Γερμανὸς θὰ …«καθαρίση» τὰ ἀποκαΐδια (καὶ τοὺς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!!!

Αυτός, λοιπόν, είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ, που ο Τσίπρας έβαλε επικεφαλής της επιτροπής για την διερεύνηση των αιτίων της μεγάλης καταστροφής στο Μάτι αλλά και υπεύθυνο για την εκπόνηση μελέτης, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον.

Είναι ο ίδιος που, εντελώς τυχαία, σε συνέντευξη που του πήραν, στις 4 Αυγούστου, από το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ και ερωτώμενος εάν μπορούσε η ελληνική κυβέρνηση να αποτρέψει την τραγωδία, απήντησε ευθαρσώς ότι:

«Όχι, δεν ήταν αποτρέψιμη υπό τις δεδομένες συνθήκες, στην δημιουργία των οποίων συνέβαλε ολόκληρη η κοινωνία».

Απήλλαξε, δηλαδή, ο «διακεκριμένος» την κυβέρνηση από τις όποιες ευθύνες της και τα φόρτωσε στις συνθήκες και στην ελληνική κοινωνία, που τις δημιούργησε.

Την «αγιογραφία» του θα την βρείτε στο καθεστωτικό πρακτορείο ειδήσεων και σε όσα όρνια την αναπαρήγαγαν στα δημοσιογραφικά σάϊτ και στο διαδίκτυο.

Αυτό που δεν θα βρείτε κάπου είναι το ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ο «διακεκριμένος», ως πρόεδρος της Επιτροπής Διερευνήσεως των αιτίων των πυρκαϊών και για την σύνταξη της σχετικής μελέτης.
Νταξ να ούμε;

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

(από τον φίλο Γ.Σ.)

Το ιστιτούτο του οποίου είναι υπάλληλος είναι όργανο της Γερμανικής κυβερνήσεως και χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας:

πηγὴ

Βασικά γυρνάει παντού στην Γη διαδίδοντας μίαν ατζέντα κατά της κλιματικής αλλαγής, με αφορμή τις πυρκαϊές που [υποτίθεται ότι] εκπαιδεύει κόσμο να τις προλαμβάνει. Η αποψάρα του ότι δήθεν δεν θα μπορούσε να επιτύχει οποιοδήποτε σχέδιο εκκενώσεως στο Μάτι αποκλείει κάθε ελπίδα να συνεισφέρει κάτι.

Δεν υπάρχει ὁποιαδήποτε αμφιβολία ότι, με τόσους «κοκκόρους που θα λαλούν», στις επόμενες πυρκαϊές θα καεί όλη η χώρα.

Στην δομή της Εθνικής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών και στο υψηλότερο επίπεδό της (στο πλευρό του Διοικητή) συγκροτείται και λειτουργεί μόνιμο και διαρκές Επιστημονικό Συμβούλιο από εκπροσώπους όλων των ερευνητικών επιστημονικών ιδρυμάτων και δομών της χώρας που εμπλέκονται στον τομέα των φυσικών καταστροφών (Δημόκριτος, ΕΜΥ, Εθνικό Αστεροσκοπείο, Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, Ελληνικός Οργανισμός Διαστήματος, Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, Ινστιτούτα Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, κλπ).

Στην δομή της Υπηρεσίας και στο υψηλότερο επίσης επίπεδο στο πλευρό του Διοικητή συγκροτείται και λειτουργεί μόνιμο και διαρκές Επιτελείο Διοικήσεως. Το Επιτελείο αυτό αποτελείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την ΕΛΑΣ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Λιμενικό, τα εθελοντικά σώματα, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ και το ΓΕΑ, την Δασική Υπηρεσία, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και Διευθύνσεις του Υπουργείου Υποδομών, τα βασικά ερευνητικά ιδρύματα της χώρας.

Τα λέμε έτσι τα λέμε αλλιώς, άκρη με δαύτους δεν βρίσκουμε.
Του κοινού ποινικού δικαίου είναι τα άτομα και η Δικαιοσύνη «ξύνεται».

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply