Θά «ἔτρωγαν» ἢ τὸν Καμμένο ἢ τὸν Κοτζιᾶ…

…κι ἔφαγαν τὸν Κοτζιᾶ!!!

Ἢ ὁ Καμμένος ἢ ὁ Κοτζιᾶς θὰ «ἐτρώγετο».
Δὲν χωροῦσαν καὶ οἱ δύο.
Ὁ Τσίμπλας ἐν τέλει διάλεξε νὰ φαγωθῇ ὁ Κοτζιᾶς παρὰ ὁ Καμμένος, «διαβάζοντας» πὼς κάτι περὰ πάνω ἴσως νὰ γνωρίζῃ ὁ ἀμερικανοτραφὴς Καμμένος γιὰ τὴν διαφαινομένη ἀποτυχία τῆς ἐπαισχύντου «συμφωνίας» τῶν Πρεσπῶν.
Στὴν οὐσία ἔφθασε στὸ σημεῖον νὰ υἱοθετήσῃ πλήρως τὶς θέσεις καὶ τὶς πληροφορίες (;;) τοῦ Καμμένου.

Τὸ πιθανότερον βέβαια εἶναι, κατὰ τὴν δική μου ἐκτίμηση, πὼς οὔτε ὁ ἴδιος πλέον τὴν ἐπιθυμεῖ πιὰ αὐτὴν τὴν συμφωνία, ἀσχέτως τοῦ τὶ «ὑποχρεώνεται» νὰ «δείχνῃ» ἀλλὰ καὶ νὰ «δηλώνῃ» δημοσίως, γιατὶ ἔχει καὶ ἕνα μισελληνικὸ ἀριστερὸ κόμμα πίσω του, καθὼς καὶ τὶς ἔξωθεν Soro-πιέσεις ποὺ τοῦ ἀσκῶνται. Ὁ ἴδιος πάντως κάθε ἄλλο παρὰ ἀριστερὸς ἦταν ἢ εἶναι. Πιὸ πολὺ γιὰ «ἀναγκαστικὸ διπλὸ παιχνίδι» τὸν ἔχω νὰ ἔπαιζε…
Καὶ νὰ δῶ τώρα πῶς θὰ καταφέρη νὰ διαχειρισθῇ – συγκρατήσῃ τοὺς ταλιμπανο-ἀνθέλληνο-ἀριστερούς του, ποὺ τὸν ἐστήριζαν, πιστεύοντάς τον ἔως τώρα.
Πόσῳ μᾶλλον τώρα πού, ἀναλαμβάνοντας ὁ ἴδιος πλέον τὸ Υπ.Εξ., σηματοδοτώντας κατὰ βάσιν πὼς ἡ κυβέρνησις πλέον δὲν εἶναι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ -καὶ κατ’ ἐπέκτασιν κομματικὴ ἐννοῶ- ἀλλὰ καθαρά, ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα, κυβέρνησις τῶν Τσιπρο-Καμμένων, ἢ ἄλλως, καθαρὰ προσωπική τους κυβέρνησις πλέον.

Προφανῶς συντόμως ἔρχονται τεράστιες ἐσω-κομματικὲς καὶ ὄχι μόνον ἐσω-κυβερνητικὲς ἐξελίξεις.
Προσεχῶς τὰ νέα τους.

Ἠπειρώτης Ἀετὸς

Σημειώσεις

Τίποτα ἀπὸ τὰ παραπάνω δὲν θὰ ἴσχυε, ὡς προσωπικές μου ἐκτιμήσεις – ἀπόψεις – (δι-)αἰσθήσεις μου, μετὰ καὶ τὶς δημόσιες «δηλώσεις-ὅρκους» Τσίπρα, ποὺ ἐδόθησαν γιὰ τὰ «μάτια τοῦ κόσμου» καὶ γιὰ νὰ ἔχῃ κάποιο νόημα ὅλο αὐτό.
 Μόνον καὶ μόνον ἐὰν ἀκολουθήσῃ συντόμως καὶ παραίτησις Καμμένου (ποὺ δὲν τὸ βλέπω), εἰδάλλως εἶναι «κενὸ γράμμα». 

Καί, γιὰ νὰ μὴ τὰ λέω μόνος μου, διαβᾶστε κι αὐτό:

Αποκάλυψη: Το βρώμικο κόλπο Τσίπρα, Καμμένου- Έτσι ρίχνουν τον Κοτζιά στον «Λάκκο των Λεόντων»

Ζήτημα ωρών είναι πλέον η επισημοποίηση της ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ Κοτζιά, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει υποβληθεί ήδη από χθες το βράδυ.

Σήμερα όμως ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει το ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ Τσίπρα – Καμμένου, οι οποίοι σε πλήρη συνεννόηση και σε αγαστή συνεργασία απεφάσισαν να ρίξουν στον «Λάκκο των Λεόντων τον Κοτζιά», να του χρεώσουν το ναυάγιο του Σκοπιανού και να επιχειρήσουν Τσίπρας και Καμμένος (ο καθένας ξεχωριστά) να ξετυλίξουν ένα νέο πολιτικό αφήγημα για τα πολιτικά τους κοινά.

Πιο συγκεκριμένα και εφόσον είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν προχωρά η Συνταγματική Αναθεώρηση στα Σκόπια – αφού ο Ζάεφ δεν βρίσκει τους 80 βουλευτές – σήμερα αποκαλύπτουμε πως Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν μυστικά να «εκτελέσουν» πολιτικά τον Κοτζιά φορτώνοντας του τον «μουντζούρη» του Σκοπιανού.

Έτσι ο Τσίπρας θα μπορεί να λέει στο «αριστερό» πολιτικό του ακροατήριο, πως έκανε αυτό που έπρεπε για να δοθεί λύση για το Σκοπιανό αλλά… παρασύρθηκε από τις «υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις Κοτζιά» για την εύκολη λύση του προβλήματος. Και πως «έκανε λάθος» το οποίο και θα «αναγνωρίσει», υπενθυμίζοντας παράλληλα πως μόνον ο Κοτζιάς υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών…

Την ίδια στιγμή ο Καμμένος, επιχειρώντας να  μιλήσει στο Πατριωτικό – Δεξιό πολιτικό ακροατήριο, θα αναφέρει σε όλους τους τόνους πως αυτός «έφαγε» τον Κοτζιά από το ΥΠΕΞ και πως αυτός απέτρεψε με τις κινήσεις του στο προσκήνιο και το παρασκήνιο την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Το ποιος θα πιστέψει  αυτούς τους δύο χυδαίους και κυνικούς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι πως από αύριο θα ισχυρίζονται τα παραπάνω…

Υπάρχει όμως, όπως σήμερα αποκαλύπτουμε και μια ακόμη ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ στον deal Τσίπρα-Καμμένου που οδηγεί στην «εκτέλεση» Κοτζιά.

Αφού μόνο τυχαίες δεν είναι οι αναφορές Καμμένου σε «κακοδιαχείριση κονδυλίων από το ΥΠΕΞ» που έγιναν στον χθεσινό υπουργικό.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως παράλληλα με την παραίτηση Κοτζιά μπορεί να «σκάσει» μέσα από τα παρασυστήματα του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και ένα «σοβαρό οικονομικό σκάνδαλο» που θα αφορά το ΥΠΕΞ, το οποίο θα εμπλέκει άμεσα τον Κοτζιά και μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και στα Δικαστήρια. Αυτό που γράφουμε κρατήστε το…

Το σίγουρο είναι πως ο Κοτζιάς είναι ήδη παρελθόν, πως ο Κυβερνητικός Θίασος τρεκλίζει και πως ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Με όσους κινδύνους για την χώρα αυτό συνεπάγεται…

πηγὴ

 Ἐὰν εἶχε λίγο χιοῦμορ ὁ Τσίμπλας θὰ ἔκανε τὸ Καμμένο καὶ ΥΠ.ΕΞ…
Π@υτάνα ὅλαααα!!!

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply