Φοβοῦνται οἱ Τοῦρκοι τό μένος τῶν Η.Π.Α.;

Πρέπει νὰ ἔχουν …«κλάση πολὺ μαλλί» οἱ Μογγόλοι τὶς τελευταῖες ἡμέρες…

Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί εντελώς σχετική νύξη να έχει γίνει και από αμερικανικής πλευράς (Βαθὺ κωλ@δακτυλάκι), ή απλά, η ανάγκη για εξεύρεση συμμάχων στην πιο δύσκολη στιγμή της Τουρκίας τις τελευταίες δεκαετίες, να έκανε τον Ερντογάν να προβλέψει ότι θα μπορούσε να βρει την υπόθεση μπροστά του και να προχώρησε σε προληπτικό μέτρο αποφορτίσεως της καταστάσεως.

πηγὴ

Η συνάντηση έλαβε χώρα στον Λευκό Οίκο και αποτελεί την πρώτη συνάντηση αξιωματούχων των δύο χωρών μετά την ανακοίνωση Τραμπ περί αυξήσεως των δασμών στον τουρκικό χάλυβα και το αλουμίνιο. Η αμερικανική κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται τίποτα αυτή την στιγμή με την Τουρκία, ανέφεραν οι ίδιες πηγές και δεν υπήρξε καμμία πρόοδος κατά την συνάντηση Μπόλτον- Κιλίτς.

πηγὴ

Η υπογραφή του νομοσχεδίου αναμένεται ότι θα ξεκινήσει νέο κύκλο αντιπαραθέσεως μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Τουρκίας. Αναμένεται να γίνει από σήμερα νόμος του αμερικανικού κράτους, μέσα από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Αμύνης.

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

Τὸ ἀμερικανικὸ θωρηκτό-μεταγωγικό, ταχείας μεταφορᾶς (Comandos), «CARSON CITY», εὐρίσκεται ἀπὸ τὶς 11 Αὐγούστου ἐλλιμενισμένο στὴν Ῥόδο…

Τί ἔλεγε ὁ Ἐρντογάν;

Ὁ Τραμπάκουλας ὅμως δὲν γκρεμίζει μόνον τὴν Τουρκία…
Διὰ τῆς πλαγίας ὁδοῦ πλέον γκρεμίζει κι ὅλην τὴν Εὐρώπη…

Η κατάσταση όμως εγκυμονεί κινδύνους και για την Ευρωπαϊκή οικονομία, καθώς μόνο τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν άνοιγμα 140 δισ. στην Τουρκία.

πηγὴ

Ἠπειρώτης Ἀετὸς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply