Δὲν εἶναι ἠλίθιοι…

Θα σας πω, λοιπόν, την «τελευταία πρώτη» που λέγαμε και στον Πειραιά…

Δεν είναι ηλίθιοι, δεν είναι κυνικοί όλοι αυτοί του κυβερνητικού εσμού, που βγήκαν δημόσια να ρίξουν ευθύνες για τις δολοφονικές πυρκαϊές, στους άλλους που δεν ήταν καλύτεροι, στους ταλαίπωρους ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων και κούνησαν το δάκτυλο σ’ αυτούς που τους έκραξαν, για ανίκανους και άχρηστους.
Καθοδηγούνται από το «ψυχογράφημα» του νεοέλληνα, που μετά περισσής προσοχής έχουν σάξει, πολύ πριν το 2015, οι μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών, που με βάση αυτό άλλωστε, έβγαλαν στις πλατείες τους αρκουδόμαγκες των Συριζαίων, τους αγανακτισμένους και προκάλεσαν την αναρρίχηση του ανεπάγγελτου και των απίθανων που τον πλαισιώνουν στην εξουσία.

Με βάση τα δείγματα αυτών των «ψυχογραφημάτων», γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα σεβαστό ποσοστό του ελληνικού χυλού, που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι πιάστηκε μ@λάκας, που δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι θα ψωμολυσσάξει μ’ αυτούς που έστειλε στην κυβέρνηση και πάντα, αναζητά για παρηγοριά, έναν εχθρό για να φορτώσει την κακομοιριά του.

Δεν μιλάω μόνον για τα «τρόλ», που εγκωμιάζουν τον Τσίπρα και τους συν αυτώ, την ώρα που η αχρηστία τους και, γιατί όχι και η βούλησή τους, είχε σαν αποτέλεσμα περισσότερους από 90 καμένους και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων.

Αυτοί είναι οι βολεμένοι, οι διορισμένοι, αυτοί που κονομούν στην πλάτη των υπολοίπων και δεκαράκι δεν δίνουν για τις σορούς που μαζεύθηκαν.

Μιλώ για τους άλλους, με το IQ ραδικιού, που φτιάχνονται με τις «μαγκιές» της κρητικιάς τραβέστως του Πολάκη και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Κυπατζή Βαξεβάνη.
Που γουστάρουν που τα λέει ωραία η Καββαδία, που ο Τσίπρας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και τους …αποστόμωσε και που όλοι οι υπουργοί, σήκωσαν ήδη τα μανίκια, να δουλέψουν για την επόμενη ημέρα.

Αυτό το «κομμάτι» του ελληνικού χυλού που τους στήριξε και τους στηρίζει, θέλουν να κρατήσουν σε εγρήγορση και επαγρύπνηση.
Ετσι κι’ αλλιώς, εκατοντάδες χιλιάδες έξυπνοι, ικανοί και μορφωμένοι την «έκαναν» για άλλη γη και άλλα μέρη και έμειναν στην Ψωροκώσταινα, ψωμόλυσσες συνταξιούχοι, αυνάνες νεοέλληνες που περιμένουν να ευοδωθεί το «μέσον» του μπαμπά για να μπουκάρουν στο δημόσιο και γκομενίτσες κουλτουριάρες, που ζηλεύουν τα π@υτσοσκάμπιλα που τρώει η κόκκινη Μπέτυ από τον Βαρδή, τον έρωτα της Αχτζιόγλου με τον Τζανό και την Νοτοπούλου, που με αξιοκρατικά κριτήρια έγινε διευθύντρια σ’ ένα ανύπαρκτο γραφείο Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

Τα στοιχεία απ’ αυτά τα μυστικά γκάλοπ των Αμερικανών είναι συγκλονιστικά, έχουν ήδη δοθεί στους Τσιπραίους και με βάση αυτά πορεύονται.

Τα ταπεινά αισθήματα αυτού του χυλού θέλουν να ικανοποιήσουν με τις δηλώσεις και τις παρεμβάσεις τους.
Ελπίζοντας ότι θα γλυτώσουν το λυντσάρισμα.

Γι’ αυτό σας λέω, μόνον με γενοκτονία αυτής της γΑμημένης-μεταλλαγμένης συριζορουφιανοκωλόφαρας θα γλυτώσουμε.
Και λέτε εσείς τα δικά σας, εθελοτυφλούντες.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Δὲν εἶναι ἠλίθιοι…

  1. Ψυχογραφήματα τοῦ νεοελληνικοῦ χυλοῦ ἔχουνε κάνει καὶ οἱ Ἰσραηλινοὶ καὶ μάλιστα ἀποσπάσματά τους δημοσιεύθηκαν.
    Κατὰ τὰ ἄλλα, μπράβο σου, ρὲ φίλε, ἐπειδὴ λὲς τὰ πράγματα μὲ τὸ ὄνομά τους. (Καὶ ἐγὼ ἀπὸ τὸν Πειραιὰ κατάγομαι.)

Leave a Reply