Ὑπάρχουν καὶ μὴ …λεβέντες στὴν Κρήτη!!!

Επειδή με τζοχαδιάσατε με τους λεβεντοκρητίκαρους.

Ακόμη έχω τις μαγνητοταινίες, από μία μηνιαία περιοδεία που έκανα στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 1991, για λογαριασμό του ραδιοφώνου του Σκάϊ και της εκπομπής «Κι’ αύριο ημέρα» που διηύθυνε ο σημερινός διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης.

Επιστρέφοντας, του έφερα ένα ρεπορτάζ που «ζεμάταγε»…
Μαρτυρίες, ηχητικά ντοκουμένα, στοιχεία από τα υποθηκοφυλάκεια που απεδείκνυαν πως οι λεβεντοκρητίκαροι πούλαγαν το βιός τους σε εταιρείες εβραϊκών συμφερόντων που πατρονάριζαν τότε την ανεξαρτησία της Κρήτης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ αυτό ουδέποτε μετεδόθη από τον αμερικανοτραφή Ρουμπάτη και αντ’ αυτού μετεδόθη ένα συγκινητικο τουριστικό οδοιπορικό, που είχαν κάνει την ίδια περίοδο στην Κρήτη, το γιουσουφάκι του Ρουμπάτη στην εκπομπή Κώστας Βαξεβάνης και η η Δήμητρα Κουντή, που τον «θαύμαζε»!

Άϊντε, με πρήξατε Παρασκευιάτικα κοθώνια, που είστε στην Κρήτη και « κρατάτε την ράτσα».

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. …και για να μην μου ζαλίζετε τ’ @ρχίδια. Τα 4/5 των διορισμένων κοπρόσκυλων στο δημόσιο είναι Κρητικοί, Μανιάτες και Καλαματιανοί.

εἰκών

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὑπάρχουν καὶ μὴ …λεβέντες στὴν Κρήτη!!!

  1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΝΙΚΟΛΑ…!!!
    ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ…;;;
    ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!

  2. Συμφωνῶ καὶ ἐπαυξάνω διότι τὸ παραμῦθι πάει σύννεφο εἰς αὐτὴν τὴν χώραν. Οἱ “Κρητίκαροι” ἔχουν ξεπουλήσει τὸ νησὶ τους κυρίως εἰς τοὺς Γερμανοὺς τοὺς ὁποίους θὰ ἔπρεπε νὰ εἶχαν ἀποκλείσει διὰ παντὸς ἀπὸ τὸ νησί τους μετὰ ἀποὸ τὰ φοβερα ἐγκληματα τὰ ὁποῖα εἶχαν διαπράξει κατὰ τὴν διάρκειαν τῆς κατοχῆς.
    Ἀλλὰ δὲν βαρυέσαι….
    Τώρα τοὺς τὸ χαρίζουν.

Leave a Reply