Περίεργες …σιωπὲς καὶ συμπτώσεις γιὰ «πρόσωπα-κλειδιά»!!!

Ἀλήθεια γιατί ὁ Ἐρντογάν σταμάτησε νά ζητᾷ τούς ὀκτώ πραξικοπηματίες πίσω;
Γιατί ξαφνικά στά ἑλληνικὰ κανάλια δέν ὑπάρχουν ἀναφορές γιά τούς προαναφερομένους;

Πῶς καί γιατί συνελήφθη ὁ Ρικάρντο (Ἰσραηλίτης;;;) χωρίς νά ὑπάρχῃ συντελεσθέν ἀδίκημα;

Ἀκούσατε κάτι γιά τόν Γαλλο-ἐλβετό τραπεζίτη, πού ἐγνώριζε πολλά γιὰ τὶς μίζες σὲ κάθε ἐξοπλιστικὸ πρόγραμμα, ὁ ὁποῖος ὅμως ἀγνοεῖται ἀπό προχρές, ἐνᾦ τοῦ εἶχαν περάση βραχιολάκι;

Ποδήλατο… έκανε ο Γαλλο-ελβετός τραπεζίτης λίγο πριν σπάσει το «βραχιολάκι»

Αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες διαφυγής του Γαλλο-ελβετού τραπεζίτη, Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, ο οποίος κατηγορείται για τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Στατικό… ποδήλατο στο μπαλκόνι του έκανε ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, λίγα λεπτά προτού σπάσει το «βραχιολάκι» επιτήρησης και τραπεί σε φυγή, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του ημερήσιου Τύπου.

Μάλιστα, ο Γαλλο-ελβετός τραπεζίτης, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των «μαύρων» ταμείων της Siemens, χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά να σπάσει το «βραχιολάκι».

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος, με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, τον Νοέμβριο του 2016. Ο τραπεζίτης, ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής εντοπισμού που φορούσε, με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ο Όσβλαντ βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμενε, προκειμένου να γυμνασθεί και να κάνει στατικό ποδήλατο. Απώτερος στόχος του ήταν να μην κινήσει υποψίες για το τι επρόκειτο να συμβεί και να καταδείξει πως όλα κυλούσαν φυσιολογικά και ομαλά.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο φυγάς παραμένει στην Αττική, σε κάποιο προσωρινό καταφύγιο, έως ότου καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Η ΕΛΑΣ είναι βέβαιη ότι η διαφυγή του Όσβαλντ πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή συνεργών και επομένως, εστιάζει τις έρευνές της στις επαφές που είχε αναπτύξει ο τραπεζίτης το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, έχει ήδη καταθέσει αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να ερευνήσει ενδελεχώς τηλεφωνικές επικοινωνίες, μηνύματα και email.

πηγὴ

Δρακᾶτος Ὄθων

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply