Χορτάσαμε (καί) ἀπὸ …«μετανοοῦσες Μαγδαληνές»!!!

Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω…

Συνέντευξη στην καθεστωτική Εφημερίδα των Συντακτών έδωσε, ο καθ’ όλα άξιος Περικλής Κοροβέσης, για να πληροφορήσει το φιλοθεάμον κοινόν ότι η «Αυγή είναι προπαγανδιστικό όργανο της κυβερνήσεως».

Της ίδιας κυβερνήσεως που είχε υπηρετήσει ως βουλευτής του Σύριζα και μας είχε ζαλίσει τ’ @ρχίδια τότενες, με την δική του προπαγάνδα.

Κι’ έχουμε πιεί και δυο κρασιά μαζί, εκεί στου «Τσέλιγκα»στην Ιπποκράτους, σε άλλες εποχές ρε μπαγάσα.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τις μετανοημένες «Μαγδαληνές»

  • Ο Περικλής Κοροβέσης, άγρια βασανισθείς επί Χούντας, κατάφερε να φέρει την περίπτωση των βασανιστηρίων του στο Συμβούλιο της Ευρώπης και εξαιτίας αυτού, ο πανευρωπαϊκός αυτός Οργανισμός εξεδίωξε την Ελλάδα από τις τάξεις του κι’ έκανε έξαλλο τον τότε ΥΠΕΞ Πιπινέλη, που απεχώρησε κραυγάζοντας «δεν έχω δουλειά σ’ αυτό το καφενείο».
    Επιτυχημένος συγγραφέας και για εμένα συνεπής αριστερός που έπεσε, όμως, στην λούμπα του Αλέξη και του Σύριζα, κατέβηκε και βγήκε βουλευτής, προσδίδοντας κάποιες δεκάδες χιλιάδες ψήφους στο «μόρφωμα» της δήθεν Αριστεράς, νομίζοντας -και το πιστεύω αυτό- ότι ήλθε η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα.
    Στήριξε τον Σύριζα κι’ από την Βουλή και έξω απ’ αυτήν μ’ όλες του τις δυνάμεις κι όταν κατάλαβε το λάθος του δεν ξαναέβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής.
    Τώρα γιατί μας ζαλίζει τα παπάρια με πράγματα που τα λέγαμε από το …2015.
  • Ο Μανώλης Γλέζος, ήρωας της Εθνικής Αντιστάσεως, γιατί είχε κατεβάσει την «Σβάστικα» από την Ακρόπολη με τον Σιάντα, είχε πολιτογραφηθεί και πολύ σωστά, ως εμβληματική μορφή της Αριστεράς στην Ελλάδα.
    Την πάτησε κι’ αυτός με τον ανεπάγγελτο, τον αβαντάρισε όσο μπορούσε, έβγαλε φωτογραφίες μαζί του χαϊδεύοντάς τον στοργικά και παρέσυρε επάνω από μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Αλέξη και τον Σύριζα.
    Τον έβαλαν υπό προθεσμία ευρωβουλευτή κι’ αφού τον έστιψαν σαν λεμονόκουπα, τον αντικατέστησαν με τον ….Κούλογου.
    Δεν έχει, συνεπώς, καμμία δικαιολογία τώρα, για όσα ψελίζει κατά του Τσίπρα και το καλύτερο είναι ν’ αποσυρθεί, να πάψει να μιλάει και να κάνει την αυτοκριτική του, για όσα δεινά, με την συμβολή του στο «μόρφωμα» της δήθεν αριστεράς, συσσώρευσε στους Έλληνες και στον τόπο.
  • Ο Μίκης Θεοδωράκης, διεθνώς ανεγνωρισμένος μουζικοσυνθέτης, υπουργεύσας όμως σε κυβέρνηση Μητσοτάκη, βγήκε εμπρός όταν ο Τσίπρας διεκδίκησε την εξουσία, τον κανάκεψε, με δηλώσεις και φωτογραφίες και σκίσθηκε να τον κάνει πρωθυπουργό.
    Τώρα, συχνά πυκνά, μας ζαλίζει τον π@ύτσο, για τον απατεώνα., προδότη και ψεύτη Τσίπρα και θέλει να του δώσουμε και βάση.

Καλή ψυχή ρε, κι’ άστε μας ήσυχους στην …συνέπειά μας!!!

Ῥούσσης Νῖκος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply