Λίγο πρὶν νὰ μποῦμε σὲ ἑορταστικὴ περίοδο

Πέντε ο μήνας σήμερα που θα ορκισθούν οι «ανασχηματισμένοι»!

Αύριο-μεθαύριο θα γίνουν, με πάσαν επισημότητα, οι εκδηλώσεις παραδόσεως-παραλαβής των υπουργείων, από τους παλιούς στους καινούργιους και ενδεχομένως να ακουστούν και κάποια «παράπονα» από τους εξωβελισμένους στο πυρ το εξώτερον.

Μέχρι το τέλος της επομένης εβδομάδας, θα βγούν οι «ανασχηματισμένοι» και -σαν έτοιμοι από καιρό- θα ανακοινώσουν τα σχέδιά τους για το άμεσο μέλλον, μέσα στα οποία θα περιλαμβάνονται απαραιτήτως λέξεις και φράσεις όπως «ανάπτυξη», «επανεκκίνηση», «επενδύσεις», «νέες θέσεις εργασίας», «δίκαιη κατανομή φορολογικών βαρών”».

Την μεθεπομένη Δευτέρα έρχεται ο Ομπάμιας να τους φέρει το «γράμμα» από τον καινούργιο Πλανητάρχη και θ’ αρχίσουν να αμπαλάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, για κάθε ενδεχόμενο.

Δυο ημέρες μετά θα γίνει κάθε προσπάθεια να «αμαυρωθεί» η πορεία των ελαχίστων κομματόσκυλων, επί τη επετείω της εξεγέρσεως της 17ης Νοεμβρίου 1973, από αυτούς τους «γνωστούς-αγνώστους», που δεν λέν να γεράσουν και μετά άπαντες θα πλακωθούν, επί διήμερον, σε ανακοινώσεις, με τις οποίες θα επιρρίπτεται η ευθύνη των επεισοδίων, από τον έναν στον άλλον.

Μέχρι να βγεί ο Νοέμβριος, θα υπάρξει σωρεία αλλαγών από τους «μετασχηματισμένους» υπουργούς, στις διοικήσεις των δημοσίων οργανισμών που εποπτεύουν, για να βολευθούν σε θέσεις-κλειδιά, δικοί τους άνθρωποι, στο όνομα της εμπιστοσύνης και της προωθήσεως του νεο-κυβερνητικού έργου.

Ο Νοέμβριος θα φύγει, θα μπούμε σε προχριστουγενιάτικη περίοδο και άμα δεν δώσουν κάποιαν άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό και μετά να τον ψάχνουν, για να αποπρασανατολίσουν την κοινή γνώμη, θ’ αρχίσουν τα μηνύματα για την ελπίδα που γεννήθηκε με την γέννηση του Χριστού και οι πρωτοχρονιάτικες ευχές, από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Μέχρι εκεί μπορώ να σας πώ…
Μετά τιμής
Μάντης Κ@ύλας!!!

Ῥούσσης Νῖκος
5 Νοεμβρίου 2016

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply