Θά φύγουν μόνον ὅταν θά ψηφίσουν τήν «συμφωνία» τῶν Πρεσπῶν;

Καμμένος: Όταν έλθει στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών θα αποχωρήσουμε.
«Ψαγμένος»: Μέχρι τότε, όμως, θα συγκυβερνάτε και θα κονομάτε έτσι;

Έχω μίαν απορία ρε λοβοτομημένοι…
Εσείς τώρα είστε ευτυχισμένοι, αδιάφοροι ή ευνουχισμένοι;

Να, για την κυβέρνηση που έχετε λέω, όπου ο ένας συγκυβερνήτης εκβιάζει ανοικτά τον άλλον ότι, εάν δεν τον ενοχλήσει, θα τον κρατήσει στην εξουσία μέχρι να έλθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή.

Ο άλλος συγκυβερνήτης, πάλι, που το παίζει αριστερός, ανέχεται αυτόν τον εκβιασμό και λέει του κόσμου τις μαλακίες, για να πείσει ότι δεν εκβιάζεται.

Στο μεταξύ και οι δύο κάνουν την Ελλάδα φθηνό οικόπεδο για αμερικανικές βάσεις, εκχωρούν ονόματα στους γείτονες χωρίς να συντρέχει λόγος και κουκουλώνουν το ένα έγκλημα μετά το άλλο.
Οι πνιγμένοι στην Μάνδρα, οι τσουρουφιλισμένοι στο Μάτι, οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και στον Τύπο, η διατήρηση της καθεστωτικής ενημερώσεως, μέσα από μια ιδιότυπη ομερτά με τον Κούλη, είναι μερικά απ’ αυτά τα εγκλήματα.
Θα μπορούσα να προσθέσω και το φονικό της Αἰγινας, την δολοφονία ενός τετράχρονου κοριτσιού από την πρεζού εξαδέλφη, αυτής της κρητικιάς τραβεστί που το παίζει μαχαλόμαγκας κι’ ένα σωρό άλλες «λεπτομέρειες».

Απ’ όλα αυτά, όμως, κατά πως βλέπω, εσάς δεν σας αγγίζει κάτι και ούτε διανοηθήκατε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να απαιτήσετε τον καταλογισμό ευθυνών.
Και οι περισσότεροι από εσάς καμώνεστε πως είστε αριστεροι και γι’ αυτό ψηφίσατε την συμμορία των αχρήστων, για να διαφεντεύει την μοίρα σας.

Ήθελα να ήξερα ρε, γιατί δεν αυτοκτονείτε να μας γλυτώσετε από το βάρος της γενοκτονίας ή γιατί δεν εγκαταλείπετε την χώρα, να τους αφήσετε να κυβερνηθούνε μόνοι τους;

Θα ακούσω με μεγάλη προσοχή τις απόψεις σας, καθόσον έχω χαρμανιάσει να πώ κάτι χοντρά π@υστιρλίκια.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

Ρε μαλ@κολαύλη Κούλη, αντί να ζητάς τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ δεν ψάχνεις να βρείς ποιοι «σιτίζονται» από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ;
Λαγούς θα βγάλεις τρομπαρόπουλε.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply