Γιὰ μία χούφτα εὐρῶ ἔως καὶ ψευδεῖς εἰδήσεις κατασκευάζουν

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΥΡΩ O Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο.
Ακολουθούν οι αποδείξεις ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Γράφει ὁ Ἐμμανουὴλ (Μανώλης) Ἀθανασίου Χατζησάββας,
πρώην πράκτωρ τῆς Ἐθνικῆς Ὑπηρεσίας Πληροφοριῶν (Ε.Υ.Π.) 

Κατασκευάζουν “fake news” για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων για να παραδώσουν την χώρα μας στους Γερμανούς φίλους τους.
Μία παρέα είναι όλοι τους, ο κάθε Φιλιππάκης, ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι διεφθαρμένοι κολαούζοι τους, και οι εισαγγελείς στο κόλπο με σημαιοφόρο τον βρώμικο Παπαγγελόπουλο με τον οποίο και έχω συνομιλήσει στο τηλέφωνο περισσότερο από μια φορά μετά από «σχέδιο» του Καμμένου κάνοντας χρήση κινητού τηλεφώνου του και το απευθείας του υπουργείου δικαιοσύνης.

Παπαγγελόπουλε σε προκαλώ να με διαψεύσεις εάν έχεις 10 κ@λους, εσύ ή κάποιος άλλος από την συμμορία σας, ειδικά ο Πάνος Καμμένος εφόσον μπορεί.
Ακούει ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου;

Να μην ξεχάσω Υπουργέ Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου όσο με είχε στρατολογημένο η ΕΥΠ και μου ζητούσαν να κάνω ένα σωρό κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος της Τουρκίας κλπ., εξυπηρετήσεις, ταυτόχρονα μιλούσαν άπαντες και μαζί μου συμπεριλαμβανομένου και του υφυπουργού σου το Παπαγγελόπουλου με τον κολλητό του Καμμένου και του Φιλιππάκη, την ίδια στιγμή το Υπουργείο σου με είχε και με έχει μέχρι σήμερα καταζητούμενο πρόσωπο.

Τους βρώμικους Εισαγγελέα Εφετών Γιώργο Κτιστάκη και τον άλλο Γιώργο Οικονόμου τις μούρες θα ήθελα να δω όταν τα διαβάζουν όλα αυτά.

Το κέντρο για την υποστήριξη των Αλβανών έχει έδρα στην Αθήνα και με Έλληνες δικηγόρους, θα επανέλθω σε αυτό…
ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ!!!

Έλληνες μας έχουν για πρόβατα και μάλιστα ηλίθια όλοι οι παραπάνω και δεν λέτε να το καταλάβετε.
Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 120 ένας νόμιμος τρόπος σωτηρίας πριν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

ΤΑ HOT SPOTS ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ «ΕΞΟΔΑ» ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΪ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

Παρότι μας απέκρυψαν εγώ σας το δημοσιοποιώ, διότι εάν περιμένετε τα λαμόγια της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» να το μάθετε… ζήτω που σωθήκατε, θα μετράτε εκατομμύρια…σε κρύπτες fake news με κλεμμένες φωτογραφίες ως δήθεν αποκλειστικότητά του 2018 Γιάννη Φιλιππάκη, παρότι αυτές ήταν του 2012 και από άλλη χώρα.

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.

View more on edocr

 

Γιάννης Φιλιππάκης
Αυτός είναι ο κλέφτης, ψεύτης, συκοφάντης δημοσιογράφος, εκ-δότης της «ΔΗΜΟΚΡΑΤ
ΙΑ»

Ένας Εισαγγελέας που να μην είναι για φτύσιμο και κλωτσιές στην χώρα μας δεν έχει βρεθεί ακόμη, 48 ώρες μετά την διάπραξη του εγκλήματος κατά το Άρθρο 187 ΤΟΥ Π.Κ. Διασποράς ψευδών ειδήσεων, για να επιβάλει τον νόμο.

Ο ίδιος δημοσιογράφος – εκδότης της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» Γιάννης Φιλιππάκης είναι που με κατηγόρησε εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου αδίκως και με ένα κάρο ψέμματα «έφτιαξε» ιστορία για δήθεν κατάσκοπο των Τούρκων σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας του για να σώσει τον Πάνο Καμμένο από τις αποκαλύψεις μου σχετικά με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τις πλαστογραφήσεις των εγγράφων για την πώληση πολεμικού υλικού στην Σ. Αραβία.

Ούτε για αυτό το θέμα-απάτη στην ίδια εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του ψεύτη και κλέφτη Γιάννη Φιλιππάκη επενέβη Εισαγγελέας.
Όλα αυτά έλαβαν χώρα παρότι γνωρίζουν άπαντες στην ΕΥΠ για την δράση μου ως εθνικού κατασκόπου σε βάρος της Τουρκίας, μέσα στην ίδια τους την χώρα των Τούρκων. (Για όσους το «ξέχασαν» Βλ. Ετήσιο Συνέδριο της ΕΥΠ με την παρουσίαση αποτελεσμάτων Έργου μου)

Δεν ντράπηκε κανείς τους, ούτε ο Καλεντερίδης που κάνει παρέα με ένα υποκείμενο σαν τον Γιάννη Φιλιππάκη.
Τελικά ρε τ. συνάδελφε Καλεντερίδη ποιος από τους δυο μας μπορεί να πατήσει το πόδι του στα κουρδικά εδάφη σήμερα εγώ ή εσύ;
Και εμένα θα μπορούσαν να μου σπούδαζαν τα παιδιά μου οι Αμερικανοί, και να μου τα τάιζαν ένα κάρο ΜΚΟ εάν ήθελα και απεφάσιζα να προδώσω την πατρίδα μου.

ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει έρθει η ώρα, καθόσον μας αποδεικνύουν οι ίδιοι οι Εισαγγελείς και εγκληματίες για να πάρουμε τοννόμο στα χέρια μας και να σωθούμε.
Σύνταγμα της Ελλάδας – ‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη).

Κλέφτης ο Φιλιππάκης της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
Έκλεψε φωτογραφικό υλικό από γραφείο της ΕΕ στις Βρυξέλες για να βγάλει «ιστορία» προπαγάνδας.
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Η «έγκριτη» εφημερίδα «Δημοκρατία» – βοθρόλυμα του διεφθαρμένου συστήματος προπαγανδίζει με κλεμμένες φωτογραφίες του 2012 και του 2013 κοροϊδεύοντας τους ΕΛΛΗΝΕΣ όπως πολλοί άλλοι δήθεν «πατριώτες» παρότι προδότες.
Το φωτοϋλικό ΕΚΛΕΨΑΝ από εδώ.

Ρε Φιλιππάκη για τράβα και ρώτα να σου πει ο τ. ΠΑΣΟΚΟΣ Ρουμπάτης πόσες Μεζονέτες του έδωσαν στο Λαγονήσι για ΜΙΖΑ τα φιλαράκια ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών…..που σήμερα τους ψάχνουν οι Αμερικανοί;

Φιλιππάκη είσαι άξιος για να κοροϊδεύεις μόνο ηλίθιους.

Πόσους Εισαγγελείς εξουσιάζει ο Πάνος Καμμένος και πώς;
Πώς Εισαγγελείς συγκάλυψαν μαζί με τον Πάνο Καμμένο εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για τα οποία τους δόθηκαν στοιχεία-αποδείξεις 1.200 σελίδων και ένα «σεντόνι»;
Όλα πάντα κατά την μαρτυρία τους!!!

 

«θλίψη και θυμηδία» με πολύ βρώμα διεφθαρμένων.

Ποιος από τους Εισαγγελείς και Δικαστές μπορεί να μας πει ότι ο κάθε Πάνος Καμμένος μπορεί να δικαιολογήσει τον πλούτο που κατέχει και την dolce vita που κάνει εδώ και πολλά χρόνια σε βάρος των Ελλήνων κοροϊδεύοντας, και γιατί δεν είναι στην φυλακή;
Εάν δεν μπορούν, τότε να μας δημοσιεύσουν τα δικά τους Πόθεν Έσχες οι Εισαγγελείς και Δικαστές για να δούμε εάν μπορεί να δικαιολογηθεί ο δικός τους πλούτος.

Πρέπει κάποιαν στιγμή οι Έλληνες να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην χώρα μας που κατάντησαν Μπουρδελιστάν.
Να μην ξεχνάμε, δεν είναι μόνο ο Άκης και ο Γιάννος είναι πολλοί όλοι αυτοί με «επενδύσεις» βρώμικου χρήματος, Βίλες, και πακτωλό χρήματος έχουν πολλοί με «φτωχούς» μπροστινούς αχυρανθρώπους εμφανιζόμενους στα ξαφνικά ως εκατομμυριούχους, και λαλίστατοι πολιτικοί απατεώνες -προδότες της χώρας μας εμπλεκόμενοι με υποβρύχια που γέρνουν και σαπάκια νεκραναστημένα αεροπλάνα μόνο και μόνο για την κονόμα, μαζί και κάτι βλήματα για την Σαουδική Αραβία ως γνωστό με πλαστογραφημένα έγγραφα.

Η Ράικου είναι η τελευταία που μπορεί να μιλάει, είναι γνωστός ο ρόλος της στο Μπουρδελιστάν.

Ο Πάνος Καμμένος και η σύζυγος του έχουν λάβει πλήθος φακέλλων με στοιχεία από το 2010 για πλήθος παρανόμων δραστηριοτήτων στην χώρα μας συμπεριλαμβανομένων δράσεις πολιτικών όπως αυτές που ξεστόμισε πρόσφατα για συμφέροντα του George Soros στην χώρα μας. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ SOROS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ.

Όποιος μπορεί να μου πει κάτι διαφορετικό τους επαναλαμβάνω
«ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».
Για να δούμε όταν θα ξυπνήσετε θα ζείτε στην Ελλάδα ή κάπου αλλού διότι σήμερα είναι Μπουρδελιστάν η χώρα αιτία όλα τα παραπάνω.

Σημειώσεις

Εκβιάζοντας έγινε «άνθρωπος» αυτός.

Ο Καμμένος γνωρίζει και έχει στοιχεία για τον George Soros, από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου για τις ΜΙΖΕΣ, και πως τα δίκτυα τους ξεπλένουν βρώμικο χρήμα στην χώρα μας και σπεκουλάρει.
Τα στοιχεία που παρέλαβε στην ΒΟΥΛΗ μου είπε/έγραψε ότι τα έδωσε σε «δικούς» του Εισαγγελείς και θα με καλούσαν να καταθέσω, έκτοτε αγνοείτε η τύχη όλων τους…!!!
ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΑΤΕΣ.

 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

George Soros, Τσίπρας, Ρουμπάτης, κάτι «παπάκια» στις Σεϋχέλλες, 500.000 κορόιδα του Συντάγματος και το κακό συναπάντημα.


Ο παππούς μου ο συγχωρεμένος έλεγε… «όλοι οι σκύλοι μια γε
νιά» και γνώριζε πολύ καλά γιατί το έλεγε.
Ακριβώς όπως ξέρει και ο Πάνος Καμμένος για άλλους λόγους.

Γειά σου ΜΑΚΗ…απόγονε του Μπότσαρη ..και τ’ @ρχίδι@ μας κουνιούνται, το συμφέρον πάνω απ’ όλα, τους χαιρετισμούς μου στην Ράικου.
Λίγο υπομονή και θα βρω χρόνο να σας φτιάξω όλους καλά να μάθουν οι Έλληνες τα κόλπα σας και την κοροϊδία.

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply