακλείδι λοιπόν….
Δεν υπήρξε καμμία σκευωρία εναντίον καμμιάς αριστεράς, επειδή γούσταρε ο Γκάμπριελ να χώνε καρόττα στο κωλαράκι του και να πίνει το προϊόν της μαλ@κίας του από …ποτηράκια.
Το παλληκάρι είναι γκέϊ, όπως πολλοί άλλοι από τον συρφετό που κουβαλήσατε για να κυβερνήσει την Ελλάδα και χωρίς αυτό να είναι κακό ή επιλήψιμο, το κρύψατε.
Το κουκουλώσατε και όταν καταλάβατε ότι το παλληκάρι είναι τρελλά ερωτευμένο με τον γιό της Γιάννας που σας στήριζε, πάλι κάνατε την πάπια και χαλάσατε το συμπεθεριό.

Εμένα, πλέον, το μόνο που μπορείτε να μου κάνετε είναι να μου τα κλάσετε…
Εσείς να δώ πως θα καθαρίσετε!!!

Ῥούσσης Νῖκος
28 ‘Ιανουαρίου 2016

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply