Θάβοντας ἕνα (ἀκόμη) ἔγκλημα πίσω ἀπὸ τὴν …«κλιματικὴ ἀλλαγή»!!!

Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τους «λαθροσυντρόφους» της φυλλάδας που σαρώνει σε πωλήσεις και έκανε σημαία, το θέμα της κλιματικής αλλαγής ότι:

  • Η γ@μοκυβέρνηση, που υποστηρίζει, έχει υπογράψει από το 2016, την Συνθήκη του Παρισιού για το κλίμα κι από τότε πορδοκλάνει ρυπαίνοντας το περιβάλλον.
  • Και πριν το 2015 αλλά και μέχρι σήμερα, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάποια μαχητική διαδήλωση από τους ρουφιανοσυριζόπ@υστες, για την κλιματική αλλαγή.

Γκώσαμε, λαθροπ@υσταράδες με την προπαγάνδα.
Γκώσαμε…

11 Αὐγούστου 2018

Με βάση την 40χρονη και πλέον εμπειρία μου στα δημοσιογραφικά τεκταινόμενα και με βάση τα όσα έχω ήδη «πλερώσει», προσπαθώντας, πολλές φορές, να φθάσω στην αλήθεια, δύο πράγματα έχω να πω:

  • Πρώτον ότι, μετά από κάθε τραγωδία, υπάρχουν άτομα που θα εκμεταλευθούν νεκρούς και ζώντες, για να κονομήσουν είτε εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν είτε εμμέσως, βοηθώντας με «μαρτυρίες» και δηλώσεις το εκάστοτε γκοβέρνο.
  • Δεύτερον ότι, το κουκούλωμα υποθέσεων, όπως η τραγωδία στο Μάτι ή το φονικό της Αίγινας, η δολοφονία Παναγούλη και η δραστηριότητα της «μούφα» τρομοκροκρατικής οργανώσεως 17Ν, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός μόνον ανθρώπου αλλά ολόκληρης κουστωδίας..

Και πάντα από πίσω είναι οι Αμερικανοί.

Άϊντε καλά σαράντα στις σορούς…

Επειδή ΕΓΩ είμαι καμήλα, θυμίζω απλώς πως την προηγουμένη φορά που πήγε αιφνιδιαστικά σ’ ένα τόπο τραγωδίας ο γεροφραπεδιάρης, ήταν για να κουκουλώσει το φονικό της Αίγινας.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Σαν σήμερα, πριν δυό χρόνια, συνέβη το φονικό της Αίγινας, όπου τέσσερις άνθρωποι κι ένα παιδάκι 5 χρονών έσβησαν μέσα στην θάλασσα διότι, όπως γράφθηκε επανειλημένα χωρίς να διαψευσθεί, το ταχύπλοο που του προκάλεσε, οδηγούσε ο θετός γιός του γεροφραπεδιάρη σκατόπ@υστα που χαλβαδιαζόταν εκείνη την ώρα, με την σέξυ σύζυγο ενός αμνήμονα υπουργού.

Σαν αύριο, βγήκαν στην κρατική ΕΡΤ, ο γεροφραπεδόπ@υστας, μαζί με τον κερατωμένο σύζυγο κι’ ένα πρώην φαρμακοποιό, που έκανε τότε χρέη υπουργού Ναυτιλίας και είπαν ότι δεν τρέχει κάτι.

Ο Κούγιας, που ήταν δικηγόρος των συγγενών των πνιγμένων, …κούρνιασε, η σέξυ κυρία υπουργού άλλαξε το προφίλ της στο φέϊσμπουκ και μαζί με τον θετό γιό του γεροφραπεδόπ@υστα χάθηκαν από την πιάτσα.
…και σήμερα διαβάζω αυτό:

Μιλάμε για «Καμόρα» έτσι;

11 Αὐγούστου 2018

Τώρα που είναι 44 τα φόρτωσε όλα στην κλιματική αλλαγή.
Άμα τον έχουμε, δηλαδή, μέχρι τα 55 θα τα φορτώσει στην κλιμακτήριο;

Υ.Γ. Εκτιμώντας τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Αλσατία, η πολύ καλή εφημερίδα DNA, αναρωτιέται στο πρόσφατό της πρωτοσέλιδο:
«Θα ξεπεράσει τους 50 βαθμούς Κελσίου, το καλοκαίρι του 2061, η θερμοκρασία στην Αλσατία;»
Από εκείνη την στιγμή, τρέμω σύγκορμος…
Διότι τότε, εγώ θα είμαι ακριβώς 111 χρόνων και όσο νάναι, μπορεί να μην αντέξω σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες!

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply