Δὲν μπορεῖ πλέον νὰ ἐπιλυθῇ τὸ Μακεδονικό…

Περιπλέκονται πολὺ τὰ πράγματα στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου (Βαλκάνια).

Turkish Stream
Μετά την συνάντηση μεταξύ Βλαντιμίρ Πούτιν και Μπόικο Μπόρισοφ, η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, κατέστη σαφές ότι οι πρόεδροι της Ρωσσίας και της Τουρκίας – Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ερντογάν, δεν έχουν αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά στην δυνατότητα εκτροπής του αγωγού φυσικού αερίου του αγωγού «Τουρκικό Ρεύμα» (Turkish Stream) μέσω του εδάφους της Βουλγαρίας.

 

πηγὴ

Δὲν ὑπάρχει περίπτωσις νὰ τὸ ἀφήσουν οἱ Ἀμερικανοὶ αὐτὸ ἀναπάντητο… (Ὅλοι πατοῦν σὲ δύο …βάρκες!!!)
Ἔρχεται πόλεμος σὲ Βαλκάνια, Μαύρη Θάλασσα καί, μάλιστα, ταχύτατα…

πηγὴ

Οὐδεὶς λοιπὸν πρόκειται νὰ συμφωνήσῃ μὲ οὐδέναν…

πηγὴ

Εἶναι τεράστια, μὰ καὶ ἀντικρουόμενα, τὰ γεωπολιτικὰ συμφέροντα.
Μόνον ὁ πόλεμος θὰ τὰ ἐπιλύση…

ΠΕΡΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ»… ΠΑΛΙ.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ.

ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ Ε.Ε., ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κ.Λ.Π ΕΦΘΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΓΔΜ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ κ.λ.π, κ.λ.π..

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ, Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΔΕΝ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΛΥΣΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η «ΛΥΣΗ» ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΠΩΣ;

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΗΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΠΓΔΜ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1) ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000000, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 700000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, 500000 ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
2) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΟΡΕΙΩΣ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. (ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, (ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ, ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ.
3) ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ «ΚΕΡΔΙΣΕΙ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ.

πηγὴ

Αὐτὸ ἀκριβῶς ποὺ γράφω καὶ φωνάζω (κι ἐγώ) ἐδῶ καὶ χρόνια (καὶ ποὺ πιστεύω ἀπόλυτα) εἶναι πὼς στὸ τέλος-τέλος αὐτὸ ἀκριβῶς θὰ συμβῆ: θὰ διαλυθοῦν τὰ Σκόπια.

Ὄξω ῥέ…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος Μπάτσεφ δήλωσε ότι «η επιβίωση της «Μακεδονίας» και η ευημερία του λαού θα έλθει με την συμμαχία με την Ρωσσία και την ένταξη της «Μακεδονίας» στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση». Τόνισε, επίσης, ότι από την άποψη των διαδικασιών ολοκληρώσεως, το κόμμα του θα επιτύχει την συμμαχία με την Ρωσσία και την ένταξη της χώρας στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, με την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε μια τέτοια περίπτωση, το Βελιγράδι θα πληγεί άμεσα από τις Δυτικές Δυνάμεις, οι οποίες θα επιδιώξουν συμφωνία με την Πρίστινα για να αναγνωρισθεί το Κοσσυφοπέδιο στον ΟΗΕ. Και ο ιστορικός Αλεξάνταρ Ράκοβιτς, γνωστός για τις αντιδυτικές του θέσεις, επεσήμανε ότι η επίλυση της διαμάχης με την Ελλάδα, θα προσανατολίσει περισσότερο τους Δυτικούς στην Σερβία, γιατί όλα τα ανοικτά ζητήματα στα Δυτικά Βαλκάνια συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το Βελιγράδι.

πηγὴ

Καί τί μᾶς ἐνδιαφέρει ἐμᾶς ἡ Σερβία καί (γενικότερα) οἱ Σλαῦοι;

Ἐσεῖς ὑποστηρίζετε (μαζὺ μὲ τὴν Ῥωσσία) τὸ «Μακεδονία» γιὰ τοὺς Σκοπιανούς, ἀλλὰ καὶ τὸ V.M.R.O. τοῦ Γκρούεφσκι.
Καὶ ἰδοῦ…

Παρά, λοιπόν, τὶς ἀσφυκτικὲς πιέσεις τῶν Ἀμερικανῶν καὶ τῶν Γερμανῶν…
Παρὰ τὴν φυλάκιση Γκρούεφσκι, ἀλλὰ καὶ τὴν ὑπόσχεση γιὰ «χάρη», μὲ τὸν ὅρο νὰ ψηφίσῃ τὸ V.M.R.O. (βλέπουμε δηλαδὴ τὴν Ῥωσσία ἀπὸ πίσω, μὲ τὸ σκέτο «Μακεδονία»)…
Ὁ Ἰβανῶφ (ποὺ προέρχεται ἀπὸ τὸ V.M.R.O.), ποὺ στηρίζεται ἀπὸ τὴν Ῥωσσία (μὲ τὸ σκέτο «Μακεδονία» δηλαδή), δὲν δέχεται καὶ δὲν ὑπογράφει λύση μὲ σύνθετο ὀνομασία γεωγραφικοῦ προσδιορισμοῦ, γιὰ ὅλες τὶς χρήσεις.

πηγὴ

Οἱ δὲ Ἀλβανοὶ ἐπίσης καραδοκοῦν…
Χὰ χὰ χά..

Ἔχουν νὰ κρεμασθοῦν πολλοί… Καὶ στὴν Ἑλλάδα, ἀλλὰ καὶ στὰ Σκόπια…

«Η όλη διαδικασία μοιάζει με μια προσωπική συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Ζάεφ και του πρωθυπουργού Τσίπρα, για την οποία δεν έχει παρασχεθεί εθνική συναίνεση στην Δημοκρατία της «Μακεδονίας». Η θέση μου είναι ότι δεν αποδέχομαι μια λύση στο ζήτημα της ονομασίας για γενική χρήση ή erga omnes», δήλωσε ο Ιβάνοφ.

πηγὴ

Καὶ οἱ ἀποκαλύψεις, ποὺ ἀποδεικνύουν τὸ ποῦ ὁδηγοῦνται οἱ συζητήσεις, βλέπουν τὸ φῶς τῆς δημοσιότητος…

πηγὴ

Ἤδη οἱ Σκοπιανοὶ τρέμουν…

 

πηγὴ

Οἱ Ῥῶσσοι ἀνησυχοῦν καὶ τὸ φωνάζουν…

πηγὴ

Οἱ Βούλγαροι …ξύνονται…

πηγὴ

Οἱ Οὔγγροι σπεύδουν νὰ ἐκδηλωθοῦν γιὰ νὰ ὑποστηρίξουν…

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν εξέφρασε την στήριξή του στον Μίτσκοσκι μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματός του, στο οποίο εξήρε «τους θαρραλέους και συνετούς ηγέτες (…) που δεν υποχωρούν στην πίεση ξένων δυνάμεων».

πηγὴ 

πηγὴ

Ὁ τουρκόφιλος Οὔγγρος πρωθυπουργὸς ἐστήριξε ἐκδήλωση ποὺ ἀπαιτοῦσε τὸν διωγμὸ τῶν «Ἑλλήνων καὶ Ποντίων» ἀπὸ τὴν Μακεδονία!

πηγὴ

Ὁ καθεὶς μὲ τὸν πόνο του…
Τὸ ζήτημα, ἐπιμένω, εἶναι ἄλυτο καὶ ἡ μόνη ὀρθὴ λῦσις του εἶναι ὁ διαμελισμὸς καὶ ὁ διαμοιρασμὸς τῶν Σκοπίων.

Ἠπειρώτης Ἀετὸς

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply