Φαντασία εἰς τὴν …Ἀντίστασιν!!!

Η φαντασία στην αντίσταση:  

  • (1) Την πασοκογκαβέγκλω τον Κουρουμπλή δεν τον κράζουμε ως προδότη.
    Του δίνουμε ένα λευκό μπαστουνάκι και σκύλο, για να συνειδητοποιήσει την κατάστασή του.
  • (2) Δεν πάμε κόντρα στον βρωμοκρητίκαρο τον Πολάκη.
    Του στέλνουμε τον Jason Αντιγόνη να βγάλει σέλφι μαζί του
  • (3) Δεν αντιπαρατιθέμεθα με πολιτικά και οικονομικά επιχειρήματα με την Αχτζιόγλου, για τις @ρχιδιές που λέει ότι θ’ αυξήσει, μισθούς και συντάξεις.
    Της στέλνουμε με κούριερ έναν …δονητή, με αυτόματη φόρτιση, να μην σταματάει ποτέ.
  • (4) Δεν ασχολούμεθα με το στέλεχος του Ρουβίκωνα, που προανήγγειλε ότι θα κάψει τον Σκάϊ.
    Βρίσκουμε την διεύθυνση του και του στέλνουμε ένα πακέτο, με δύο τρία σατέν κυλοτάκια, δύο έγχρωμα καλτσόν να έχει να αλλάζει κι’ ένα …φουρώ!
  • (5) Δηλώνουμε ότι συμφωνούμε μ’ όλες τις μέχρι τώρα πολιτικές επιλογές του Τσίπρα.
    Του στέλνουμε, όμως, κάτι εύγλωτες φωτογραφίες της Μπέτυς με τον …μπόντιγκαρντ και σ’ ένα σημείωμα, τον ρωτάμε διακριτικά «αν γ@μάει καμιά στάλα».
  • (6) Δεν ασχολούμεθα με τα σαλιαρίσματα του Φλαμπουράρη με τον Μπάρμπα, ούτε με τις επιλεκτικές απώλειες μνήμης που έχει ο Σταθάκης όταν πρόκειται για λεφτά.
    Στέλνουμε και στους δυό απανωτές, ανώνυμες επιστολές και τους ρωτάμε εάν είναι αλήθεια πως, επάνω στο ταχύπλοο που σκόρπισε το θανατικό στην Αίγινα, χαμουρευόταν ο θετός γιός του πρώτου με την σέξυ και άφαντη τώρα, σύζυγο του δευτέρου.
  • (7) Μην αναλώνεστε, να εξηγήσετε γιατί ο Σταυρογκρίλος την έκανε από το ΚΥΝΑΛ και ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.
    Στείλτε του, με ντιλίβερι, μια μερίδα κατσικάκι με γαμοπήλαφο, απ’ αυτό που σέρβιρε στο «Αλάτσι».
  • (8) Δεν αρχίζουμε πάλι τις αηδίες, να σχολιάζουμε δηλώσεις της «κόκκινης Μπέτυς» καθ’ όσον απέδειξε πως δεν είναι «πολιτικόν ζώον».
    Αγοράζουμε, από το υστέρημά μας, πέντε δέκα-πακέττα μυξομάντηλα και της τα στέλνουμε με κούριερ, αύριο, στο σπίτι!!!

  • (9) Δεν αποκλείεται καθόλου, σήμερα, όπου οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον ανεπάγγελτο, να βγάλουν στον δρόμο, την Νοτοπούλου με μαγιώ τόπλες, για να τους …αποπροσανατολίσει..

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply