Ὡραῖες (ἀλλὰ συνήθεις) ἐπικοινωνιακὲς …@ρχιδιές!!!

Ευτυχώς που τα έχω 400…
Ποιά ρε, τα ευρώ στην Τράπεζα;

Τα μυαλά μου παλιομ@λάκα, που βοηθούν να μην μασάω επικοινωνιακές @ρχιδιές

Η Παπαχρήστου τους «μάρανε»…

Έπεσαν, λοιπόν, οι ξεσκισμένοι βρωμοσυριζαίοι να «σταυρώσουν» την Παπαχρήστου, διότι είναι, είπαν, Χρυσαυγίτισσα.
Αγνοώντας τα ζώα ότι, υπάρχουν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Έλληνες πόυ έστειλαν την Χρυσή Αυγή στην Βουλή.
Κάνοντας την κοροϊδα στο γεγονός ότι, η Χρυσή Αυγή έχει και τρείς ευρωβουλευτές στην Ευρωβουλή, που τα «λέν» με τους δικούς τους, στους διαδρόμους και στα ψηφίσματα.
Ξεχνώντας ότι ο Σκουρλέτης, προεκλογικά, είχε πεί πως «όποια ψήφος φύγει από την ΧΑ και πάει στο Σύριζα είναι νίκη της δημοκρατίας».
Κάνοντας πως δεν θυμούνται τις προτροπές και τις οδηγίες του Επιτρόπου για τ’ ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, προς αυτούς αλλά και τους προηγουμένους, για το πώς μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
…και το κυριότερο
Ότι τρία χρόνια τώρα «σέρνεται» από την ελεγχομένη από δαύτους δικαιοσύνη, η δίκη της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μόνιμη Επωδός

«Τόσοι» είναι ρε π@ύστη μου, όλοι τους ανεξαιρέτως.!!!

Πλάκωσαν τα συγχαρητήρια, στους και στις διακριθέντες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, για να ενισχύσουν την πολύ βολική τώρα άποψη, ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, αύτή των διακρίσεων, λες και μ’ αυτές τις διακρίσεις θα φάει ψωμάκι ο ζήτουλας, δεν θα κοπούν οι συντάξεις, θα πάψουν οι μισθοί πείνας και η φυγή των καλύτερων μυαλών στο εξωτερικό.
«Τόσοι» είναι αυτοί της πολιτικής κονίστρας και άλλο «τόσοι» είναι και οι ψωμόλυσες που χαίρονται σαν μ@λάκες.
Χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι, όλη αυτή η ιστορία των «συγχαρητηρίων» δεν είναι τίποτα άλλο παρά «κάλεσμα» του εθνικού (μην χέσω) φρονήματος των νεοελλήνων, πώληση μιας άλλου είδους «ελπίδας» στο πόπολο από το …πανέρι και απόπειρα απομονώσεως, εκείνων που έχουν πάρει είδηση την δουλίτσα, ψάχνουν ποιός ωφελήθηκε από τις φονικές πυρκαϊές και δεν δέχονται να «ξεχάσουν» στο όνομα μιας ντεμέκ εθνικής υπερηφάνειας.
Που θα κρατήσει όσο και οι πανευρωπαϊκοί αγώνες…
Καλό βράδυ στους νοήμονες λέμε….

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὡραῖες (ἀλλὰ συνήθεις) ἐπικοινωνιακὲς …@ρχιδιές!!!

Leave a Reply