Δημοσιογράφοι τοῦ …κ@λου!!!

Ρε δημοσιογράφοι του κώλου, που αναπαράγετε κατά το δοκούν, τις ανακοινώσεις ΝΔ και Σύριζα, για την διευκόλυνση στα δάνεια των αδελφών του Τσίπρα, γιατί δεν πάτε να τους βρείτε, να δείτε πού και πώς ζούν και να τους ρωτήσετε σχετικά;
Αυτοί είναι, η Ζανέτ και ο Δημήτρης, τραβάτε να τους βρείτε και επ’ ευκαιρία ρωτήστε τους, μήπως κι έχουν κάποια φωτογραφία του μπαμπά.

Άχρηστα παπαγαλάκια…..

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Το «Ζανέτ» από που βγαίνει;
Από το «Ζαμπέτα» ή από το «Ζαχαρούλα»;
Δεν θα κοιμηθώ πάλι σήμερα…

Μωρέ αν ήταν μόνον τα δανειάκια που τακτοποίησε στα αδέλφια του, δεν θα έτρεχε και κάτι.
Εδώ έκανε καθηγήτρια την κωλόβλαχα την «σύντροφό» του την αστεφάνωτη και δεν κουνήθηκε ούτε αριστερός αλλά ούτε και δεξιός π@ύστης.

  • Πήρε τον εξάδελφο, ελλείψει καταλληλοτέρου, τον έβαλε μπλάστρι στον Κοτζιά κι’ όταν ο τελευταίος δυστρόπισε, τον πήρε στο Μαξίμου και δεν κουνήθηκε ούτε αριστερός ούτε δεξιός π@ύστης.
  • Συναίνεσε, στο να μπεί ο μπαμπάς του …Παππά στον ΟΑΣΘ, μήπως και γράψει πάλι κάποιαν μ@λακία για την «δραγογενειά» και δεν κουνήθηκε ούτε αριστερός ούτε και δεξιός π@ύστης.
  • Έβαλε στο Μαξίμου, όλους όσους του πήραν (όχι πίπα) συνέντευξη, έναν πρώην μπάρμπαν που είναι για κλωτσιές, κάτι «μπλόγκερς» του κώλου, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του έναν κωλόγερο που τα έπαιρνε μαύρα από τον Αλαφούζο και πάλι δεν΄κουνήθηκε ούτε αριστερός αλλά ούτε και δεξιός π@ύστης.
  • Διάλεξε τα καλύτερα(;;;) μ@υνάκια και τα έβαλε στο υπουργείο Εργασίας, να έχει να γ@μεί ο ζήτουλας από το Αιγάλεω και στην Θεσσαλονίκη, για να «ξεχοντρίζει» ο ίδιος όταν ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα και δεν κουνήθηκε ούτε αριστερός ούτε δεξιός π@ύστης.
  • Με την σύμφωνη γνώμη του «κουκουλώθηκε» το φονικό της Αίγινας, για να μην αποκαλυφθεί ότι και οι γυναίκες των πρωτοκλασάτων υπουργών του, τον παίρνουν εν πλώ, από θετούς γιούς άλλων πρωτοκλασάτων, που έχουν το ένα πόδι στον λάκκο.

Τι θέτε τώρα δεν καταλαβαίνω…
Αφού σας έχει ξευτιλίσει ρε ψωμόλυσες.
Μην με συγχύζετε κι’ αρχίσω πάλι τα π@υστιρλίκια.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply