Ψεύδεται ὁ Τράγκας;

1972, μεσούσης της Χούντας, στο τελευταίο έτος της Σχολής Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων «Ο ΟΜΗΡΟΣ», παροτρυνόμενοι από δύο τρείς δημοκράτες καθηγητές μας, φτιάξαμε ένα Σύλλογο Σπουδαστών, ζητώντας απαγόρευση της λογοκρισίας στα γραπτά των εξετάσεων μας και αναγνώριση της Σχολής ως κρατικής και όχι ως ημικρατικής, που ήταν τότε.

Ξαφνικά, αμέσως μετά την συγκρότηση του Συλλόγου και την υποβολή των αιτημάτων μας, έσκασαν από το πουθενά, δύο νέοι φοιτητές της Σχολής.
Ο Τράγκας και ο Διαμαντίδης, που αργότερα μεγαλούργησε με το ΠΑΣΟΚ.

Ουδέποτε έμαθα εάν ευσταθούσαν οι πληροφορίες που ήθελαν τους εν λόγω, να είναι πρακτόρια της χουντικής ΚΥΠ αλλά, μετά από μία εβδομάδα, «χάσαμε» τον πρόεδρο του Συλλόγου και τους δημοκράτες καθηγητές και η Σχολή έκλεισε άπαξ και δια παντός, αφήνοντας όμως εμάς τους τελειόφοιτους να δώσουμε εξετάσεις στο υπουργείο Παιδείας, για να πάρουμε το σχετικό πτυχίο, όπως κι’ έγινε.

Θέλω να πώ δηλαδή, ότι όλες αυτές οι αποκαλύψεις του Τράγκα για το μυστικό ταξίδι του Τσίπρα και της κόκκινης Μπέτυς στις Μαλβίδες, θα βασίζονται σε αξιόπιστες «πηγές», που η δουλειά τους είναι να παρακολουθούν, αυτά που οι άλλοι δεν γνωρίζουν.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερούνται αξιοπιστίας….

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply